Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...onda drugom prilikom |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
ne pitaj me sada... nije mi rakija blizu... teska tema...
|
ajd, nabavi ju, pa reci... izjadaj se malo, bit će ti lakše! |
|
|
|
zloco_os Ukupno postova: 122 Lokacija: osijek Spol: Nebitno
|
sucks...kad se tebi desava...e sad...nekad zna pokrenuti dosta toga...mozda ako pomislis na nevjeru i dovedes se u situaciju da osjetis zelju za nekim drugim...mozda shvatis da nije nesto u redu sa sadasnjom vezom ? al ljigavo u svakom slucaju.. |
|
|
|
|
|
chiara
Ukupno postova: 97 Lokacija: CH Spol: Žensko
|
zloco_os je napisao/la: ›
al ljigavo u svakom slucaju..
|
ljigavo za koga? hmmm.... nesto mi to poznato...
nego... glede teme... dok sam bila mlada i naivna mislila sam, a joj , ja.... NIKADA.... onda kada se to meni desilo, pocela sam drugacije razmisljati... ljubav je ljubav s jedne strane, a s druge strane postoji i potreba.... tako da nikada ne znas sto ce te snaci.... a onda je na tebi, hoces li pravilno iliti ajmo reci moralno odluciti... |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Nema ništa moralno u nevjeri, a svi smo mi ljudi i svi griješimo.. samo netko ne shvati da je možda pogriješio ili je možda bio u pravu zbog nekih drugih razloga... no sve je to individualno... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
Nema ništa moralno u nevjeri, a svi smo mi ljudi i svi griješimo.. samo netko ne shvati da je možda pogriješio ili je možda bio u pravu zbog nekih drugih razloga... no sve je to individualno...
|
Ovime zaključujem da ti opravdavaš nemoral. Čak štoviše, ti si nemoralno malo čeljade, jel? Deserve a little spanking, eh? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
zloco_os Ukupno postova: 122 Lokacija: osijek Spol: Nebitno
|
chiara je napisao/la: ›
al ljigavo u svakom slucaju..
|
ljigavo za koga? hmmm.... nesto mi to poznato...
nego... glede teme... dok sam bila mlada i naivna mislila sam, a joj , ja.... NIKADA.... onda kada se to meni desilo, pocela sam drugacije razmisljati... ljubav je ljubav s jedne strane, a s druge strane postoji i potreba.... tako da nikada ne znas sto ce te snaci.... a onda je na tebi, hoces li pravilno iliti ajmo reci moralno odluciti...
|
vidim da si iz CH...ne znam kako bi ti moglo biti poznato...mozda iz tvog iskustva bit ce...ljigavo da...u svakom slucaju nevjera je nesto sto te tjera da razmislis da li su osjecaji prema partneru zaista takvi kakvima ih prikazujes...ako nisu, "in vino veritas"... il slicno...dakle,uzmes tri litre vina,napijete se i onda si lijepo priznate sve sto ne stima..zajedno se izbljujete i svak svojim putem...
P.S. crocafe.......................chiara... |
|
|
|
|
|
Subo
Ukupno postova: 32 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bolje ostaviti nego prevariti |
|
_________________ Our greatest glory is not in never falling but in raising every time we fall |
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
istina |
|
|
|
chiara
|
ako nisu, "in vino veritas"... il slicno...dakle,uzmes tri litre vina,napijete se i onda si lijepo priznate sve sto ne stima..zajedno se izbljujete i svak svojim putem...
P.S. crocafe.......................chiara...
|
i jel' kod tebe upalilo....LEGA ? to me bas zanima |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
nemam šta reći da ne osudim tu osobu ... jer to je nešto najgore i najodvratnije što se može dogoditi 100ga te osobe smatram slabićima i izopćio bih iz društva kao i homoseksualce |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
nemam šta reći da ne osudim tu osobu ... jer to je nešto najgore i najodvratnije što se može dogoditi 100ga te osobe smatram slabićima i izopćio bih iz društva kao i homoseksualce
|
blablabla... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
nemam šta reći da ne osudim tu osobu ... jer to je nešto najgore i najodvratnije što se može dogoditi 100ga te osobe smatram slabićima i izopćio bih iz društva kao i homoseksualce
|
...fino...vjerujem da bi društvo tada bilo puuuuno bolje... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
chiara
|
|
ma nemoj mi reci da si ti vjeran.... |
|
|
|
|
|
|
|