Autor |
Poruka |
lazy comet Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
ne degradiram jer me boli briga tko što inače sluša, barem dok mi se s tim ne gazi po prstima. samo mislim da nije na studentskom zboru koji bi predstavljati akademske građane Osieka (u koje se ubrajaja sigurno i dosta sudionika ovog topika, neovisno o tome jesu li za ili protiv dovođenja dotičnih izvođača) da svoje privatne glazbene ukuse ovako blatantno očituju korištenjem svoje pozicije i financijskih sredstava koje ista pozicija nosi. kao studenta takvi potezi me groze.
ne treba bogzna kakav glazbeni ukus, nego samo malo zdravog razuma da se odvaže je li Buliću, Rozgi i istima mjesto na manifestaciji koja ima veze s "krovnom" organizacijom osječkih studenata koja bi trebala imati barem indirektne veze i ticati se svih studenata.
neka ih organizatori dovode u Osijek i neka se provedu kao nikad u životu, ali neka to bude na njihovu ruku. ne u ime manifestacije koja se tiče svih akademskih građana.
nije stvar u osobnom ukusu, ne bi imao protiv da se dovede netko tko mi se ne sviđa kao prijenavedeni izvođači ukoliko svojim imidžem i dispozicijom odgovaraju manifestaciji kao takvoj. izbor je velik, a zboru se očito radi dernek. |
|
|
|
|
 |
lazy comet Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
ostatak sadržaja je u redu i nije sporan. stvar je u tome što Rozga i Bulić bodu u oči i vrište ti u facu kada pogledaš cijeli popis programa. i da, odvlače najviša para, što je nepotrebno.
kao što je kolega forumaš napomenuo, ovo nije komercijalni festival gdje je bitna posjećenost da se pokriju troškovi i da se zarade pare. organizator si u takvoj situaciji može dati odriješene ruke da ne dovodi ziheraška imena koja bi trebala (bolje reći "morala") okupiti "i staro i mlado".
i da, slažem se s kolegom oko toga da bi OLJM trebao ljudima prikazivati i predstavljati nešto novo, jer ipak je riječ o festivalu mladih. Jole, Bulić i ekipa u tu kategoriju ne spadaju i na manifestaciji s takvim predznakom im nije mjesto.
OLJM je prije bio i treba biti poligon za davanje šanse i plasiranje fokusa na mlade izvođače. a slvaonija i hrvatska tu imaju štošta za ponuditi. |
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
aj sad ponovo otvori sve linkove pa pogledaj gore lijevo što piše... |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Pchelice, ja sam kao što možda znaš sudjelovao u radu jedne udruge koja je imala projekte, odlične projekte za festival i tražili su novac a dobili ga nisu, upravo zbog toga jer nisu imali nikoga iz ni jedne stranke iza sebe.
Mislim da i ptice na grani znaju da se kod nas ne mogu dobiti novci osim ako nemaš nekoga iza sebe, možeš dobiti nekoliko tisuća kuna, simbolično, ali samo ako su izbori blizu tako da ovo ne stoji.
Potpis.
Žalosno je, zaista, koliki neki ljudi imaju obraz, koliko lažu svjesno i da to kuži hrpa ljudi, gdje god da se dođe priča se o njima i da tu policija, revizori i nadležni organi ne mogu ništa.. Možda se nije dovoljno uzelo, trebaju biti milionski iznosi kakve je naš ministar čestiti uzimao da bi netko prstom pomaknuo. Nadam se da ću čim diplomiram odseliti odavdje jer ovo što su kojekakvi čobani napravili od ovog predivnog grada nije normalno..
Ovime se isključujem iz ove rasprave jer ovo su rasprave i pokušavanja argumentiranja spremne za analizu profesionalnog psihijatra. |
|
|
|
|
 |
mengeskas Ukupno postova: 99 Lokacija: Eszek Spol:  Nebitno
|
majko mila, nisam ni sanjao da će ovakvo nešto muguće biti. treba odseliti odmah. |
|
_________________ HIHIHIHIHI |
|
|
 |
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
zašto bi se ti iselio bolje da mi deprtiramo šabane ... |
|
|
|
|
 |
|
pa uvijek sam išao linijom manjeg otpora. |
|
|
|
 |
tvrtkobojcic
Ukupno postova: 4 Spol:  Muško
|
|
|
 |
|
ne radi ti link. možda su ga obrisali? |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
Mrkonjić je rekao da sačekamo da se objavi cijeli program, i evo, tu je. Ne vidim nikakvu protutežu buliću i rozgi (izuzev dj-eva), iako je to u par navrata najavljivao. A vidim da su i neki dj-i odustali.
Isto tako je zanimljivo kako neki sudionici programa ni ne znaju na kojoj će manifestaciji nastupati, nego su kontaktirani ne od strane SZ-a, nego nekih drugih osoba, nazovimo ih posrednika, a ako je piramida SZ-posrednik-izvođač, logično mi je zaključiti da izvođač izgubi prilično novaca zbog posrednika.
No, možda sam u krivu. Sad čekamo objavu troškovnika, za koji je isto bilo rečeno da će biti objavljen. |
|
|
|
|
 |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Sad čekamo objavu troškovnika, za koji je isto bilo rečeno da će biti objavljen.
|
Zaboravi jer troškovnici nisu za javnost, a SZ ima nešto što se zove statut i poslovnik... |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Citat:
Pića će biti u prodaji po promotivnim cijenama - 10 kn SVE! (osim RedBull-a koji je 20 kn konzerva).
|
sve, ali baš SVE (osim nekih stvari)... |
|
|
|
|
 |
america Ukupno postova: 96 Spol:  Nebitno
|
Dovođenje Mate Bulića i Jelene Rozge od strane studenata sramotno je, nedopustivo i jadno obzirom da su to ljudi koji će predstavljati intelektualce Osijeka jednoga dana. Nemam ništa protiv "šarenila" ponude po principu "za svakoga nešto", ali ne, još jednom ponavljam, od studentske populacije. Sramotno!!! |
|
|
|
|
 |
Zivi Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
predlažem da se otkaže manifestacija i novac donira u humanitarne svrhe  |
|
|
|
|