Autor |
Poruka |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
e ja ne bih znala nisam nikad prevarila dečka |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
sheila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e ja ne bih znala nisam nikad prevarila dečka
|
"neka prvi baci kamen..." |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
e odsad ulijećem ribama sa spikom : Znaš mala ja ti imam curu i to već dugo smo zajedno...
kontam da ću zbarit više nego inače
|
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Bilke je napisao/la: ›
Imam pitanje. Malo sad razmišljam o ovom rečenom.
U vezi ste, prevarite frajera jedanput, dvaput, milion puta kao što je rečeno. Ne zanimaju me razlozi, svatko ima svoje.
No zanima me što osjećate kad se nakon prevare nađete sa svojim frajerom? Što vam se vrti po glavi? Zašto u tom trenutku ne prekinete s njim već pravite od njega budalu?
Ajd iskreno...
|
ne ostanemo s njim. pukne prije ili kasnije. za one koji ostanu, nemam objašnjenje, jer ne znam. "milion puta" se ne mora odnositi na varanje istog frajera |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
[Pisem opcenito]
Ne cini drugom ono sto ne zelis da drugi tebi rade. Kada si u vezi i varas nekoga taj netko je mozda zaljubljen u tebe do usiju, a ti shvacas vezu onako i saras okolo. To ce tu osobu sasvim sigurno povrijediti. Prije ili kasnije osobe koje to rade nadju se sa druge strane... Onda su zene kurve, muskarci svinje.
Mogu shvatiti da se nekad pod nekim okolnostima nesto zaleti, ali da to predje u naviku to mi nikako nije u redu. Zar je tesko reci...zelim samo seks i no hard feelings? Cemu uopce ulaziti u vezu sa nekim ako nista ne osjecas prema toj osobi? Ako netko zeli skakati okolo neka skace, nema potrebe da se nekog vuce za nos i pravi budalom |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
[Pisem opcenito]
Ne cini drugom ono sto ne zelis da drugi tebi rade. Kada si u vezi i varas nekoga taj netko je mozda zaljubljen u tebe do usiju, a ti shvacas vezu onako i saras okolo. To ce tu osobu sasvim sigurno povrijediti. Prije ili kasnije osobe koje to rade nadju se sa druge strane... Onda su zene kurve, muskarci svinje.
Mogu shvatiti da se nekad pod nekim okolnostima nesto zaleti, ali da to predje u naviku to mi nikako nije u redu. Zar je tesko reci...zelim samo seks i no hard feelings? Cemu uopce ulaziti u vezu sa nekim ako nista ne osjecas prema toj osobi? Ako netko zeli skakati okolo neka skace, nema potrebe da se nekog vuce za nos i pravi budalom
|
Ma čovječe evo ti dva kikirikija |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
nemojmo pretjerivati... ne prohodaš s nekim u namjeri da ga prevariš ili napraviš idiotom, to se jednostavno dogodi... nađeš se u situaciji koju nisi ni planirao ni očekivao.. nemoguće da se niste nikad u njoj našli! ne možeš baš uvijek djelovati mozgom, nekad i strast preuzme svoje
Rajnus je napisao/la: ›
[Pisem opcenito]
|
hvala |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nemojmo pretjerivati... ne prohodaš s nekim u namjeri da ga prevariš ili napraviš idiotom, to se jednostavno dogodi... nađeš se u situaciji koju nisi ni planirao ni očekivao.. nemoguće da se niste nikad u njoj našli! ne možeš baš uvijek djelovati mozgom, nekad i strast preuzme svoje :twisted:
|
Neki rade cak i to, no neki ne krenu sa tom namjerom ali zavrse sa tom pricom.
100 ljudi 100 cudi. Uglavnom se vise vara nego ne vara.
Nikad javno ne pisem izricito o nekome. ;) |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
Rajnus je napisao/la: ›
100 ljudi 100 cudi. Uglavnom se vise vara nego ne vara.
|
Eh, marinac moj.... nije li tako sa svim stvarima u životu? Gdje god se okreneš, samo netko gleda da te zajebe... i još te gleda u oči. Kad ga uhvatiš, još ima obraza da ti kaže "nisam ja to..."
Odgovorno tvrdim da je seksualna prijevara izvrsna pasta za poliranje ega u bilo kojem stupnju korozije. Jedino što mi muškarci puno lakše time baratamo poslije... žene se više grizu od nas. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
@zlusch
Ti dakle tvrdiš da je uredu skočiti u nečiju postelju, eto tako, da si podigneš ego, i onda poslje se vratiti svojoj dragoj u postelju i govoriti joj koliko je voliš????
De malo... Pa nemoraš se praviti macho i na forumu... Tu te nitko nezna...
Kako bi tebi bilo da tvoja cura spava s nekim a sutra želi ponovo tebe?? Nebi to napravio baš zato što znam kako bi se ja osječao da se meni tako šta dogodi.. |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
so hard to remember,so hard to forget... |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la: ›
Jedino što mi muškarci puno lakše time baratamo poslije... žene se više grizu od nas.
|
Aha... To cijeniš po tome što se lakše rasplaču?
Ne bih baš bio siguran u ovo... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Bilke je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Jedino što mi muškarci puno lakše time baratamo poslije... žene se više grizu od nas.
|
Aha... To cijeniš po tome što se lakše rasplaču?
Ne bih baš bio siguran u ovo...
|
...mislim da je u pravu... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|