Autor |
Poruka |
LESIjeva_CURA Ukupno postova: 38 Spol: Žensko
|
Odjeća ne čini čovjeka,ali puno govori o čovjeku..Baš smo danas Lesi i ja razgovarali o oskudnoj odjeći na curama..
Što kažete na miniće i polugole cure u crkvi ili u školama? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...nikako im nije mjesto niti u crkvi niti u školi... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
polugole djevojčice, uvijek i svugdje! iako, slažem se d u crkvi to može biti problem. polugola djevojčica, po mogućnosti maloljetna i pop s erekcijom za oltarom! a tek kad vidi dječarca malog bludne misli same navru pa baci drkicu u ispovjedaonici... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
slazem se... u subotu bila malo u tvrđi i oko 9 pa do 11 mozes tamo vidjet hrpe grupica iz osnovne skole...naravno većinom dečki a cure oko njih "pijane" teturaju...oskudno obučene...aaaa vani ledeno....mislim bas me briga kak se ko obukao ne mogu mu ja zabranit ali mislim da su cure (pogotovo mlađe) u zadnje vrijeme jako počele privlačiti pozornost svojim odjevanjem... heh eto |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Meni se sviđa... Ako se jako potrude te curice, možemo zanemariti istočni grijeh i ta sranja te fino goli doći na misu, juhuuuu!!! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
LESIjeva_CURA je napisao/la: ›
da,polugole maloljetnice...valjda si tako podižu ego,a dečkima podižu nešto drugo
ali eto vidite anketu,većini se sviđa...no dobro,neka hodaju kako hoće,valjda će jednom shvatiti da se tako same stavljaju u poziciju seksualnog objekta.I onda se mi cure čudimo kako nas dečki ne cijene i gledaju na nas kao na trofeje...
|
Ne stavljaju se one oblačenjem u poziciju seksualnih objekata. To je samo jedan segment toga, i to ne toliko bitan. Bitnije je tu samo ponašanje i ono što joj je u glavi. A ako je cura pametna, ima štogod za pokazati i to želi, samo će iznomno glupi pripadnici muškog spola (čak i oni malo manje glupi će shvatiti da je takva cura daleko izvan njihovih domašaja) gledati na nju na seksualni objekt. A to onda govori o njima, ne o njoj. |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Evo, jučer sam baš vidla jako lijepu curu. Nosila je rifle, patike, majicu i neku sportsku jaknicu i baš mi je fenomenalno izgledala...možda čak i bolje nego da je obukla minicu i topić... |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
u crkvi kad tak šta vidim odvalio bi joj šamarčinu ... glupača ...
no subotom navečer ili vani to je ok šta cura želi itaći atribute pa neka ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
|
za van je u redu,sve dok ne ostavljaju dojam drolje...
Jedno je lijepo,a drugo je jeftino..I ja se volim obući izazovno za svog dečka,ali nikad ne bi dozvolila neku droljastu kombinaciju..
Marigold je napisao/la: ›
Evo, jučer sam baš vidla jako lijepu curu. Nosila je rifle, patike, majicu i neku sportsku jaknicu i baš mi je fenomenalno izgledala...možda čak i bolje nego da je obukla minicu i topić...
|
Sportska elegancija je nešto odlično..Izgledati jednostavno,a opet privlačno... |
|
_________________ SVE se događa s RAZLOGOM |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
da ali ovisi na koji način istakne te atribute... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
u crkvi kad tak šta vidim odvalio bi joj šamarčinu ... glupača ...
no subotom navečer ili vani to je ok šta cura želi itaći atribute pa neka ...
|
Šaka je iz Raja izašla... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|