Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Mato Škojo u modernizaciju Mlinara uložio 35 milijuna kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
pernabukano

Ukupno postova: 706
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.11.2009. 9:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

lancelott je napisao/la :
Provokator je napisao/la:
pernabukano je napisao/la:
Provokator je napisao/la :
para na paru !

Ja sam sretan što Osječanin preuzima primat pekarske industrije u cijeloj Hrvatskoj, a ti?

ne, jer dobro znamo kakav je osječanin mato škojo, u biti on je prije toga nego što je osječanin, lopov... rađe bi da to netko pošten preuzme, netko ko će svojim radnicima dat plaću veću od 2200 kn, a ne dat radnicima 2200 i vozit auto po 300 000 € ili ti cca 2,5 mil kuna Wink

Ponovo jaše osječki jal...
Manirom iskusnog Provokatora nisi se sjetio usporediti Škoju s ostalim tajkunima, onim stvarno lopovskim spodobama sljubljenim s visokom politikom i mafijom.
Obitelj Škojo je do Mercedesa došla vlastitim radom i pametnim potezima, osigurala stalan i redovito plaćen posao dobrom broju osječana i nije svoj kapital premjestila u sigurniju i profitabilniju zonu, nego ga razvija i širi tu, u Osijeku, dakle i Ti imaš koristi od doga, ako si stanovnik ovoga grada.
Što se tiče kvalitete Kruninih proizvoda, sa strane osobnog ukusa o tome možemo razglabati (želim reći da su ona bučina peciva zakon, ali kolači su bezlični...), no s profesionalne strane, Kruna nikada do sada nije bila spominjana čak niti u kontekstu neke afere. Dapače.
Mato Škojo, osim što je preporodio vaterpolo klub otkada je tamo predsjednik, i što potpomaže nogomet, ali onaj iskreni, dječjeg uzrasta (Kruna kup) ima sluha i za druge načine vraćanja duga zajednici u kojoj radi i stvara profit.
Dakle, za razliku od tebe i onih koji su uvrijeđeni suhim sendvičem, mogu zaključiti da, unatoč staleškoj razlici, gospoda Mato Škojo i Marko Pipunić predstavljaju dva svijetla primjera uspješnih osječkih gospodarstvenika koji se trude živjeti zajedno sa svojim gradom. za razliku od nekih drugih bogatuna gospodarstvenika koji biznis & profit grade & dijele u suradnji sa zločestim političarima i čak se ne trude to previše skrivati.

Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Trolls
Ukupno postova: 16
Post Postano: 09.11.2009. 14:26 
Naslov:  Re: Mato Škojo u modernizaciju Mlinara uložio 35 milijuna kuna

Rolling Eyes sto ljudi sto ćudi
Po meni Kruna ima odlične proizvode...a sad ovisi od radnje do radnje kako koja ispeče,mislim na peciva,pizze i dr....a kruh odličan osijek031.com smile
Je da tim radnicima nije lako i da se narade ko konji,al plaća je redovna i solidna i veća od 2200.

stipe_5
Ukupno postova: 39
Upozorenja : 1
Post Postano: 14.12.2010. 10:39 
Naslov:  Re: Mato Škojo u modernizaciju Mlinara uložio 35 milijuna kuna

da vam bar burek neki, gadi mi se već koliko je žilav i pregoren.....

de učinite nešta sa tim burekom ugledajte se na druge pekare.....

rori 1

Ukupno postova: 206
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.12.2010. 12:56 
Naslov:  

Stvarno mi nje jasno kako se nekome može sviđati pecivo i burek u Kruni.Idemo redom, radim posao po terenu i ulazim u jako puno pekara radi doručka. U koju god Krunu me slučajno put odveo sam požalila i rekla nikad više.Burek premasan i tvrd toliko masan da probija papir u koji je umotan,pecivo tvrdo da komotno možeš razbiti glavu nekome .Neki dan gladna ko pas uđem u Krunu u Vukovaru i što ću gledam i uzmem štrukle tako ih oni zovu (mada to nema nikakve veze sa štruklama)Uglavnom blagi užas toliko je bilo masno da mi se pri zagrizu u tijesto cijedilo ulje po ustima fuj fuj .Nikad više ali doista nikada neću ući u Krunu O cijenama uopće ne vrijedi ni razgovarati.Sramota

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 14.12.2010. 13:02 
Naslov:  

@rori1, hm, ne znam u kojim Krunama jedes, ali imaju odlican mali burek. Doduse, nekad je bio i bolji, sad ga valjda dovoze smrznutog, pa je nesto losiji nego prije, ali je i dalje odlican.

Od ostalih peciva koja sam u Kruni konzumirao (razni prutici i one strudle) - sva peciva su bila na zadovoljavajucoj razini.

Doduse, i u Kruni i u drugim pekarama kvaliteta najvise ovisi o protocnosti, odnosno svjezini proizvoda. Zato kupujem u pekarama gdje ima dosta prometa (bez obzira bile Krunine ili neke druge).

Ukupno postova: 2158
Post Postano: 14.12.2010. 13:10 
Naslov:  

Provokator je napisao/la:
rađe bi da to netko pošten preuzme, netko ko će svojim radnicima dat plaću veću od 2200 kn, a ne dat radnicima 2200 i vozit auto po 300 000 € ili ti cca 2,5 mil kuna Wink

Ti bi htio da to preuzme netko tko će povećati plaće, i firmu par mjeseci poslije odvesti u stečaj. Probaj razmišljati malo dalje od automobila koji netko vozi (u ovom slučaju baš eto i zastupnik za prodaju tih automobila, koji bi mogao voziti i kudikamo skuplji automobil kada bi ga to interesiralo).

2200 kuna za plaću običnog radnika u hrvatskoj pekarskoj industriji u Osijeku upravo je realno. Za takvu plaću nije kriv poduzetnik, nego država koja ga opterećuje najvećim porezima i ostalim davanjima u Europi. Svoj bijes usmjeri prema Jadranki Kosor.

O kvaliteti proizvoda dalo bi se raspravljati. U svakom slučaju nisu na "njemačkoj razini", o kojoj Škojo najčešće priča. Razlikuju se proizvodi od jednog prodajnog mjesta do drugog. No ipak su iznad konkurencije, tj. pojedinačnih malih pekarnica koje rade u upitnim sanitarnim uvjetima, i sa upitnim sadržajem svojih proizvoda (prijevare na brašnu već su antologija hrvatskog poduzetništva, markicama usprkos).

trauma_os

Ukupno postova: 816
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.12.2010. 22:44 
Naslov:  

Sretnog li čovjeka, zastupnik za mercedes i vlasnik pekare.. pa gdje ćeš bolje Mr. Green

Skoči u forum: