Autor |
Poruka |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
studenac je napisao/la: ›
TataMata je napisao/la: ›
Je ima tu nešto....s dočeka 2009. kada se već znalo da će uskoro frknit s mjesta gradonačelnika...ne izgleda mi baš ko da mu nije drago....Što kažu, slika govori više od 1000 riječi
|
Ne kužim te, zar je trebao plakati na "novu godinu". Zar ti nikad nisi bio u društvu sa nekim kojim nisi baš najbolji... za novu godinu. Zar su se trebali pofajtati ?! Jedino BUBIMIR ima neke svoje bubice u glavi pa misli da može sve sam i SAMO JA i nitko drugi.
|
Pričaj ti što god hočeš, ali činjenica je da je Gordanov odlazak pred same izbore pogodovao najviše Bubiju, a vi ekipa (Gordanova), ako ste se htjeli učlaniti u HDSSB još stignete...ne znam samo što smo vam mi u HSP-u skrivili....eto, baš me to žalosti.....bez foliranja...pozdrav svima..
|
A ti nisi razmišljao o prelasku u HDSSB!? Ili imam krive informacije. |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Ne znam, nekako sam bliži SDP-u.... , ili HSU.... hmm teško se odlučiti.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
|
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
kakvih ovdje debila ima pa ovo je strašno. bože daj te izbore više pa da nas raznorazni moderni skojevci više ostave na miru. i dabog da sve završilo u prvom krugu. najviše žalim one koji misle da će nam biti bolje |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
kakvih ovdje debila ima pa ovo je strašno. bože daj te izbore više pa da nas raznorazni moderni skojevci više ostave na miru. i dabog da sve završilo u prvom krugu. najviše žalim one koji misle da će nam biti bolje
|
E treba u excaliburu organizirati sučeljavanje spamera! u biti i nebi bila tako loša ideja... |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 11:59; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
panglu Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
Kao sto sam prije vise od godinu i pol dana pisao da je glas za Matkovica glas za Glavasa,a mnogi nisu to dozivljavali ozbiljno,sad je prica dobila svoj nastavak!GORDAN MATKOVIC JE PRESAO U HDSSB!!!A sad vi koji sta glasovali za njega,i koji ste popusili negovu "novu osijecku pricu",uzmite strik i objesite se! |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
panglu je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kao sto sam prije vise od godinu i pol dana pisao da je glas za Matkovica glas za Glavasa,a mnogi nisu to dozivljavali ozbiljno,sad je prica dobila svoj nastavak!GORDAN MATKOVIC JE PRESAO U HDSSB!!!A sad vi koji sta glasovali za njega,i koji ste popusili negovu "novu osijecku pricu",uzmite strik i objesite se!
|
di to ima crno na belo |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
lavic je napisao/la: ›
di to ima crno na belo
|
A gdje drugdje?! No, nije to moralo biti ovako sluzbeno i javno da bi se znalo...
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
lavic je napisao/la: ›
Kao sto sam prije vise od godinu i pol dana pisao da je glas za Matkovica glas za Glavasa,a mnogi nisu to dozivljavali ozbiljno,sad je prica dobila svoj nastavak!GORDAN MATKOVIC JE PRESAO U HDSSB!!!A sad vi koji sta glasovali za njega,i koji ste popusili negovu "novu osijecku pricu",uzmite strik i objesite se!
|
di to ima crno na belo
|
Matkovic i Sisljgic su vec stavili sve crno na bijelo prije par dana u jednom lokalu na vinkovackoj cesti.Danas su u glavasevim novinama vec polako poceli pripremati teren za sluzbenu objavu.Cestitam gospodinu Matkovicu,konacno se je u potpunosti sljubio sa covjekom i "strankom" koji su ga prije nekoliko godina optuzivali za krađu vise milijuna kuna i koji su mu bili najveci neprijatelji.Sad je dokazao da je covjek bez morala i da samo misli na svoju guzicu!Bas me zanima kako ce to objasniti svojim vijecnicima,clanovima i biracima koje je prevario i prodao im novu osijecku pick_! |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Ako i Matković pređeu HDSSB onda tek ne vidim ikakve šanse za druge stranke i političare u ovom gradu idućih godina. Ovako je oporba bila slaba a ovako je vlast još ojačala i još se odljepila od te slabe oporbe.
Gradu treba jaka i konstruktivna oporba ali ja ju ne vidim u nekoj budućnosti.
Možda Salapić i još neki hDZovci koji nekad i nešto naprave za Osijek i ne stopiraju sve drzavne porjekte kao većina hdzOVACA |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
Matkovic i Sisljgic su vec stavili sve crno na bijelo prije par dana u jednom lokalu na vinkovackoj cesti.Danas su u glavasevim novinama vec polako poceli pripremati teren za sluzbenu objavu.Cestitam gospodinu Matkovicu,konacno se je u potpunosti sljubio sa covjekom i "strankom" koji su ga prije nekoliko godina optuzivali za krađu vise milijuna kuna i koji su mu bili najveci neprijatelji.Sad je dokazao da je covjek bez morala i da samo misli na svoju guzicu!Bas me zanima kako ce to objasniti svojim vijecnicima,clanovima i biracima koje je prevario i prodao im novu osijecku pick_!
|
ovakvi postovi me uvijek nasmiju |
|
|
|
|
|
|
centurion je napisao/la: ›
Ako i Matković pređeu HDSSB onda tek ne vidim ikakve šanse za druge stranke i političare u ovom gradu idućih godina. Ovako je oporba bila slaba a ovako je vlast još ojačala i još se odljepila od te slabe oporbe.
Gradu treba jaka i konstruktivna oporba ali ja ju ne vidim u nekoj budućnosti.
Možda Salapić i još neki hDZovci koji nekad i nešto naprave za Osijek i ne stopiraju sve drzavne porjekte kao većina hdzOVACA
|
tTo je vec rijeseno,presao je,samo prati medije slijedecih dana i vidjeti ces!Kako ce se vlast jos vise odlijepiti,jesi ti prespavao dva posljednja tjedna?Pa HDSSB je izgubio zadnje lokalne izbore!A i pitanje je tko ce poslije ovog preslagivanja biti vlast!Matkovic i Zrinka P.(Sisljagiceva cura) sigurno prelaze,a ostalo ce biti zanimljivo. |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
to je dobar potez matkovica i svih njegovih koji krenu za njim.
Nek se prikljuce i ostali jaki ljudi iz svojih stranka pa na iducim parlamentarnim slavonija dobija 10 mandata umjesto 4 sto je imala sada. |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
sad je izgubio i to malo ljudi sto je glasalo za njega. šupkaroš |
|
|
|