Autor |
Poruka |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Ne znam jel tko spomenio al po meni je najbolji restoran u cijelom osijeku makedonka
Tamo imaju najbolje cevape koje sam ja ikada i igdje jeo.
A sto se pizzerije tice, moja je preporuka pizzerija la rosa na divaltovoj ulici. Brzo bude gotova, a odlicn je; pogotovo slavonska..... mmmmmm
Jednom sam otisao s prijateljem tamo i stopao koliko treba da pizza bude gotova. Pola sata nakon sto smo usli smo mi bili vani. 8 minuta je trebalo da pizza bude gotova. I mogu vam reci da sam se "prebio" od jedne slavonske..... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...Makedonka je oduvijek među najboljim ćevama u gradu...još dok nije bila ovako lijepa kao sada... ...i šteta je još što više nema Teferića ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
@anakonda,
Teferić opet (odavno) radi........ ima i dostavu, vidjela neka kolica..... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
anakonda
|
...ah, opet sam se izblamirala neznanjem... ...mislim da bih češće trebala dolaziti u Osijek...a da li je klopa još uvijek dobra?... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol: Muško
|
Paperje...moram otići tamo do toga kineskog thx
Anakonda...pa Teferić je zakon..nema šanse da je zatvoren...
Makedonka..bio sam tamo jednom, davno. ali eto baš ću sutra na čevape poslijepodne prvo plivanje pa papica
Dakle u Retfali je "kod Varge" okejjj...
E a što ima oko gradskog vrta u tom naselju...čuo sam da i tamo ima neki restoran? |
|
_________________ no fear! |
|
|
|
anakonda
|
...znam da je Teferić bio zatvoren neko vrijeme, a sada koliko dugo i kada točno ne znam i stidim se radi toga... ... |
|
|
|
|
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol: Muško
|
ajde oprostiti cemo ti ovaj put |
|
_________________ no fear! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Ja bi rado meksicki da se otvori! |
|
|
|
|
|
terrorWrist Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
palačinka bar.....al onaj preko puta patike.imaju preko 60 vrsta palačinki, od slatkih pa slanih sa svačime.super je!!!! |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
terrorWrist je napisao/la: ›
palačinka bar.....al onaj preko puta patike.imaju preko 60 vrsta palačinki, od slatkih pa slanih sa svačime.super je!!!!
|
Meni i nisu nesto, debele su i ne bas meke. Doduse, bila sam jednom... |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Heh toplo preporučam "Baranjsku kuću" kod Kneževih
imaju par stvari koje treba probati, za specijalitete od ribe još treba spomenuti i "Kod Daneta" u Aljmashu.
"Javor" nije loš u sezoni, ali ako znate razlikovati svježu ribu i divljač od smrznute onda vam ništ nemoram pričati, isto vrijedi i za "Kormoran". Ja ne razlikujem po okusu, al mislim da riba ne živi u vrećici i u zamrzivaču (svojim očima vidjeh). Kineski na korzu izbjegavati jer im je higijena ispod minimuma, a kuhinje na pontonima su posebna priča. "Old Bridge .."je za sada ok i prihvatljiv, i mislim da je "Muller" ok.
I bijah na gablecu u "Mercator"-u nemam sto za prisrat.
"Makedonka" je rules, a ako vam se da u Orašju preporučam Đulbastije i čevape jer su tamo mrak.
Ah da s razlogom me zovu "Debeli" |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
debeli je napisao/la: ›
za specijalitete od ribe još treba spomenuti i "Kod Daneta" u Aljmashu.
|
e da! kod daneta ili kako moja familija kaže, kod jumbe. bio jumba baš super sve do nedavno kad je tata tamo odveo neku ekipicu na fiš i kasnije se žalio da ne može vjerovat kako je fiš bio loš. kao ono, u juhici od ribe ne osjetiš okus ribe...
ne znam, oprezno s tim danetom, još se malo raspitaj |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
U Aljmašu je dobro i kod Zeke i kod Slavka. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
zloco_os Ukupno postova: 122 Lokacija: osijek Spol: Nebitno
|
da se pojesti u "saloon"-u...divaltova pored secerane... |
|
|
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Ima onaj škotski restoran u Cesarčevoj |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
|
|