Autor |
Poruka |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
|
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
inače ne volim generalizirati...ali žene nemaju pojma voziti...a pogotovo parkirati...ne znam zašto je to tako ali tak je...prirodno nenadarene...sorry
čim je neka gužva u prometu-100% je žena kriva!
Iako kažu da žene izazovu manje prometnih nego muški, ali bit će da je to zato što se vuku ko puževi...
čast iznimkama! |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Ne može se izvući statistika M/Ž odnosa vožnje dokle got veći postotak muškaraca vozi, samim time ni ta naša naklapanja nisu vjerodostojna... A ako se držimo nekih muško ženskih načela vožnje.. kao i sve ostalo, žene su bolje u jednom pogled, muškarci u drugom.. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nicoll je napisao/la: ›
inače ne volim generalizirati...ali žene nemaju pojma voziti...a pogotovo parkirati...ne znam zašto je to tako ali tak je...prirodno nenadarene...sorry
čim je neka gužva u prometu-100% je žena kriva!
Iako kažu da žene izazovu manje prometnih nego muški, ali bit će da je to zato što se vuku ko puževi...
čast iznimkama!
|
Iskreno, ne znam da li je ovo sarkazam, ali mislim da je ipak malo pretjerano..
Nikako ne bih rekao da je 100% žena kriva, a to što se nekada vuku kao puževi je samo jedan mali dio onoga što se na cesti može vidjeti od ženskih vozača.
Ak o gledamo baš statistiku tipa broj nesreća/prijeđeni kilometar mislim da bi bili podjednaki, ali poanta ove rasprave su upravo one stvari koje ne ulaze u statistiku...da sad ne nabrajam ponovo..
Evo samo jedan usputni primjer...vozačica koja je u križanje ušla kroz zeleno iako je vidjela(tj. trebala vidjeti) da je promet zakrčen i da će sigurno ostati stajati zarobljena u križanju..to se i dogodilo, upalilo joj se crveno, a auti s bočne strane ne mogu proći jer ona stoji nasred križanja..ona, naravno, ubacuje u rikverc i bez provjere kreće unazad i skoro zgazi mog prijatelja i njegovu curu koji prelaze cestu preko pješačkog i kojima je, naravno, zeleno... |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
2 godine u autu, 78000 km, jedna kvrcavica u kojoj kriv vozac muskarac, jer je htio uletit iz bocne ulice i udario me s boka, tocnije ogrebao, tocnije postrugao mi lak..
u tih 78000 km izbjegla sigurnu smrt jer je vozac muskarac zaspao u vozilu i presao u moju traku, sudar izbjegnut mojom brzom reakcijom, auto lak i startan, naglim skretanjem i zaustavljanjem pored ceste..
o situacijama s kojekakvim traktorima neosvjetljenim u mraku da ne pricam..
bez ijednog sudara ijedne kvrcavice izazvane mojom krivnjom.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
123456
|
držeći se vrlo jasnih argumenata i dokaza nudim sljedeći link...
bleeeeee |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
123456 je napisao/la: ›
bleeeeee
|
gdje piše ili gdje se vidi da taj auto vozi žemsko ? |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la: ›
bleeeeee
|
gdje piše ili gdje se vidi da taj auto vozi žemsko ?
|
Vidi se po načinu parkiranja |
|
|
|
|
|
|
tux je napisao/la: ›
tamna strana je napisao/la: ›
bleeeeee
|
gdje piše ili gdje se vidi da taj auto vozi žemsko ?
|
Vidi se po načinu parkiranja
|
True, true...
tamna_strana...jel stvarno potrebno da ovdje kopiram DESETKE TISUĆA video linkova o ženama vozačima koje sam sada pronašao tražeći 15s?
Bolje ne... |
|
|
|
|
|
123456
|
|
|
|
|
Evo jedne nevjerojatne slučajnosti..
Dakle, jučer ujutro se vozim Sljemenskom ulicom prema gradu i ususret dolazi žena u Renaultu Megane..
E sad, Sljemenska je dosta zakrčena jer su vozila parkirana s obje strane..
Sreća je ta da s moje strane nije bilo parkiranih vozila za vrijeme mimoilaženja s dotičnom vozačicom te sam se mogao pomaknuti skroz do bankine, ali doslovno do bankine jer sam ogrebao felge -.-, a morao sam se toliko pomaknuti zato jer vozačica (tipično) nema osjećaj prostora, posebno sa suvozačke strane pa je tako zaobilazila parkirane aute na udaljenosti metar,dva...teško je sada točno reći..
Inače ni bih niti pisao ovakve stvari pošto se događaju doslovno svakodnevno,a već sam ih dosta napisao pa da se ne ponavljam, ali ova priča je posebna jer sam upravo pročitao ovaj članak.
Uploaded with ImageShack.us
Znači ovo se dogodilo neposredno nakon što je meni priredila show program.
Nadam se da se nakon ovoga neće vratiti u promet..barem ne u neko skorije vrijeme. |
|
|
|
|
|
Ro3y Ukupno postova: 132 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Najveći je problem u tome što većina ženskih vozačica ne zna mogućnosti automobila.
Prva stvar kada sam položio, otišao sam na katakombe i zaletio se i kočio da vidim koliki zaustavni put imam, i tero kroz zavoje da vidim kakvo držanje ima automobil.
Tvrdim da se veliki dio prometnih nesreća događa upravo zato što osoba koja vozi ne poznaje mogućnosti automobila, sad nebitno muška ili ženska.
Isto često svjedočim vozačicama koje voze 40 na normalnoj cesti, a leševi ne kaskaju za njima, vjerujem da zbog takvih trebam mijenjati zadnji branih pun ogrebotina.
A mogu reći da i oni pacijenti s BM registarskim oznakama su u rangu sa ženama, za njih treba napraviti parkiralište kod katakombi i da idu pješke gradom, jer to nije normalno. |
|
_________________ Fuš King! |
|
|
|
|
Općenito bi se stvari popravile uvođenjem kvalitetnog obrazovanja vozača što bi trebalo uključivati i poligon gdje bi se sve opasne(često i zabavne) situacije mogle simulirati.
Jedan od razloga zašto su muškarci bolji vozači je upravo i taj što katkada isprobaju mogućnosti vozila na pravom ili krivom mjestu.(Parking od Kopike je odličan izbor, napušteni komad obilaznice kod Toplane također, itd.)
Što se BM tiče..ima tu puno istine da su loši i sasvim je logično da se BMovci koji rijetko dolaze u OS teže snalaze jer nemaju mogućnost naučiti voziti u gužvi, kroz velika križanja, na 4 trake itd., a ono što se nauči u autoškoli je apsolutno preskromno. |
|
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Par primjera iz današnjeg dana-akteri su muškarci.......
dvojica su se skoro sudarila jer su obojica mislila da imaju prednost na raskrižju....s tim da je jedan skretao lijevo i kao takav je trebao ići zadnji.....
drugi je mislio da je faca....pa je išao preticati čitavu kolonu sa kamiončinom...na zavoju...i skoro se sudario s autom iz suprotnog smjera.....a u njegovoj traci čitava kolona...i svi voze.....samo se njemu žuri....al mora frajer pokazati da on to može....kretenčina koja je zbog svoje bahatosti nekoga mogla u najmanju ruku ozlijediti....
toliko o vožnji i vozačima...
nema tu generaliziranja... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
|
Nakon svega napisanog, iznešenih primjera, nakon desetaka tisuća videa, nakon znanstveno dokazanih teza o brzini refleksa, osjećaju prostora itd. ti kažeš da nema generaliziranja?
Pa ok, to je tvoje mišljenje a moje je da nisam siguran da li si uopće muško, a ako jesi, onda ti je vožnja vrlo vjerojatno potpuno sporedna stvar u životu tj. samo stići od točke A do točke B.
I sasvim mi je logično da netko tko i sam loše vozi i nije entuzijast neće niti primjetiti kako voze okolni sudionici u prometu te da definitvno neće pogoditi da je žena u pitanju u 7,8 od 10ak slučajeva.Ili ja slučajno pogodim skoro svaki puta možda...hm.. |
|
|
|
|
|
|
|