Autor |
Poruka |
LESIjeva_CURA Ukupno postova: 38 Spol: Žensko
|
Što vi mislite o curama koje se nabacuju zauzetim dečkima? Ili o zauzetim dečkima koji pokušavaju zavesti zauzetu curu... Postoji toliko slobodnih osoba!Zašto su zauzete najpoželjnije ?? Što bi napravili da se vašem partneru nabacuje netko? |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Cure koje se nabacuju zauzetim dečkima očito imaju nekakav poremećaj.Tu se većinom radi o jačanju vlastitog ega ako uspješno pridobiju zauzetog dečka i tada ga odbacuju i kreću u nove pohode. Rijetko kada je riječ o nekakvoj zaljubljenosti ili inim osjećajima...
Ali ja inače baš i ne vjerujem da su zauzete osobe najpoželjnije( dobro, kako koje).Zauzete osobe većinom i šalju tu neku vibru da su zauzete osim ako ne pokušavaju zbarit nešto sa strane..
A da se mom partneru nabacuje netko ne bi ništa napravila..na njemu je da nešto napravi da odbije tu osobu od sebe a ne na meni...nisam baš tip cure koja bi se potukla s nekom ili pravila nekakve scene, pogotovo ne u javnosti..
Jedino se mal naljutim kad on ni ne skonta da mu se neka nabacuje jer riječ je bilo samo o razgovoru o nekim glupim općenitim stvarima..o.k možda ja tu malo znam pretjerat al šta sad.. |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
Marigold je napisao/la: ›
Cure koje se nabacuju zauzetim dečkima očito imaju nekakav poremećaj.Tu se većinom radi o jačanju vlastitog ega ako uspješno pridobiju zauzetog dečka i tada ga odbacuju i kreću u nove pohode. Rijetko kada je riječ o nekakvoj zaljubljenosti ili inim osjećajima...
Ali ja inače baš i ne vjerujem da su zauzete osobe najpoželjnije( dobro, kako koje).Zauzete osobe većinom i šalju tu neku vibru da su zauzete osim ako ne pokušavaju zbarit nešto sa strane..
A da se mom partneru nabacuje netko ne bi ništa napravila..na njemu je da nešto napravi da odbije tu osobu od sebe a ne na meni...nisam baš tip cure koja bi se potukla s nekom ili pravila nekakve scene, pogotovo ne u javnosti..
Jedino se mal naljutim kad on ni ne skonta da mu se neka nabacuje jer riječ je bilo samo o razgovoru o nekim glupim općenitim stvarima..o.k možda ja tu malo znam pretjerat al šta sad..
|
potpuno se slažem s tobom... |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
hm hm ... pa ovisi o osobi ... najpoženji je onaj tako te odbije .... ne znam zašto ali tako je ... pa stoga ...
sve ovisi sve je relativno i što je najavažnije ovisi o situaciji ... a da se mojoj curu nabacuje neki lik eee to je dobar "test" ... vidio bi njezinu reakciju ... jer ako ona prihvaća taj flert onda joj baš i nije nešto stalo do mene što meni može dati neki znak ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...zabranjeno voće je najslađe... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
..ili najgorče.. ovisi kako gledaš na to i koliko te osoba koja je zauzeta stvarno zanima kao takva a ne kao trofej.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ja nikada nisam gledao žene kao trofej ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Nema to veze. Ima i jednih i drugih pozeljnih. Jedino je gadno kad ti se dopadne neka zauzeta... a nemoš se odljepit od nje... |
|
|
|
|
|
Loona
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
ja nikada nisam gledao žene kao trofej ...
|
ajde molim te.. svi muškarci su barem jednu ženu smatrali samo trofejem, pogotovo ako su ju oteli nekome drugome.. |
|
|
|
|
toni
|
Loona je napisao/la: ›
_Jimmy_ je napisao/la: ›
ja nikada nisam gledao žene kao trofej ...
|
|
pa da. sto je tu toliko smjesno ? trofej je ipak nesto vazno.. a zene.. pa to je samo celofan oko pi*ke ! za jednokratnu uporabu. a i nemam mjesta za tolko trofeja
ps. malo sam kivan na zene pa zlo izmene zbori |
|
|
|
|
|
Loona
|
Smiješna je njegova izjava a tvoja je bez veze.. i ti si onda celofan oko ku**a, ak ćemo tak.. a ja trofeje ne skupljam.. pa ni celofan.. |
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
ima nešto u toj zauzetosti jer kad god sam u nekoj vezi ko da žene nanjuše i onda mi se nabacuju. a kad sam slobodan i tražim neku e onda ih nema ni od korova! neka čudna kemija tu radi? ili? |
|
|
|
|
|
Loona
|
Nije li tako sa svime u životu? Kad nešto baš sad hoćeš to ne može, al čim se toga okaneš: STIŽE!! jeb' ga.. |
|
|
|
|
toni
|
cane je napisao/la: ›
ima nešto u toj zauzetosti jer kad god sam u nekoj vezi ko da žene nanjuše i onda mi se nabacuju. a kad sam slobodan i tražim neku e onda ih nema ni od korova! neka čudna kemija tu radi? ili?
|
Poznato mi je to... susha mjesecima i onda ti se javi 5 devojaka isti dan ! |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
cane je napisao/la: ›
ima nešto u toj zauzetosti jer kad god sam u nekoj vezi ko da žene nanjuše i onda mi se nabacuju. a kad sam slobodan i tražim neku e onda ih nema ni od korova! neka čudna kemija tu radi? ili?
|
Ma tu ti je krivo to što kad si zauzet ponašaš se nezainteresirano prema drugim curama...a cure to pali..ne vole one napadne tipove |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
|
|