Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68041 Spol: Nebitno
|
Poduzetnički inkubator BIOS, između ostalih projekata, iz fondova EU zatražio je i pomoć u financiranju još jedne hale u koju bi se moglo smjestiti 22 nova stanara, rečeno je prilikom jučerašnjeg posjeta osječko-baranjskog dožupana Željka Kraljička BIOS-u.
Ivo Koški, zamjenik direktora BIOS-a, tom se prilikom osvrnuo i na dobre rezultate Inkubatora koji je otvaranjem novih prostorija, financiranim iz blagajne Grada i EU, više nego udvostručio broj stanara i zaposlenika. U BIOS-u trenutačno posluju 32 tvrtke koje zapošljavaju 120 ljudi. Te tvrtke pripremaju se za samostalno funkcioniranje u nekoj od gospodarskih zona kako bi otvorili mjesto za dolazak novih stanara. Ponosni su, kaže Koški, na sve veći broj tvrtki koje prodaju znanje kroz informatička rješenja plasirana i na međunarodnom tržištu.
Kraljičak je posjetio i prostor Pčelarske zadruge "Pčelari Slavonije i Baranje", gdje je u pogon pušten novi stroj za pakiranje meda u 15 gramske vrećice za potrebe ugostitelja. Kupovinu stroja sufinancirala je Županija, a ovim potezom pčelarima se želi pomoći u praćenju trendova i osvajanju novih tržišta.
Tekst: I.Sekol/Glas-Slavonije.hr |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Opala. Gdje bi ta nova bila? |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Ajmo malo pljuvat Medića što se izborio za lovu iz EU fondova za BIOS i nova radna mjesta u Osijeku..gdje ste dežurni Medićevi pljuvači? |
|
|
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ajmo malo pljuvat Medića što se izborio za lovu iz EU fondova za BIOS i nova radna mjesta u Osijeku..gdje ste dežurni Medićevi pljuvači?
|
Usta im presušila pa ih nema...
Btw. thumbs up za ekipu iz bios-a. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Yep, thumbs up. Doista, gdje bi bila i na kakve stanare bi bila orijentirana? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la: ›
Ajmo malo pljuvat Medića što se izborio za lovu iz EU fondova za BIOS i nova radna mjesta u Osijeku..gdje ste dežurni Medićevi pljuvači?
|
a sta si se ti javio koji ku***? jel mu ceskas jaja pa si sav ushicen! zaboli me i za medica,i bubala i sve ostale, ali daj oladi vise s velicanjem tog medica..pratim ovaj forum,i u svakoj temi gdje se iole spominje gpp i medic,i ovo i ono,prvi si i glavni,niti dopustas da netko kaze svoje misljenje pa kakvo god ono bilo,suglasno tvojemu,ili pobitno na osnovu tvoga,na sve odgovaras,i samo svoje tepeš..pa daj smiri malo dozivljaje,..iritiras vise svojim pisanjima o doticnom..u ovom tekstu ga se ni ne spominje,a ti si uzimas za pravo njegovo ime opet stavljat u kontekst ovog clanka i njega velicat? pa cemu?? to sto je bio direktor biosa prije 3 god,znaci da sve zasluge i ostalo iole vrijedno treba njemu pripisivat u koliko narednih godina?mozda 100? koliko znam medic je direktor gpp-a, a u tekstu se spominje da je "Poduzetnički inkubator BIOS" , znaci vjerojatno sadasnji direktor biosa,i ostalo vodstvo te firme su zatrazili sredstva iz Eu fondova,a ne Medic,i ako se ta sredstva ostvare,onda ce inkubator primiti nove stanare,a time ce se otvoriti i nova radna mjesta..znaci od medica ni M u cijeloj prici...pa ajde stvarno ohladi malo..ovo ti pisem sa neutralnog stajalista, niti mi je medic super,niti mi je odvratan,covjek kao i svaki drugi, ali ti stvarno pretjerujes sa medicevom fasciniranoscu! živ i pametan bio! |
|
|
|
|
|
|
mali od čače je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
a sta si se ti javio koji ku***? jel mu ceskas jaja pa si sav ushicen! zaboli me i za medica,i bubala i sve ostale, ali daj oladi vise s velicanjem tog medica..pratim ovaj forum,i u svakoj temi gdje se iole spominje gpp i medic,i ovo i ono,prvi si i glavni,niti dopustas da netko kaze svoje misljenje pa kakvo god ono bilo,suglasno tvojemu,ili pobitno na osnovu tvoga,na sve odgovaras,i samo svoje tepeš..pa daj smiri malo dozivljaje,..iritiras vise svojim pisanjima o doticnom..u ovom tekstu ga se ni ne spominje,a ti si uzimas za pravo njegovo ime opet stavljat u kontekst ovog clanka i njega velicat? pa cemu?? to sto je bio direktor biosa prije 3 god,znaci da sve zasluge i ostalo iole vrijedno treba njemu pripisivat u koliko narednih godina?mozda 100? koliko znam medic je direktor gpp-a, a u tekstu se spominje da je "Poduzetnički inkubator BIOS" , znaci vjerojatno sadasnji direktor biosa,i ostalo vodstvo te firme su zatrazili sredstva iz Eu fondova,a ne Medic,i ako se ta sredstva ostvare,onda ce inkubator primiti nove stanare,a time ce se otvoriti i nova radna mjesta..znaci od medica ni M u cijeloj prici...pa ajde stvarno ohladi malo..ovo ti pisem sa neutralnog stajalista, niti mi je medic super,niti mi je odvratan,covjek kao i svaki drugi, ali ti stvarno pretjerujes sa medicevom fasciniranoscu! živ i pametan bio!
|
di si lega , šta ima? |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
mali od čače je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
a sta si se ti javio koji ku***? jel mu ceskas jaja pa si sav ushicen! zaboli me i za medica,i bubala i sve ostale, ali daj oladi vise s velicanjem tog medica..pratim ovaj forum,i u svakoj temi gdje se iole spominje gpp i medic,i ovo i ono,prvi si i glavni,niti dopustas da netko kaze svoje misljenje pa kakvo god ono bilo,suglasno tvojemu,ili pobitno na osnovu tvoga,na sve odgovaras,i samo svoje tepeš..pa daj smiri malo dozivljaje,..iritiras vise svojim pisanjima o doticnom..u ovom tekstu ga se ni ne spominje,a ti si uzimas za pravo njegovo ime opet stavljat u kontekst ovog clanka i njega velicat? pa cemu?? to sto je bio direktor biosa prije 3 god,znaci da sve zasluge i ostalo iole vrijedno treba njemu pripisivat u koliko narednih godina?mozda 100? koliko znam medic je direktor gpp-a, a u tekstu se spominje da je "Poduzetnički inkubator BIOS" , znaci vjerojatno sadasnji direktor biosa,i ostalo vodstvo te firme su zatrazili sredstva iz Eu fondova,a ne Medic,i ako se ta sredstva ostvare,onda ce inkubator primiti nove stanare,a time ce se otvoriti i nova radna mjesta..znaci od medica ni M u cijeloj prici...pa ajde stvarno ohladi malo..ovo ti pisem sa neutralnog stajalista, niti mi je medic super,niti mi je odvratan,covjek kao i svaki drugi, ali ti stvarno pretjerujes sa medicevom fasciniranoscu! živ i pametan bio!
|
di si lega , šta ima?
|
evo doš'o s posla, večerao i tak..kod tebe? |
|
|
|
|
|
|
niš posebno..čitam poeziju i tak... |