[quote="fear of the dark"]
Dakle.....
što volim kad izađe nešto poput ovog članka....a onda svi sipaju komentare tipa...joooj kak super...joooj bravo...joooj samo naprijed...i slično.....
mislim zbilja.....i nedaj Bože da netko napiše suprotno......
da se razumijemo odmah na početku zaboli me na što i koliko novaca će trošiti dotični i njemu slični....
ali meni je ovo pomalo tragikomično....
pogotovo onaj dio...mogao je kupiti Ferrari...ali eto nije.....
i nekako život uvijek pokaže da ništa nije besplatno,a pogotovo da iza ovakvih stvari stoji neka caka......
a eto sad slobodno pljujte uzduž i poprijeko....
jer prekidam lanac pozitivnih komentara...
[/quote
malo ću dodati.... jer se slažem sa tvojim promišljanjem...time ti se pridružujem u prekidanju lanca zadovoljnika na ovaj Pipunićev vrhunsko osmišljeni plan kako radniku dati "kruha, igara i masaže" ..
Genijalac je preslikao zapadnjačku psihologiju torture djelatnika da budu nasmijeseni i sretni pri jutarnjoj pomisli na tako profitabilnu firmu Žitar koja se nastanila u nekadašnjoj Mobiliji koja jeee..hehhhh...ajmeeeeeeee
A gdje ste vidjeli Žito bez Kukolja...????
Meni je njegov potez otvaranja wellnesa direktno masiranje,.. ne tijela, već UMA...
Samo radite i ne mislite ...maseri će iz vas izvući Sve negativne misli na rukovodstvo , plaće, radno vrijeme, loše uvjete na poljima....umjesto da je novac za investiranje wellnesa usmjerio na podizanje osobnih dohodaka..pa bi svaki djelatnik sam po svojoj potrebi i htijenju mogao otići na bilo koji oblik opuštanja što dalje od firme...jer je to relaksacija...
Nego .....
odakle je Pipunić Pipnuo svu tu lovu za preuzimanje nekoliko najvećih firmi koje su se uspjele održati čudom čudaa na ovom našemo području???
Odakle mu ideja i moć preuzimanja jedne tvornice kao što je Kandit...?
Kao što je kod nas opčenito slučaj da politika ima duge prste, tako se i ovaj tjelesnobrižni direktor Pipnuo sa istom.
Koliko se Pipunić brine o djelatnicima uskoro će mnogima biti jasnije jer se u Kanditu otpušta 200 djelatnika i primaju se novi iz BIH...i to bez diskretnog šarma buržoazije... jer na ovom području jakooo nedostaju politički glasovi određenoj stranci....
Tako se opet Slavonija našla na udaru "zmajeva" koji svojim dahom masiraju umorne mozgove mnogih koji su proveli desetljeća po Kanditovim postrojenjima.....da bi ih dosegnuo Pipak koji debelo očijuka sa političkom opcijom koja mu nije omogućila samo preuzimanje Kandita, PPK Valpovo, već i PIK Vukovar....dakle o Pipuniću ćemo opet čitati kako otvara nekolicinu dislociranih wellnesa za ispiranje mozgova mnogobrojnim djelatnicima dotičnih firmi koje čeka ista sudbina. Međutim dosjetio se čovjek kako će ljudi elastičnijeg tijela lakše i ubrzanije otići na biro jer će biti dobrooo izwelnesirani...
negooo...
u svim navedenim firmama dovodi se nova informatička "elita" eee i tooo iz našega grada koja treba preuzeti kompletan softverski zalogaj koji je za njih živa SPINoza, ali bez iščitane "Etike" koja se takođe i nima temelji na zajedničkom poimanju uporabe političke opcije i narušavanju inf. firme koja je to do sada besprijekorno odrađivala...nooo vjerojatno će i njima Pipunić ponuditi blokove za besplatni welnes kako bi i oni mogli laganini na Birooo...
Pa tko voli neka uživa u Pipunićevom umovanju...a ja ću i dalje rado čitati Lovca u žitu, jer je protkan duhom i tijelom...a sa tugom gledati u polja Kukolja