Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
 Novinarku Mirelu Sršić Kovač, HTV-ovu dopisnicu iz Osijeka, ubio je suprug nožem, a potom je pokušao ubiti i sebe. U osječkoj bolnici se bore za njegov život. Iza nesretne Mirele ostalo je dvoje male djece.
- U stanu na adresi Alojzija Stepinca 5 u Belom Manastiru pronađeno je tijelo 40-godišnjakinje, potvrdio je Marko Ćaleta iz osječke policije.
Pronađena je u lokvi krvi u stanu, u kojem su u trenutku tragedije bila i djeca koja pohađaju treći i peti razred osnovne škole.
Kako je očevid u tijeku, u policiji nisu mogli reći više informacija. Kao neslužbeno doznajemo, novinarku HV-a Mirelu Sršić Kovač ubio je njen 51-godišnji suprug, koji je potom pokušao izvršiti samoubojstvo rezanjem žila. Pronađen je živ, u lokvi krvi na putu prema Lovačkom domu, prema kojem se (pretpostavlja se) uputio. Trenutno se nalazi u osječkoj bolnici i podvrgnut je operativnom zahvatu. Liječnici se bore za njegov život.
Motivi ovog stravičnog događaja još nisu poznati. Osijek je u šoku, cijeli grad bruji o tome što je moglo dovesti do takve tragedije. [Net.hr/Osijek031.com]
Foto: ?/Facebook profil
Pročitajte i:
[28.09.2010.] Preminuo Zvonko Kovač, osumnjičenik za ubojstvo supruge i novinarke Mirele Sršić Kovač |
Zadnja promjena: Leon; 25.09.2010. 15:40; ukupno mijenjano 4 put/a. |
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:  Žensko
|
Bore se za njegov život... Po čemu je zaslužio da živi? Bolje da ta djeca budu siročad nego da imaju tatu ubojicu mame, iako nakon ovog događaja vjerojatno ne bi imao skrbništvo nad djecom, jel... Iako me ništa ne bi iznenadilo s obzirom na socijalno stanje u našoj državi... |
|
|
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Iskrena sućut cjeloj obitelji  |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Počivala u miru Božjem.  |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
sućut Mirelinoj djeci i obitelji. a kreten neka dobije 40 godina (prerezao je vrat Mireli). sa toliko godina u buvari imat će mnoštvo pokušaja suicida. do srca se nadam kako će jedan uspjeti. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
užas kakvih danas ima ljudi, ide ubit ženu , djecu pa sebe, nek sebe ubije odma i gotovo... |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
bubamara
Ukupno postova: 33 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol:  Žensko
|
Potpisujem dr.zoidberga.
A kod ovakovih članaka bocne me onaj thumb up i komentar "Sviđa mi se "...... |
|
|
|
|
 |
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol:  Muško
|
Bore se za njegov život... Po čemu je zaslužio da živi? Bolje da ta djeca budu siročad nego da imaju tatu ubojicu mame, iako nakon ovog događaja vjerojatno ne bi imao skrbništvo nad djecom, jel... Iako me ništa ne bi iznenadilo s obzirom na socijalno stanje u našoj državi...
|
Doktori su obvezni svakomu pokušati spasiti život. Nažalost, i takvim manijacima. Nadam se da će dobiti maksimalnu kaznu zatvora. |
|
|
|
|
 |
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Zlo. Mislim da nije vrijeme za preispitivanje 'da li je čovjek zaslužio da živi', i zaključke da će 'sa 40 godina u buvari imati dosta vremena za suicid'.
Treba mu pomoć, jer takav strašan čin ne bi izvršio netko tko je uračunljiv... |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
 |
hren
Ukupno postova: 37 Lokacija: osk Spol:  Žensko
|
Neka je Bog s Tvojom djecom u njihovim mladim, i već
ovakvom tugom pritisnutim djetinjstvom.Čuvali Te anđeli...RIP.... |
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Iskrena sućut obitelji, počivala u miru. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
sućut obitelji
a smeće nek se prži u paklu |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
Zlo. Mislim da nije vrijeme za preispitivanje 'da li je čovjek zaslužio da živi', i zaključke da će 'sa 40 godina u buvari imati dosta vremena za suicid'.
Treba mu pomoć, jer takav strašan čin ne bi izvršio netko tko je uračunljiv...
|
Pomoć?
Njemu treba ugasit aparate u bolnici da crkne kao pseto a njihovoj djeci treba pomoć. |
|
|
|
|
 |
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol:  Nebitno
|
e da to je strašno...nikad ne znaš što se događa iza zatvorenih vrata...iako pitanje je je li za njega da umre kazna ili nagrada? |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
 |
|
|
 |
 |
|