Autor |
Poruka |
Expresso Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
šta nema više ni u pothodniku ni u videoteki niti igddjeee'???a poludit ću nemoguće da su se tako brzo već rasprodale...ako ima igdje još za kupit neka neko javi odmah |
|
|
|
|
|
Expresso Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
Expresso je napisao/la ( Pogledaj post): ›
šta nema više ni u pothodniku ni u videoteki niti igddjeee'???a poludit ću nemoguće da su se tako brzo već rasprodale...ako ima igdje još za kupit neka neko javi odmah.,al jel to znaci onda da se niti na ulazu nemogu kupit na dan koncerta ili
|
|
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
-nella- je napisao/la ( Pogledaj post): ›
frosty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
-nella- je napisao/la: ›
meni bi trebalo jedno 6...
|
ajd ako nades 8,pa prodaj 2
|
Nda... Sigurno ću naći. Tako nam i treba kad kasno palimo. Ali nešto su mi tu prebrzo pukle karte...
|
cudno mi je da su vec osle karte a ova nagradna igra jos nije gotova.... |
|
|
|
|
|
frosty Ukupno postova: 158 Spol: Nebitno
|
-nella- je napisao/la: ›
Nda... Sigurno ću naći. Tako nam i treba kad kasno palimo. Ali nešto su mi tu prebrzo pukle karte...
|
eh,ja sinoc htijeo otici kupit karte,i bilo mi lijeno izaci do podhodnika(zivim u centru),kao idem jutros,i normalno,jutros nijedna,sve sinoc rasprodali:s |
|
|
|
|
|
|
e da,sto se tice nagradne igre,imam dojavu da je nece biti,nepitajte zasto,uglavnom,neracunajte na nju |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
frosty je napisao/la: ›
e da,sto se tice nagradne igre,imam dojavu da je nece biti,nepitajte zasto,uglavnom,neracunajte na nju
|
Pa i nije ti neka dojava,evo nagradna igra završila |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
e da,sto se tice nagradne igre,imam dojavu da je nece biti,nepitajte zasto,uglavnom,neracunajte na nju
|
Pa i nije ti neka dojava,evo nagradna igra završila
|
Imam i ja danas istu takvu dojavu, Hajduk pobjeđuje hendikepom 0:2, koef je 14.5 pa ti vidi |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
Imam i ja danas istu takvu dojavu, Hajduk pobjeđuje hendikepom 0:2, koef je 14.5 pa ti vidi
|
ja imam dojavu da je nagradna igra opet namještena, jer ja opet nisam dobila, znači mora da je opet namještena |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
|
MissTake je napisao/la: ›
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
Imam i ja danas istu takvu dojavu, Hajduk pobjeđuje hendikepom 0:2, koef je 14.5 pa ti vidi
|
ja imam dojavu da je nagradna igra opet namještena, jer ja opet nisam dobila, znači mora da je opet namještena
|
hahaha,prcajte me koliko hocete,ali oni nisu dobili karte od organizatora za nagradnu igru,posvadali se ,ili tak nest,a mogu i ja 5 imena napisat,nije uopce problem |
|
|
|
|
|
sandra202 Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
mooolim vas ako netko ima kartu za prodat....jakoooo želim ić ((( |
|
|
|
|
|
Suncica_DGO
Ukupno postova: 29 Spol: Žensko
|
..rasprodane karte?...hahahaha jel Osječani šta rade osim što idu na koncerte? sve se nema |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bice da ti to ne vidis dobro
vis da prodaju po 1000kn 2 karte i to za fun pit.
max koju sam vidio je 800kn a to nece prodat vjerojatno hh. mogu i ja stavit da prodajem za 10 tisuca kuna i sta sada, oglasi su besplatni budale svasta pisu, ne znaci ako je stavljen oglas da ce se prodat (nece vjerojatno)
eo poceli su sa halidom i crvenom vec vise od 2x cijena ide gore (200kn komad) điberi kupe 10 ulaznica pa preprodaju a ljudi koji zele ic nemogu doc na red od đibera |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
nidzo je napisao/la: ›
eo poceli su sa halidom i crvenom vec vise od 2x cijena ide gore (200kn komad) điberi kupe 10 ulaznica pa preprodaju a ljudi koji zele ic nemogu doc na red od đibera
|
Điberi nek se j... nabijem ih na preprodavanje, zbog takvih pohlepnjača sam ostala bez karte, puj dabog da vam ih vjetar raznio po promenadi. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
trauma_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Điberi nek se j... nabijem ih na preprodavanje, zbog takvih pohlepnjača sam ostala bez karte, puj dabog da vam ih vjetar raznio po promenadi.
|
ako mi nesto ide na moj spolni ud, to su onda ti debili sa tim preprodavanjem karta. cobani... |
|
|
|
|
|
|
|