Autor |
Poruka |
vesnica Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
Pa bolje mi je stajati na kisi(a nisam stajala dosla na vrijeme)nego ici na cajke magazine jolet,STAVROSA neku hausicu koja je naravno ukradena od hitova 70,80 godina,da bolje stajati na kisi |
|
|
|
|
|
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
jel ćeš si pofurati jeger ako ga ne bude bilo? |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
|
|
a pa da obavezno pa kako vi mene kuzite jeger OBAVEZNO,hvala sto ste me sjetili na to |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
|
|
|
|
E mozda me vidis ove godine javi se bit ce cuge i za tebe ne znam gdje jos furam ali definitivno furamo tamo gdje je neki retro dance rock i slicne kvalitetne glazbe,CAJKE I HOUSICA ne dolaze u obzir
Naravno idem i tamo gdje ce biti kao prosle godine u Slaviji znaci neki video party jer ipak je bolje cagati uz video nego uz audio barem mi pogled skrene nekad i tamo a i bude veselo zivo nesto se dogadja ne moram barem nonstop da gledam piane ljude oko mene(ne kazem da i ja malo ne cvrcnem ali...sebe ne vidim)
A nema druge stampat cu si majicu I LOVE JEGERRRRRR |
|
|
|
|
|
trauma_os
|
vesnica je napisao/la: ›
A nema druge stampat cu si majicu I LOVE JEGERRRRRR
|
Definitivno ju trebaš nositi na Novu |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
frosty Ukupno postova: 158 Spol: Nebitno
|
ali definitivno furamo tamo gdje je neki retro dance rock i slicne kvalitetne glazbe,CAJKE I HOUSICA ne dolaze u obzir
|
necemo se vrijedat sto se tice ukusa glazbe,housice i te fore nemijesaj,nije kvalitetna glazba ona koju slusa manjina |
|
|
|
|
|
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
vesnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E mozda me vidis ove godine javi se bit ce cuge i za tebe ne znam gdje jos furam ali definitivno furamo tamo gdje je neki retro dance rock i slicne kvalitetne glazbe,CAJKE I HOUSICA ne dolaze u obzir
Naravno idem i tamo gdje ce biti kao prosle godine u Slaviji znaci neki video party jer ipak je bolje cagati uz video nego uz audio barem mi pogled skrene nekad i tamo a i bude veselo zivo nesto se dogadja ne moram barem nonstop da gledam piane ljude oko mene(ne kazem da i ja malo ne cvrcnem ali...sebe ne vidim)
|
bokte, tebi ocito interpukcijski znakovi ne znace bas puno u zivotu?
tvoje postove desifrirat, majko mila.... |
|
|
|
|
|
|
A tko su ti koji ce nas zabavljati koja ekipa mislim na dj ili tamburase to nije navedeno |
|
|
|
|
|
trauma_os
|
Prošle godine su tamburaši bili DJ koji je puštao tamburice a isto su bili najavljivani tamburaši, zbog toga sam i išla tamo ... |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
Suncica_DGO
Ukupno postova: 29 Spol: Žensko
|
vesnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma da nije ista organizacija kao prosle godina sad je klasika 2 dj znaci nema takozvani video disco,nema audio vizualni docek vec ono VES VIDJENO.
Pitala sam i koji su dj ili tamburasi nije mi ni to nitko znao reci.
Ali ok sad sam barem odlucila gdje necu ici |
|
|
|
|
|
|
Eto novosti -nema tamburasa,a kazu da ce biti,nema video zida(a to mi je bila bas fora jer su jedini imali s tim video partijem docek) s rock i ostalima stvarima.
Ista je organizacija kao i prosle godine.mislim da sam vidjela da je firma NOKTUA.
Sto je novo pa nema nista novo izgleda osim kao sto kazu vide konobara.
Znaci klasika 2 dj(ako nije playlista jer nigdje ne pise tko ce koga zabavljati) i udri nista posebno kao prosle godine(dosla samo zbog video doceka),ali tako je kako nema me ove godine tamo jer nema video doceka.
Gdje cemo e sad pojma nemam sve mi je to isto nista posebno a mozda reskiramo kaznu od 1000 kuna i pijemo na javnome mjestu |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Eto novosti -nema tamburasa,a kazu da ce biti,nema video zida(a to mi je bila bas fora jer su jedini imali s tim video partijem docek) s rock i ostalima stvarima.
Ista je organizacija kao i prosle godine.mislim da sam vidjela da je firma NOKTUA.
Sto je novo pa nema nista novo izgleda osim kao sto kazu vide konobara.
Znaci klasika 2 dj(ako nije playlista jer nigdje ne pise tko ce koga zabavljati) i udri nista posebno kao prosle godine(dosla samo zbog video doceka),ali tako je kako nema me ove godine tamo jer nema video doceka.
Gdje cemo e sad pojma nemam sve mi je to isto nista posebno a mozda reskiramo kaznu od 1000 kuna i pijemo na javnome mjestu
|
i videospotovi, jel? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
DA frost
e pa da video spotovi vidis kako ti to kuzis pa vec ako negdje nesto placam onda uz slusanje mozda da nesto i pogledam za istu cijenu.
mislim da je to ok,za iste novce 2 dozivljaja ili se varam.... |
|
|
|
|
|
|
|