morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
maniche je napisao/la: ›
ovaj tekst?
osim osobnih frustracija morhom, ona nije napisala ništa..tekst je u najmanju ruku debilan.
|
možda ti se ovaj više dopadne
|
"Kao antimilitaristička redakcija, veselimo se svakom padu aviona.(...) Ovom naslovnicom nisam htio poručiti ništa. Htio sam isprovocirati javnost i čini se da je uspjelo. Zašto provokacija na ovakav način? A kakav način, što fali takvom načinu?".
Zašto se nakon svega opet želite praviti super demokratima, zašto jednostavno nepriznati sami sebi ono što je svima ostalima evidentno, a to je:
Da te ovakim citatima, ne samo vrijeđaju i omalovažavaju nego da ti javno kažu kako te smatraju budalom.
Dakle i dalje se nisu nikome ispričali, osim novinarima NoveTV, pretpostavljam zato što su ih tužili,
također je prigodno napomenuti da je dati novinar Novosti prijeti smrću novinarima NoveTV pa se dan poslije ispričavao istima zbog istog, dakle od silne demokratičnosti koje je htio pokazati, on je pokazao de je još veče đubre od ljudi koji su njemu prijetili.
Tj. da skratim... To smeće i jedno četničko đubre se opet pokušava jeftinim parolama u dnevnom tisku izmigoljiti bez ikakve isprike građanima, s tim da je i sam podjebavao pod krinkom "ispitivanja slobode medija". Nadalje gospodin Pupovac demokrata epohalnih razmjera za razliku od toga što reagira na tuđe koncerte i sl. ovaj put za čudo Božije ostao je bez komentara.... jel treba tu što posebno napomenuti.
Dva dana zaredom sa istom naslovnicom nije slučajno!!!
Da ponovim javno vam se smiju u facu, javno vas deklariraju kao budale i vi i dalje to opravdavate nekim ja ću ih čak nazvati turbofolk tekstovima.
Dragi moj narode ja sam jako razočaran. Naravno kao što je napisao i @maniche svi mi koji smo suprotnog mišljenja smo po defaultu nacionalisti, fašisti i ostali epiteti koji se mogu izvuči iz toga...
KATASTROFA... Stvarno smo smeće od naroda, nema šta!