Autor |
Poruka |
who gives a fuck Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek naravno Spol: Muško
|
just a girl je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bez brige,nisi jedini..ima nas vise takvih..
al zivot ide dalje:-)
|
joj znam da ide al boli.... koliko se trudio da zaboravim nesta me podsjeti na nju i onda ode sve u kurac |
|
|
|
|
|
who gives a fuck Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek naravno Spol: Muško
|
LESIjeva_CURA je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne,ja i moj dragi probleme rješavamo na jedan drugi način.Naravno da bude suza ,ali prije svega smo prijatelji i to je temelj naše veze.Svi problemi se daju riješiti i niti jedan nije dovoljno velik da bi nas razdvojio..
|
joj to sam i ja mislio za svoju vezu,i onda ta osoba koju toliko poznas i volis napravi neke stvari i vise je ne poznajes kao sto si mislio,ajd da je jednom bilo al ne.... i nda skuzis da je stvarno ne poznajes....... joj te zene |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Stavljaš li ljubav na prvo mjesto?
Kad nešto nije u redu između tebe i osobe koju voliš,zapostavljaš li sve ostalo u svom životu? Osjetiš li želju da si naudiš ako znaš da si povrijedio/la nekog tko te voli?
Želiš razgovarati i opisati koliko ti je žao,ali ona knedla u grlu te spriječava..I onda provedete vrijeme šuteći,boreći se sa suzama i strahom od toga što će se dogoditi..I ne znaš šta da kažeš da ne pogoršaš stvari..A žao ti je ...jer pred tobom stoji osoba koja ti je nešto najvrijednije u životu...stoji pred tobom,razočaran u tebe
|
ne.
na prvom mjestu mi je kava. |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
meni osobno u vezi najvažnije povjerenje i poštovanje...slažem se da se da je prijateljstvo temelj veze...(naravno kako kome) ali isto tako se slažem i sa steamom...
LESIjeva_CURA je napisao/la: ›
Ne,ja i moj dragi probleme rješavamo na jedan drugi način.Naravno da bude suza ,ali prije svega smo prijatelji i to je temelj naše veze.Svi problemi se daju riješiti i niti jedan nije dovoljno velik da bi nas razdvojio..
|
steam je napisao/la: ›
Svi problemi se daju riješiti i niti jedan nije dovoljno velik da bi nas razdvojio..
|
Bojte se onih koji su dovoljno mali da se ni ne potezu, a postoje.
|
|
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Don't worry be happy je napisao/la: ›
želju da si naudiš???
malo suicidalne ideje,a?
|
i meni se učinilo
vi samo lezite na kauč, zatvorite oči i opustite se.... recite, kako je sve to počelo? |
|
|
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Don't worry be happy je napisao/la: ›
želju da si naudiš???
malo suicidalne ideje,a?
|
i meni se učinilo
vi samo lezite na kauč, zatvorite oči i opustite se.... recite, kako je sve to počelo?
|
Nemoj mi reci da si psihić ili to planiraš postati???
I svoje probleme nastojim zadržat između nas dvoje.. |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
vi samo lezite na kauč, zatvorite oči i opustite se....
|
Legao na kauc, zatvorio oci, opustio se i... dobra prica, los kraj... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
just a girl Ukupno postova: 35 Spol: Žensko
|
[/quote]
joj znam da ide al boli.... koliko se trudio da zaboravim nesta me podsjeti na nju i onda ode sve u kurac [/quote]
pa onda moras sam sa sobom rjesit taj problem...jer ak ces tako,nikad se neces oporavit..
ja ga donekle jos rjesavam..al ide... |
|
|
|
|
|
|
Lesi je napisao/la: ›
Nemoj mi reci da si psihić ili to planiraš postati???
I svoje probleme nastojim zadržat između nas dvoje..
|
hahaha ma nou, samo me izjava o "nauđivanju sebi" asocirala na taj scenarij ja sam više sajko nego psihić
fatcat je napisao/la: ›
Legao na kauc, zatvorio oci, opustio se i... dobra prica, los kraj...
|
šta da ti ja radim kad ti fali mašte... ili društva |
|
|
|
|
|
fatcat
|
šta da ti ja radim kad ti fali mašte... ili društva
|
Fali mi maste, svasta. A vidje ti mog... potpisa. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
|
zašto? one se sasvim dobro zabavljaju i bez tebe polizale bi med i ostavile te isfrustriranog |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
zašto? one se sasvim dobro zabavljaju i bez tebe polizale bi med i ostavile te isfrustriranog
|
hehehe |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
LESIjeva_CURA je napisao/la: ›
|
Po svim ovim tvojim postovima (u ovom topicu i drugima) meni se čini da je tebi jedini način da mu nešto kažeš da to napišeš u postu. I sad mi je već od isticanja "savršenstva" vaše veze...
I drugi ljudi ovdje su u vezama, zaljubljeni, voljeni i šta-ja-znam pa ne razvlače svakodnevno svoje partnere po topicima i postovima.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
fatcat
|
... polizale bi med i ostavile te isfrustriranog
|
To je izjava ili ponuda? Isto su priznale da je seks bez k***a isto sto i k***c bez glave...
Confucius say, to meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
sheila je napisao/la: ›
hehehe
|
Vidis ti tko jos lize... |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fatcat je napisao/la: ›
Confucius say, to meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
|
nisam znao da je konfućije tako dobro baratao englenštinom da je mogao slagati i igre riječima! ajde, svašta čovjek ovdje nauči... |
|
|
|
|
|
|
|