Autor |
Poruka |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
-nella- je napisao/la: ›
čobani koji se guraju preko reda AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!! jebem vam mater neodgojenu balavu da vam jebem naučite se kućnog reda aaaaaaa
|
Jel to kod joze? |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
. |
Zadnja promjena: Stella1989; 26.11.2010. 10:04; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
čobani koji se guraju preko reda AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!! jebem vam mater neodgojenu balavu da vam jebem naučite se kućnog reda aaaaaaa
|
Jel to kod joze?
|
A šta bi drugo moglo izazvat takav bijes |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
ma u konzumu... kod joze sam uvijek ja na redu |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
jebem ti boga ti nejebem i sve svece krvave da ti jebem nek se nosi sve u tri pičke lepe materine da ti jebem sve živo i mrtvo, grobovi predaka ti se prevrtali majku ti jebem !!!! |
|
|
|
|
|
S@ky c@r
Ukupno postova: 178 Lokacija: Na pola puta Spol: Muško
|
|
Jel to kod joze?
|
tako ja otprilike reagiram kod joze... doduše, možda još malo gore, naročito kad "popijem koju više" XD |
|
|
-nella-
|
S@ky c@r je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Jel to kod joze?
|
tako ja otprilike reagiram kod joze... doduše, možda još malo gore, naročito kad "popijem koju više" XD
|
Ma nije, već rekoh, Konzum... Nekim čudom ja nikad ne čekam kod Joze, možda zato što mi dragi uleti k'o raketa među rulju i bude uvijek prvi na redu. bude i onda komentara, ali čim ih pogleda saseru se.
A radi se samo o hamburgeru. |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
-nella- je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Jel to kod joze?
|
tako ja otprilike reagiram kod joze... doduše, možda još malo gore, naročito kad "popijem koju više" XD
|
Ma nije, već rekoh, Konzum... Nekim čudom ja nikad ne čekam kod Joze, možda zato što mi dragi uleti k'o raketa među rulju i bude uvijek prvi na redu. bude i onda komentara, ali čim ih pogleda saseru se.
A radi se samo o hamburgeru.
|
dok ne naleti na krive |
|
|
|
|
|
-nella-
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
-nella- je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Jel to kod joze?
|
|
A radi se samo o hamburgeru.
|
dok ne naleti na krive
|
Neće. HH. Mogu samo krivi naletit na njega. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Neće. HH. Mogu samo krivi naletit na njega.
|
Mnoge su to rekle i prije tebe. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
-nella-
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Mnoge su to rekle i prije tebe.
|
Vjerujem. Ja samo govorim iz viđenog, iz iskustva. Uostalom, ne radi se o meni, već o njemu. Nisam ja ničija dadilja. Ali sviđa mi se takav karakter kod ljudi, odnosno partnera. |
|
|
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
|
|
Vjerujem. Ja samo govorim iz viđenog, iz iskustva. Uostalom, ne radi se o meni, već o njemu. Nisam ja ničija dadilja. Ali sviđa mi se takav karakter kod ljudi, odnosno partnera.
|
dakle sviđaju ti se primitivni i neodgojeni balkanci koji misle da je bonton nekakvo jelo, a manire recimooooo prilog uz to isto jelo? |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
-nella-
|
123456 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
Vjerujem. Ja samo govorim iz viđenog, iz iskustva. Uostalom, ne radi se o meni, već o njemu. Nisam ja ničija dadilja. Ali sviđa mi se takav karakter kod ljudi, odnosno partnera.
|
dakle sviđaju ti se primitivni i neodgojeni balkanci koji misle da je bonton nekakvo jelo, a manire recimooooo prilog uz to isto jelo?
|
Odakle ti pravo da mog dečka nazivaš primitivnim balkancem koji ne zna što su bonton i manire? Kad ga ne poznaješ.
On nije primitivan, samo je čvrstog karaktera i nadasve zanimljiv, i može zadovoljiti i zaštititi damu, i osigurati joj da ne čeka sat vremena na hamburger. |
|
|
|
|
|
|
|