Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Cijene su između 6 000 - 7 000 kn. Moj brat ide u Tratinčicu i cijena je skoro 7 000 kn (sve ovisi na koliko rata plaćaš).
Evo i njhovog cjenika: Auto Škola Tratinčica - cjenik |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
nidzo je napisao/la: ›
cek a zasto ja cujem stalno neku brojku od 9 tisuca kuna
|
Neznam.Na cijenu od 6400 kn još ide lječnički(430 kn),ispit iz propisa(240),prva pomoc(500),ispit iz prve pomoci(120) i ispit iz voznje(350).Ovo je napisano ugrubo,možda postoji koja kuna razlike ali manje više na kraju te sve izađe 8000 kn. |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
isuse bože..ja sam prije 4 i po godine položio..onda je bilo 4016 kn+ovih sranja oklnih 700-800kn |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
sherlock Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
....m... |
Zadnja promjena: sherlock; 23.07.2011. 18:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja polazem u bosni, sa svime i izadje manje od 1000 KM= 4000kn s tim da predavanja nisam moro slusat vec procitat zakon,znakove i naucit 17 testova |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
Cruz031 Ukupno postova: 244 Spol: Muško
|
Mene je auto škola koštala cirka ~2500kn (ispiti, dodatni sati vožnje itd..) Vidim da je danas nekih 4 puta skuplje.. Koji je to trošak za mlade ljude! Ako uzmemo u obzir da poslodavci vozačku uzimaju zdravo za gotovo, nema druge nego se snaći i platiti, po mom mišljenju, previsoku cijenu |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
|
nesto se pricalo prije par mjeseci da je u djakovu sveukupno oko 5000kn hh kod nas 8-9 tisuca |
|
|
|
|
chiara031 Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
sherlock je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako želite najboljeg instruktora, javite se Mirku Ilibašiću. Čovjek ima najbolji postotak prolaznosti kandidata na vozačkim ispitima. Sve fino pedagoški objasni, postupno, ne baca te prvi sat na cestu...konkretno, znam podatak da čak 7/8 kandidata kod njega položi od prve..čak ga i ispitivači znaju kao odličnog pa im se više ni ne isplati ispitivati kandidate bočno parkiranje i takve cake na kojima ruše...njegovi to kao od šale naprave...mislim da je trenutno u Blicu, bio je u Argumentu neko vrijeme...i ne, nije mi nitko platio da ovo napišem!
|
smiješno...ko ovo napisa taj sigurno nije pismen a mirka nikad ni vidio... ;-)) svašta!!! čovijek ne zna tri čiste rečenice složiti a ne prenijeti znanje!!! |
|
|
|
|
|
Freya
Ukupno postova: 30 Lokacija: In Between Spol: Žensko
|
Osobno bila u Junioru i bilo je oke. Instruktor super. Za sve ostale sam čula pohvale osim za Cilj, jer postoji instruktor koji je totalni kreten prema curama, a sad za dečke nznm |
|
_________________ ... Under spell ... |
|
|
|
Freya
Ukupno postova: 30 Lokacija: In Between Spol: Žensko
|
ja polazem u bosni, sa svime i izadje manje od 1000 KM= 4000kn s tim da predavanja nisam moro slusat vec procitat zakon,znakove i naucit 17 testova
|
eeee nidzo nidzo... xD
i jeste položili u subotu? |
|
_________________ ... Under spell ... |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Freya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osobno bila u Junioru i bilo je oke. Instruktor super. Za sve ostale sam čula pohvale osim za Cilj, jer postoji instruktor koji je totalni kreten prema curama, a sad za dečke nznm
|
Moja frendica mi je isto ovo ispričala..za tog šovinističkog podbadala..žene , nemojte ići u Cilj. |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
|
Freya je napisao/la: ›
ja polazem u bosni, sa svime i izadje manje od 1000 KM= 4000kn s tim da predavanja nisam moro slusat vec procitat zakon,znakove i naucit 17 testova
|
eeee nidzo nidzo... xD
i jeste položili u subotu?
|
lizooo
hahah jesmo. konacno .
a i ova iz gore posta mora uvijek bit baxuz, sto prije ode trazit drugog instruktora to ce joj bit lakse, ima valjda u cilju i neko ko je normalan |
|
|
|
|
slavonija Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Gdje u Osijeku ima autoškola za položiti E kategoriju, kako se zove...?? Samo E kategoriju!!! |
|
|
|
|
|
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol: Žensko
|
Tornado i Sunce predobri |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
slavonija je napisao/la: ›
Gdje u Osijeku ima autoškola za položiti E kategoriju, kako se zove...?? Samo E kategoriju!!!
|
novak i tom blan..za novaka sam siguran, tom blan znam da ima C, za D i E nisam skroz siguran..ali vjerojatno da da..provjeri još.. |
|
|
|
|
|
|
|