Autor |
Poruka |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Ako je pijan teško da će bit nervozan... a kad je pijan samo mu se teže diže i to je to... ili ga nisi digla ili mu je stvarno jako mali. U svakom slučaju sretno... heeheh |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
pričekaj da vidiš na što to liči kad je u punoj erekciji, mlohava ili poluvrda stanja nisu mjerilo.
alkohol također na svakog utječe drugačije..
daj dečku priliku, kažeš sviđa ti se..probajte..ako ne ide siguran sam da ćeš naći drugu kitu za pol sata |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Mislim da alkohol ne utjece na veličinu, no amfetamini DA. Sta znas, mozda se momčić popravio prije tebe. :/
Alkohol ce dovesti do toga da nakon 4, 5 sati makljanja, odgodimo kraj za sutra. lol Dize se i na najmanji povjetarac. haha
Vjerojatno se radi o mladiću u dvadesetima, pa ono, ako sada ima problemčić sa erekcijom, nebih mu bio u kozi sa pedeset. :/ A ako je bio nervozan, tjeraj ga u kurac, nije ni za j***t ni za kući odvest.
Slazem se s Manicheom. Provjeri ga u punoj erekciji. Btw, neki imaju kitu ko magarac, pa i dalje neznaju sto bi s njim. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
rori 1
Ukupno postova: 206 Lokacija: sasvim blizu Spol: Žensko
|
Draga moja mislim da je dijagnoza najgora moguća.A to je da je mali i tu nema pomoći.Gle ako mu se sviđaš diže mu se sigurno u punu veličinu bez obzira na pijanstvo naravno ako nije mrtav pijan .Kad je frajer pijan može veslati jako dugo jer mu je problem svršiti ali penis je obično u punoj veličini. Uglavnom jako malo kalira zbog pijanstva i to je to.Bojim se da češ morati naći veći broj ako želiš dobar sex. |
|
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
, neki imaju kitu ko magarac, pa i dalje neznaju sto bi s njim.
|
Yessssssss........no na internetu svi u najmanju ruku imaju ili traže vatrogasna crijeva.....neznam samo kolike bi ženske trebale biti za te silne centimetre....al dobro....već milijun puta prožvakano jel bitna veličina....bitno je sve......uostalom nije smisao sexa samo naprijed-nazad pa ko prvi gotov.....ima tu puno, puno više......no ima i frajera kojima je filing ko da guraju hrenovku u hodnik pa što bi oni trebali reći.........dakle.......curin seksualni život...........pa kako god ona želi.....
I da, alkohol utječe na erekciju....to je činjenica...samo u kolikoj mjeri ovisi o količini koja je konzumirana.....ali utječe... |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
jesi mu ga izmjerila? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
jesi mu ga izmjerila?
|
sudeci po temi koju je otvorila...ni ne vjerujem da zna kako se mjeri penis...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
notme
Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jesi mu ga izmjerila?
|
sudeci po temi koju je otvorila...ni ne vjerujem da zna kako se mjeri penis......
|
Pa kad imam tlinajst. Morala sam tebe doći pitati kad si tako pametan. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
notme je napisao/la: ›
jesi mu ga izmjerila?
|
sudeci po temi koju je otvorila...ni ne vjerujem da zna kako se mjeri penis......
|
Pa kad imam tlinajst. Morala sam tebe doći pitati kad si tako pametan.
|
Ajde bar neko da ima 13 u vašem odnosu, sad godina il centimetara, jel, nije tolko bitno. |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Burning Times je napisao/la: ›
Pa prvo, pod utjecajem alkohola hidraulika ne radi tako da nije moglo bit nista od akcije ni da je htio, ali i ovisi koliko ste popili...a nista preostaje ti da ga uhvatis trijeznog i temeljitp ispipas situaciju, ali ovaj put u mraku
|
ma kakva hidraulika... to uvijek radi... al u slučaju pijanstva bosh pumpa šteka... XD |
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
notme je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jesi mu ga izmjerila?
|
|
Pa kad imam tlinajst. Morala sam tebe doći pitati kad si tako pametan.
|
Pa ako imaš i toliko....dobro je........jer ovo pitanje je tu negdje....u tom rangu... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fir evo ti kikirikija za cijeli stadion hahahahha |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Evo ti objašnjenja...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8DoARSlv-HU[/youtube] |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jes, ja sam došao do finala sezone 2006./2007., ali me sjebo jedan korejac Ma Lee |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
|
|