Autor |
Poruka |
aždaha Ukupno postova: 70 Lokacija: os Spol: Nebitno
|
čini se meni da ti nisi prcko, nego drcko........ |
|
_________________ TKO S DJECOM SPAVA, POPIŠAN SE BUDI........ |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
po trenutnoj anketi 6 bira 4 je zadovoljeno...
el si s ekipom i vadio pišu pa ste mjerili malo, a? |
|
|
prcko001
Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
exHOP3on je napisao/la: ›
el si s ekipom i vadio pišu pa ste mjerili malo, a?
|
Naravno to je dio rutine uhvatim njegov pa svoj pa odlučim čiji je veći, ma de lol dosta pederluka manimo se mi toga držmo se mi usrečivanja dama
exHOP3on je napisao/la: ›
el si s ekipom i vadio pišu pa ste mjerili malo, a?
|
|
|
_________________ Pozdrav svima na planeti Zemlja, a i onima malo dalje............... |
|
|
|
prcko001
|
aždaha je napisao/la: ›
čini se meni da ti nisi prcko, nego drcko........
|
pa kontam ja dobro se tebi čini ono mi smo si najbolji prijatelji pa me poznaš no kada smo već kod vrijeđaja i tebi smrde noge |
|
_________________ Pozdrav svima na planeti Zemlja, a i onima malo dalje............... |
|
|
|
prcko001
|
Svi mi nes prigovarju i seru, ali svi glas daju na anketi
zašto tu glumite neke finoće to mi jedino nije jasno da sam jebač nisam lago bi da kažem suprotno, a da me zanimaju ovakve i još hrpu drugih pizdarija pa jbg zanima me zanima me npr i zašto je napravljhen eifellov toranj kada nema svrhu i da ne nabrajam, a vi ako ste voljni surađivati i posvetiti se prepirkama za čega i forum je, ajde ali vrijeđanje ostavite doma jer ni ja ne vrijeđam hvala
P.S. ovo je mjesto intelektualne rasprave, a ne seljačenja |
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
@prcko001....ovakve ankete po forumima i opcenito preko interneta ti nemaju svrhu....jer tu su ti svi extra turbo najbolji jebaci....sa kurcevima od pola metra....koji imaju harem od minimalno 100 žena kod kuće....
a i što se tice žemski....sve znaju kakav treba biti...odnosno sve kod kuce imaju mužjake upravo sa idealnim kitama...a zapravo im je dovoljan jedan obican prst...da bi svršile....
pa eto...toliko o tome |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
prcko001
|
tamna strana je napisao/la: ›
@prcko001....ovakve ankete po forumima i opcenito preko interneta ti nemaju svrhu....jer tu su ti svi extra turbo najbolji jebaci....sa kurcevima od pola metra....koji imaju harem od minimalno 100 žena kod kuće....
a i što se tice žemski....sve znaju kakav treba biti...odnosno sve kod kuce imaju mužjake upravo sa idealnim kitama...a zapravo im je dovoljan jedan obican prst...da bi svršile....
pa eto...toliko o tome
|
HAHAH sve si rekao! Ma kontam ja to sto si napisao nego ta se tema izrodila eto cisto iz neke zajebancije, ali to je druga i duga priča i onda me smeta kada se nađe par pametnih i osuđuje na temelju svojeg nekakvog intelektualnog, ali i seksualnog znanja koje nije preveliko. U biti nisam niti tražio da objašnjavaju kako i što nego da izraze svoje mišljenje, ali sam shvatio da hrpa njih koji su tu pisali nisu sigurni u svoje seksualne sposobnosti pa malo zaziru od ovih tema., a anketa je vrlo jednostavno postavljena no nema veze |
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
prcko001 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ovo je mjesto intelektualne rasprave, a ne seljačenja
|
Eh . . . |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Pravilo na forumu je da smo sve sisate ljepotice, a vi obdareni Apoloni, pa nema svrhe raspravljati!!!
Šalu na stranu, slažem se sa tamnom stranom, nema veze sa strašću i seksualnim zadovoljstvom veličina penica, sisa, vagine i ostalih dijelova tijela.
It is all in the head!!! I to onoj gornjoj! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
prcko001
|
1step2far je napisao/la: ›
Pravilo na forumu je da smo sve sisate ljepotice, a vi obdareni Apoloni, pa nema svrhe raspravljati!!!
Šalu na stranu, slažem se sa tamnom stranom, nema veze sa strašću i seksualnim zadovoljstvom veličina penica, sisa, vagine i ostalih dijelova tijela.
It is all in the head!!! I to onoj gornjoj!
|
potpisujem |
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
prcko001
|
Monstrum je napisao/la: ›
|
hahahah ma hebes ti ovoga ima krila mogao bi pobjeci |
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa eto...toliko o tome
|
i meni se čini da je ovdje slučaj "ne prodajem ništa samo se hvalim" |
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Cener, sve ostalo je urbana legenda. |
|
|