Autor |
Poruka |
aceww
Ukupno postova: 48 Lokacija: di se nadjen Spol: Žensko
|
ja sam svoj Fujitsu Siemens kupila u emmezeti i uz njega sam dobila sve cdove za drajvere, widnows, neke dodatne programe i dosta me dobro sluzi, taman za moje potrebe surfanja i cackanja po dokumentima. kupljen je prije 2.5 godine i jos je u odlicnom stanju |
|
_________________ Za sve postoji rjesenje |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
dodaj još 5 milja i kupi si macbook, tj. od sada macbook pro home.
Mac 4 lajf bičiz.... |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
toshiba satellite A210-16F,kupljen u ve-milu prije god i pol, milja €,dobro dere,samo baterija slaba :f |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
eto ako može neko od iskusnijih da mi preporuči neki laptop...do 5000 kn bi mogao potrošit a sad kak sam gledao neke ponude za tih 5000 se može dosta dobit....znači oko 4 GB rama, dual core, od 250 do 500 GB HDD i na nekim 1 GB grafičke....
e sad me zanima ak imate preporuke u vezi marke...jer meni su simpatije uvijek na bila na strani hp-ovih laptopa a po ponudi ni toshiba nije loša....
pa ako možete uputit na pojedine nedostatke i pogotovo prednosti u odnosu jedne marke na drugu i ako možete preporučit određeni laptop bio bi vam jako zahvalan
i da...laptop bi se koristio stalno...na njemu bi se igrale i igrice i sve ostalo što mi treba...znači za faks bi to bilo neko modeliranje i projektiranje....jako je važno da ima dost dobru grafičku..
hvala unaprijed |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
DELL, DELL,....DELL inspiron |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
_tenjac_ je napisao/la: ›
eto ako može neko od iskusnijih da mi preporuči neki laptop...do 5000 kn bi mogao potrošit a sad kak sam gledao neke ponude za tih 5000 se može dosta dobit....znači oko 4 GB rama, dual core, od 250 do 500 GB HDD i na nekim 1 GB grafičke....
|
Prijenosno računalo ASUS K72F-TY023 / Core i3 350M, DVDRW DL, 4GB, 500GB, GMA HD, 17.3'' LED, kamera, HDMI, D-SUB, DOS
Trenutno možda i najbolja ponuda u rangu do 5000 kn. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
_tenjac_ je napisao/la: ›
|
Prijenosno računalo ASUS K72F-TY023 / Core i3 350M, DVDRW DL, 4GB, 500GB, GMA HD, 17.3'' LED, kamera, HDMI, D-SUB, DOS
Trenutno možda i najbolja ponuda u rangu do 5000 kn.
|
asus k72JR...
U principu isti lap, samo što ovaj moj ima 1Gb manje memorije, jaču grafičku i 320 Gb hard...hm sad kad bolje pomislim, i nisu toliko isti... |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ako se na laptopu misliš igrati, bolje za 5000 kn složiti solidan stolni komp. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
hvala vam svima na prijedlozima i vidit ću još to sve uživo kad budem kupovo i uzet mal vremena za razmisli ^^
Frost je napisao/la: ›
Ako se na laptopu misliš igrati, bolje za 5000 kn složiti solidan stolni komp.
|
pa iskreno radije bi komp uzeo ali idem u brod na faks pa bi mi se više isplatio laptop...ono...malo malo ću kući dolazit tak da...nadam se da se razumijemo |
|
|
|
|
|
Burning Times
Ukupno postova: 29 Lokacija: kako kad Spol: Nebitno
|
acer je u nekom pogledima bolji od hp-a ali u obzir moras uzet i dostupnost servisa ak ti vrisne nes jel acerove servise imas sam u zg, a hp-ove svugdje...imas konfi od 4-5000 kn savrsenih za lap(2 gb rama, hdd320gb, intelove procesore obavezno gledaj jer je amd šrot), i gledaj što veći monitor mos, izgubit ces oci na malima... |
|
_________________ ....road to hell is full of good intentions... |
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
kyx je napisao/la: ›
toshiba satellite A210-16F,kupljen u ve-milu prije god i pol, milja €,dobro dere,samo baterija slaba :f
|
slaba za popizdit. a ono govno od baterije veliko i tesko ko kamen. inace je ok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Pa definitivno ovaj drugi, ako baš između ta dva odlučuješ. Nisam sigurna da bi ti onaj prvi potegnuo filmić bez trzanja. Ja imam intel pent. t4500 na 2.2ghz i 4gb ram i isti čipset u mom dell laptopu i to ti je ok konfiguracija za to što si ti naveo da ti treba. Nedostatak je čipset, tj to što nema odvojenu grafičku, a i ram bi mogao biti veći. Zato je cijana takva kakva je. Nisam baš neki stručnjak, ali eto nikada ne bih uzela celeron procesor. |
|
|
|
|
|
|
|