Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
načelno razumijem cakya, ali se isto tako u potpunosti slažem s tamnom stranom i fear of the darkom. svi ćete vi, koje privlače ti masovni dočeci za 1000+ ljudi, skužiti kad tad da je za idealnu proslavu potrebno ne više od partnera, užeg kruga prijatelja, slobodne gajbe i 100tinjak kuna |
|
|
|
caky
Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
načelno razumijem cakya, ali se isto tako u potpunosti slažem s tamnom stranom i fear of the darkom. svi ćete vi, koje privlače ti masovni dočeci za 1000+ ljudi, skužiti kad tad da je za idealnu proslavu potrebno ne više od partnera, užeg kruga prijatelja, slobodne gajbe i 100tinjak kuna
|
ispada da je tako...
@ tamna strana, upravu smo obojica samo ti gledaš objektivnije (jel si to već davno prošao) i jel nisi bio tamo, a ja subjektivno jel sam to sve doživio, i sad sam ljut...
Sretna ljudi i Vama svima nova godina...
A VI BUDUCE I SADASNJE GENERACIJE, citajte ovo i recite sebi JA CU PEMTNIJE |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
načelno razumijem cakya, ali se isto tako u potpunosti slažem s tamnom stranom i fear of the darkom. svi ćete vi, koje privlače ti masovni dočeci za 1000+ ljudi, skužiti kad tad da je za idealnu proslavu potrebno ne više od partnera, užeg kruga prijatelja, slobodne gajbe i 100tinjak kuna
|
potpisujem. proteklih 5 godina sam čekao na raznoraznim masovnim i organiziranim dočecima i ove sam rekao e valaj neću više i mogu reći da mi je bilo bolje nego na ikojem od prošlih dočeka. nas 15-ak u gajbi i udri, cuge kolko hoćeš, hrane kolko hoćeš, wc čist, glazba kakvu hoćeš, idila.. <3 xD |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jer mislite da ce te na takvim vatrogasnim zabavama proci dobro...
|
šta fali "vatrogasnim zabavama"?..nemate vi pojma šta valja..još ste zeleni...za 200 kn jedi i pij koliko možeš,konobari skaču na svaki tvoj mig, bend svira cijelu noć, ples do jutra..najbolje novogodišnje fešte za 200-300 ljudi..drugi put se malo raspitajte za derneke oko Osijeka..v |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
šta fali "vatrogasnim zabavama"?..nemate vi pojma šta valja..još ste zeleni...za 200 kn jedi i pij koliko možeš,konobari skaču na svaki tvoj mig, bend svira cijelu noć, ples do jutra..najbolje novogodišnje fešte za 200-300 ljudi..drugi put se malo raspitajte za derneke oko Osijeka..v
|
ja bih to ipak prakticirao kad budem malo stariji. xDD |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
šta fali "vatrogasnim zabavama"?..nemate vi pojma šta valja..još ste zeleni...za 200 kn jedi i pij koliko možeš,konobari skaču na svaki tvoj mig, bend svira cijelu noć, ples do jutra..najbolje novogodišnje fešte za 200-300 ljudi..drugi put se malo raspitajte za derneke oko Osijeka..v
|
ja bih to ipak prakticirao kad budem malo stariji. xDD
|
pa lega ne znam jel imaš 15 godina ili koliko..na ovakvim "vatrogasnim zabavama" zabavlja se ekipa od recimo 20-35 godina.. bar 80% ljudi |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
imam 20 i nešto sitno xD i još uvijek sam za malo žešće partye, vrištanje, veselje do ibera, da ne kažem valjanje (naravno, ne valjanje od pijanstva nego od sreće) a takvo ponašanje nije adekvatno za ovakav tip zabave pa ću još nekih 10-ak godina sigurno preskakati vatrogasne nove godine. ne kažem, naravno da ima ljudi kojima se to sviđa ali svakome njegovo. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
DOČEK NOVE PRETVOREN U NOĆNU MORU
Najviše kritika Esseker centru
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=3&ID_VIJESTI=135123 |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
organizator dario mađar haahhahahah pa kakve su ovo izjave " hrana u duzini od 40 metara " buahaahhaha izgleda da je bio na drogiran
a ovaj dio je bolje ne komentirat:
“Više se ovakvi prizori neće dogoditi. Kad je pića i hrane u izobilju, onda se i dogodi ovo što se u nas zbilo, a da mi tu nismo krivi. Ispričavamo se svima i dogodine će organizacija u Essekeru sigurno biti drukčija”, rekao je Mađar.
kad je pica i hrane u izobilju... vozim tramvaj |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Umjesto da se zavuku u mišju rupu, posuju pepelom i mole boga da im to nije zadnji događaj koji će organizirati, oni ovakve "argumente" prosipaju koje nije vrijedno ni komentirati... nakon samog dočeka, nisam bio toliko nezadovoljan (najviše zahvaljujući alkoholu i dobroj ekipi), ali zbog ovakvih organizatora koji očito ne misle ništa poduzeti u vezi poboljšanja budućih dočeka, ja im sigurno (a i nitko iz moje ekipe) više nikad ne mislim punit džepove. |
|
|
|
|
|
|
|