Autor |
Poruka |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
Ne kaže se ni masTRUbiranje, već MASTURBIRANJE..
a miša mu i ja sam se zajebala |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Ma sve je to za ljude.. |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Zanimljivost:
Kako bi se pomoglo uklanjanju predrasuda o masturbaciji, danas se u nekim zemljama održavaju humanitarni eventi "Masturbate-a-thon" na kojima participanti javno, pojedinačno ili u paru, uživaju u masturbaciji. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Bilke je napisao/la: ›
DonQuijote je napisao/la: ›
Grijeh je namjerno ili ne razmišljajući povrijediti neko živo biće ili to pokušati.
|
Wow, svaka čast. Jedna od boljih definicija...
Nekad sam baš znao razmišljati o mogućin definicijama tak nekih općenitih pojmova...
Kako bi definirao istinu?
|
Ček' malo Bilke, nismo definirali povredu. ;-) |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Marigold je napisao/la: ›
O.k ti to možda ne smatraš grijehom ali to ne znači da nije. Ma sve ti je to u 10 Božjih zapovjedi( masturbiranje spada pod bludnost), e sad kad bi se svi pridržavali tih zapovjedi svijet bi bio jedno prekrasno mjesto...
|
Isto tako ga ti možda smatraš grijehom, ali to ne znači da je. Odnosno, može realno biti za tebe, ali ne mora i za druge. |
|
|
|
|
|
LESIjeva_CURA Ukupno postova: 38 Spol: Žensko
|
Super mi je kako je to Jimmy objasnio:da je s religijske strane grijeh,a s medicinske zdravo..
E sad, ovisi što je kome bitnije...Meni je inače jako neugodno razgovarati o tome Možda nije fer masTURbirati ako ste zauzeti jer tako možda pokazujete da vam voljena osoba nije dovoljna..Ali,s druge strane,Lesi mi je objasnio da se ne može uvijek kontrolirati i da mu se to nekad dogodi zbog podražaja koji nema veze s osjećajima. Poštujem mišljenje da se masturbiranjem okalja tijelo i da je to bludničenje. I isto tako,poštujem sve one koji to rade.. |
|
|
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
a ja kažem da ovdje ima ljudi koji jako puno seru (što se crkve tiče) ...
tipa:
"Poštujem mišljenje da se masturbiranjem okalja tijelo i da je to bludničenje"..... za ovu izjavu se nadam da imaš dobar dokaz, a pritome ne mislim na bibliju koju je neki drkađija sa bujnom maštom napisao
P.S. ja sam katolik, ali ne gutam sva ta sranja iz bilblije jer smatram to smiješnim, a najsmiješnije je to da biblija sama sebi proturječi... |
|
_________________ We shall never surrender !!!! W.C. |
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
fallen-angel je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tipa:
"Poštujem mišljenje da se masturbiranjem okalja tijelo i da je to bludničenje"..... za ovu izjavu se nadam da imaš dobar dokaz, a pritome ne mislim na bibliju koju je neki drkađija sa bujnom maštom napisao
P.S. ja sam katolik, ali ne gutam sva ta sranja iz bilblije jer smatram to smiješnim, a najsmiješnije je to da biblija sama sebi proturječi...
|
Prvo: ti možda jesi katolik ali vjernik definitivno nisi!!!
Da jesi nebi to rekao za bibliju jer nemozes biti pravi krščanin i ne vjerovati u bibliju!!
I bibliju nije pisao jedan "drkađija" nego puno ljudi koji su morali biti obrazovani, pošto pisat nije svatko znao u to vrijeme...
I biblija se u ničemu nepobija.. To misle samo tako kao ti koji nemaju pametniju izjavu nego da vrijeđaju crkvu, i da mi nebi nešto reko za to evo ti jedno obješnjenje: CRKVA==VJERNICI(zajednica ljudi)!!! To nisu samo svečenici i časne!!!
I ako ćes vrijeđati crkvu vrijeđaš milijune ljudi diljem svijeta!!
Drugo: bit je u tome da su muško i žensko stvodeni jedno za drugo i da nemožeš biti zadovoljan sam sa sobom(ono muško-žensko može biti i muško-muško ili žensko-žensko, zaključak je isti)!!!
A gledano i s medicinske strane, ako ti je masturbiranje draže od sexa, s tobom nešta nije u redu!!!
Treće: ja još uvjek stojim do toga da je SVAKI grijeh stvar pojedinca.
Ako se netko osjeća prljavo s time što radi: to je grijeh.
A ukoliko ne i ukoliko s tim činom nevrijeđa nikoga oko sebe: to NIJE grijeh!!!
Ono "nevrijeđa" pojašnjavam s ovom rečenicom: Ljubite svoga bližnjega kao samoga sebe! Mislim da vam je to svima poznata rečenica..
Te nadalje, ako vi masturbirate i s tim činom nevrijeđate svoju/svog partnericu/partnera, to nije grijeh, koliko vas god uvjeravali u to!!! |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
DonQuijote
|
Curo, morat ćeš se odlučiti! Ili se Biblija ni u čemu ne pobija, kako i sama kažeš, ili si za to da je grijeh samo ako time nekoga vrijeđaš. Jer Katolička crkva ima točno navedeno što je grijeh, nije ostavljeno na odlučivanje pojedinom vjerniku! A također ne priznaje ni istospolnu ljubav, za koju kažeš da ti je ok.
Dakle, moraš se žešće preispitati, jer si u tako malo teksta strpala toliko proturječnih uvjerenja... Meni je svejedno u što ćeš ti vjerovati, ali ne možeš postati kompletna osoba dok imaš takve suprotstavljene polustavove. |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
@DonQuijote
U Bibliji ono što se pobija jest stari i novi zavjet.. tipa u starom zavjetu glasi oko za oko, zub za zub a prema novom, tj prema Isusu Okreni drugi obraz...to se treba znati razdvojiti
Stari zavjet su biblijske pričice koje u prenesenom značenju šalju određene poruke i te priče ne treba shvaćati doslovno kao tipa stvarno su postojali Adam i Eva- nisu, to je slikovito prikazano jer Adam znači Otac čovječanstva a Eva majka svega života ili tak neš slično...
A od Novog zavjeta počinje "prava stvar", od Isusovog rođenja, Njegove poruke i ostalog..
A Isus je volio sve ljude i vjerujem da se danas pojavi da bi prvi u potpunosti prihvatio gayeve i sve ostale ljude kao što je već prije i učinio recimo sa prostitutkama i ostalim ljudima kojima je društvo okrenulo leđa...
Jedina mana Crkve jest što se previše drži starog zavjeta i svih tih krutih stavova ali kad bi se malo više okrenuli Isusu i njegovom učenju da su svi ljudi jednaki i da treba sve ljude voljeti možda bi onda i Crkva prihvatila gayeve kao normalne a ne umobolne..Ali i ako Crkva ima određene stavove prema nekim pitanjima današnjeg modernog života, a sve zbog straha,što dovodi i do osuđivanja pojedinih ljudi ili skupina ljudi- (to je krivo jer samo ti Bog može suditi, svećenik na sebe ne bi smio preuzeti taj posao i vjeruj mi njemu će se suditi zbog toga)- i time čak ignorira u nekim stvarima Isusovo učenje, to ne znači da ja ili drugi vjernici moramo slijepo pratiti te stavove Crkve bez propitkivanja ili razmišljanja vlastitom glavom
I da Istina je da Crkva ima točno navedeno što je grijeh, te to nije ostavljeno na odlučivanje pojedincima.
Ja kao vjernik to prihvaćam, ali svećenik pri ispovjedi te ne poznaje i ne shvaća okolnosti nekih grijeha( recimo trpa u isti koš promiskuitetnost i vođenje ljubavi sa osobom koju obožavaš i voliš više nego sebe i za koju si zaručen- tako se dogodilo da je mene na ispovjedi upitao Zašto se prostituiram!- a spavala sam i još uvijek s jednom osobom i to sa sa osobom za koju ću se udati)Ja sam iskreno da ti kažem bila šokirana i povrijeđena jer čovjek me osudio na temelju nekakvog svog mišljenja koji vjerujem nema veze s Bogom..Vjerujem da postoje stupnjevi određenog grijeha koje samo Bog može vidjeti i znati, pa i ako nas neki svećenik koji je samo čovjeg tako nepravedno osudi- to treba znati ograničiti od Boga i vlastite vjere
A ako ti to shvaćaš kao hrpu proturiječnosti to je tvoja stvar |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Marigold je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja kao vjernik to prihvaćam, ali svećenik pri ispovjedi te ne poznaje i ne shvaća okolnosti nekih grijeha( recimo trpa u isti koš promiskuitetnost i vođenje ljubavi sa osobom koju obožavaš i voliš više nego sebe i za koju si zaručen- tako se dogodilo da je mene na ispovjedi upitao Zašto se prostituiram!
|
A sta si ocekivala da ce ti reci? Bravo, samo tako nastavi?
Sama si dosla njemu da ti sudi. Ne bi dosla da nisi kriva. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol: Nebitno
|
LESIjeva_CURA je napisao/la ( Pogledaj post): ›
[b]Smatrate li masturbiranje grijehom? Smatrate li da nije u redu masturbirati ako ste u vezi? Da li biste masturbirali pred vašim partnerom?
|
ne, ne, ovisi. |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ! |
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
Lesi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fallen-angel je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tipa:
P.S. ja sam katolik, ali ne gutam sva ta sranja iz bilblije jer smatram to smiješnim, a najsmiješnije je to da biblija sama sebi proturječi...
|
Prvo: ti možda jesi katolik ali vjernik definitivno nisi!!!
Da jesi nebi to rekao za bibliju jer nemozes biti pravi krščanin i ne vjerovati u bibliju!!
I bibliju nije pisao jedan "drkađija" nego puno ljudi koji su morali biti obrazovani, pošto pisat nije svatko znao u to vrijeme...
I biblija se u ničemu nepobija.. To misle samo tako kao ti koji nemaju pametniju izjavu nego da vrijeđaju crkvu, i da mi nebi nešto reko za to evo ti jedno obješnjenje: CRKVA==VJERNICI(zajednica ljudi)!!! To nisu samo svečenici i časne!!!
I ako ćes vrijeđati crkvu vrijeđaš milijune ljudi diljem svijeta!!
Drugo: bit je u tome da su muško i žensko stvodeni jedno za drugo i da nemožeš biti zadovoljan sam sa sobom(ono muško-žensko može biti i muško-muško ili žensko-žensko, zaključak je isti)!!!
A gledano i s medicinske strane, ako ti je masturbiranje draže od sexa, s tobom nešta nije u redu!!!
Treće: ja još uvjek stojim do toga da je SVAKI grijeh stvar pojedinca.
Ako se netko osjeća prljavo s time što radi: to je grijeh.
A ukoliko ne i ukoliko s tim činom nevrijeđa nikoga oko sebe: to NIJE grijeh!!!
Ono "nevrijeđa" pojašnjavam s ovom rečenicom: Ljubite svoga bližnjega kao samoga sebe! Mislim da vam je to svima poznata rečenica..
Te nadalje, ako vi masturbirate i s tim činom nevrijeđate svoju/svog partnericu/partnera, to nije grijeh, koliko vas god uvjeravali u to!!!
|
vidim ja da si ti još premlad za neka shvacanja...ja ni u jednom trenutku nisam vrijedao vjernik...jedina stvar koju ja vrijedam je Crkva koju NE PRIZNAJEM...
a tu izjevu Crkva = Vjernici ostavi za price djeci prije spavanja...
Kada budes procitao sva evandelja onda ces vidit da ti ta izjava Crkva = Vjernici pada u vodu... Bog je u kamenu, drvetu, zemlji, zraku, vodi u svemu a najmanje u Crkvi...
Da ne bi totalno skretao s teme....da sex je uvijek bolji kada je u dvoje, ali da drkanje i trljanje grijeh ne bi bas rekao, jer ako cemo tako gledati onda je i najobicnije sex tj kako si ti rekao stapanje zene i muskarca u jedno grijeh...tako gledajuci sve je to BLUDNA radnja...
vrijeme je da se probudiš iz svijeta mašte u kojem zivis |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Curo, morat ćeš se odlučiti! Ili se Biblija ni u čemu ne pobija...
|
Sori, nije trebalo biti curo, nego momak ili nešto slično, jer sam prvenstveno odgovarao Lesiju na njegov post. Ali nije naodmet da se u njemu nađu i ostali koji se pozivaju na Bibliju, odnosno na one dijelove koji im u tom trenutku odgovaraju, a što se drugih dijelova Biblije tiče, točnije - onih dijelova kojih se ne pridržavaju, tu su manje ili više liberalni! Kako sam već rekao, vjerujte u što hoćete, ali nemojte onda ostalima prodavati "veliko vjerništvo", jer u zadnje vrijeme je i sve manje svećenika koji su okrenuti duhovnom, a ne materijalnom, dok ostatak stada okreće Bibliju kaki im je ćejf! |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Svi majstori/ce za drkadziju, znaci ne j***te nista. Sramota... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
|
|