Autor |
Poruka |
water
Ukupno postova: 140 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
kad biste se ponovno rodili, ne bi pristali biti bez...? |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
...tolerancije na ljudsku glupost i nepravdu... ponekad mi je poprilično teško živjeti u toliko raširenoj i posvuda penetriranoj bezobraštini, primitivizmu i gluposti, a na koju sam pomalo alergičan. |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Voljela bih da nisam popustljiva (i dobra!) toliko koliko jesam, jer sam zbog te osobine uglavnom najebala u životu, to ljudi znaju jako dobro iskoristiti. Ali to je osobina bez koje bih voljela biti, a sada koju osobinu nemam, a htjela bih...?Hm... Ne znam. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
naivna sam ko kreten i svima odmah povjerujem i to mrzim kod sebe i zato bih htjela imati više razboritosti i pameti |
|
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Često nemam vjere u sebe. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
flegmatičnosti, strpljenja i tolerancije prema imbecilima i imbecilnom ponašanju. mene jednostavno boli tuđa glupost i balkanski mentalni sklop i nemam strpljenja prema idijotima al koliko je crnog pod noktima. strašno mi je to i strašno se živciram i to mi utječe na zdravlje i jako me brine. da sam samo malo flegmatičniji sve bi bilo apsolutno savršeno, ovako me non stop neki kurac jebe ... gledajući s druge strane naviko sam radit pod pritiskom i sve rješavam brzo, kvalitetno i učinkovito i kontam da sam samo malo smireniji bio bi jednak savršenstvu i bliži utjelovljenju boga hehehehe |
|
|
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
|
|
|
Monstrum
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=apIa9LWXI_Q&feature=related[/youtube]
hm ovako nešto |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
flegmatičnosti, strpljenja i tolerancije prema imbecilima i imbecilnom ponašanju. mene jednostavno boli tuđa glupost i balkanski mentalni sklop i nemam strpljenja prema idijotima al koliko je crnog pod noktima. strašno mi je to i strašno se živciram i to mi utječe na zdravlje i jako me brine. da sam samo malo flegmatičniji sve bi bilo apsolutno savršeno, ovako me non stop neki kurac jebe ... gledajući s druge strane naviko sam radit pod pritiskom i sve rješavam brzo, kvalitetno i učinkovito i kontam da sam samo malo smireniji bio bi jednak savršenstvu i bliži utjelovljenju boga hehehehe
|
zato se nas dvojica tako lijepo nadopunjujemo. ja sam sve što ti nisi. ja sam amer ti si rus. ti si korov ja sam hibiskus. ju ar maj soulmejt, moj životni drug, maj signifikant adr. fa fa |
|
|
|
Monstrum
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
flegmatičnosti, strpljenja i tolerancije prema imbecilima i imbecilnom ponašanju. mene jednostavno boli tuđa glupost i balkanski mentalni sklop i nemam strpljenja prema idijotima al koliko je crnog pod noktima. strašno mi je to i strašno se živciram i to mi utječe na zdravlje i jako me brine. da sam samo malo flegmatičniji sve bi bilo apsolutno savršeno, ovako me non stop neki kurac jebe ... gledajući s druge strane naviko sam radit pod pritiskom i sve rješavam brzo, kvalitetno i učinkovito i kontam da sam samo malo smireniji bio bi jednak savršenstvu i bliži utjelovljenju boga hehehehe
|
zato se nas dvojica tako lijepo nadopunjujemo. ja sam sve što ti nisi. ja sam amer ti si rus. ti si korov ja sam hibiskus. ju ar maj soulmejt, moj životni drug, maj signifikant adr. fa fa
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kNGNLo8K6Fk[/youtube] |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Samo mi pamet fali, sve ostalo je već savršeno |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Da sam više flegma.....na neke stvari.... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Suosjećam s Monstrumom |
|
|
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
meni definitivno nedostaje odlučnosti i samouvjerenosti |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Želio bi imati veći prag tolerancije prema lažima i nepravdama. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
|