Autor |
Poruka |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
eto gledao sam sinoć big brothera (ne sada se sprdati, ali stvarno nije bilo ništa na tv, a nisam mogao spavati); dobli su novi zadatak da uz tri životinje koje odaberu napišu po tri pridjeva; ali frka, treba znati što je to pridjev; nakon malo razmišljanja jedna od djevojaka je pametno zaključila i objasnila ostalima: "Pridjev je opisna imenica!"
od srca sam se nasmijao; možda taj bb treba gladati kao gorkoironičnu hrvatsku humorističnu seriju |
|
|
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
Mogu reći da i nije to tako kritično za razliku od prošlogodišnjeg bisera, da "žena ne može zatrudnjeti ako se ispiša nako što se isvršavaš u nju"...
Ako ovi retardi uspiju izvaliti nešto gore od ovoga onda, e tek onda se treba zabrinuti. |
|
_________________ |
|
|
|
zloco_os Ukupno postova: 122 Lokacija: osijek Spol: Nebitno
|
joj muko moja sad cu tek morati pogledati sto se tamo desava sve ovo me zaintrigiralo jaaaakooooo !!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Hummin je napisao/la: ›
Mogu reći da i nije to tako kritično za razliku od prošlogodišnjeg bisera, da "žena ne može zatrudnjeti ako se ispiša nako što se isvršavaš u nju"...
Ako ovi retardi uspiju izvaliti nešto gore od ovoga onda, e tek onda se treba zabrinuti.
|
Da, sjećam se kad sam ovo čula da nisam mogla vjerovati..ne znam koji je to točno rekao al znam da je tip glumio nekakvog iskustvenjaka i dijelio ostalima korisne savjete... |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
Hummin je napisao/la: ›
"žena ne može zatrudnjeti ako se ispiša nako što se isvršavaš u nju"...
|
e, da sam znao )))
trebaju im skidati po pet tisuć za svaku glupost koju bubnu... pobjednik bi onda izašao iz kuće dužan milijun kuna |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
ja ne mogu vjerovati da to netko uopće gleda. |
|
|
|
|
|
Marigold
|
Čitala sam da je ovaj najgledaniji do sada, možda ljudi ostave na tom programu dok rade neke druge stvari čekajući neki film ili seriju koja je poslije big brothera... |
|
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a sjećate se onog lijepog bisera:
'što znači biti plitak?1
'ja ne znam'
'pa ja nikog ne bih mogao nazvati plitkim'
'plitak ti je onaj koji je licemjeran' |
|
|
|
Marigold
|
Meni se čini da ova kubanka zna značenje više hrvatskih riječi od svih ostalih zajedno |
|
|
|
|
deltaos
Ukupno postova: 136 Lokacija: Os i samo Os.. Spol: Muško
|
et' ako nekog zanima:
ROMINA PRAR oko 19 sati napustila je Big Brother kuću u kojoj je provela 13 dana. |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
thank god!
ona mi je bila baš antipatična! |
|
|
|
Marigold
|
Čitah nedavno u novinama da onaj retardirani simon, nikša i danijel misle da ima 5 kontinenata, dok ih je ana uvjeravala da ih je 7..
nikša obrazlaže da ih ima 5 jer ima i 5 olimpijskih krugova.. |
|
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
|
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
jebeno sranje bi bilo smiješno da nije tragično!!! klinci to gutaju na tv-u i ti retardirani ortangutani u kavezu su im idoli... trebali bi se zabrinuti kakav to utjecaj ima na pubertetlije željne ovakvih razgovora... postajemo nacija sve gorih debila! |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
da, simon je kao rekao da ne postoje južna i sjeverna amerika, da je to sve samo amerkia |
|
|
|
|
|