Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Šteta što se ne razumijem u politiku. Da se slučajno razumijem, toliko toga bih Vam imao reći. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
![](images/spacer.gif) |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
zar obnovu škola nije financirala vlada a ne grad? zato su i čekali početak obnove dok ne počne škola dok dobiju lovu od Vlade, još su se i žalili da nisu prije mogli započeti, jer su čekali njihove novce, stoga to nije nikako gradski projekt. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
koliko su financije 'sredjene' ... vidjet cemo tek kada netko drugi zasjedne u njihovu fotelju i prebroji novce
|
Za nekih 12-14 godina? ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_icecream.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Crna Von Katze
Ukupno postova: 17 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Možete kritizirati bez osnove Bubala i legalno izabranu vlast danima, ali to govori o vama samima i nesposobnosti za to famozno "preuzimanje" vlasti.Da bi ju preuzeli morate imati kvalitetne članove,a to osim vlastite obitelji nemate.Ma sumnjam da bi i obitelj glasala za vaše
pitajte Zagreb kako da napišete komentar..
I ne žestite se što nemate prođu,možda bi imali u nekoj klinici,probajte tamo
evo i ja mislim kao i sav normalan svijet da je Glavi montiran proces,pravi zapovjednik bio je neko drugi,svi znamo tko..
|
Definiraj normalan svijet! Smatram da je tvoj normalni svijet zapravo jako minijaturan, obuhvaća naš gradić i ono maleno seoce s one strane granice. U tvoj svijet je uključena samo nekolicina tvojih istomišljenika koji svi natucaju jedne te iste gluposti.
Vidiš, mene ljuti to što samo kenjate, a ne kupite govna. Naš Osijek je smrdljiv, blatnjav, ružan i nekulturan. Prestrašno!
![Durenje](images/smiles/os031_durenje.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Predlažem Vrdoljaku da snimi novi plakat ali da umjesto lopti koje predstavljaju njegove testise stavi dvije grožđice. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Vrdoljak da vrati osmjeh na lice građana??? tragikomično.
|
Čuj, njegova primanja bi broinim građanima sigurno vratila osmijeh na lice. Ma tragikomični su mi gotovo svi osječki političari, toliko transfera među strankama nema nigdje ,a i nesposobni i korumpiranih pojedninaca, a on nama priča o nekoj ljepoti grada i osmijesima. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ipak malo više od nekolicine što se uvijek i pokaže na izborima a manje na internetu
Čudno kako je taj smrdljivi i prljavi Osijek u konkurenciji 5000 gradova nominiram za Zlatni cvijet Europe?! Izgelda da drugi gradovi seru punooo više ili smo mi svi seratori sami po sebi |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
jaguar Ukupno postova: 173 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
jaguar Ukupno postova: 173 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Ma o čemu ti pišeš, volio bih staviti u tvoj rakurs da vidim kako to izgleda, ili negledaš ništa više osim Drinovačke televizije. Pogotovo mi je ovo sjelo o mladim političarima. U komunizmu je bila jedna parola koja se jako koristila. "mladi budućnost je u vašim rukama....." ali parolu nikkada nisu završavali a ona glasi- SADAŠNJOST JE UVIJEK U NAŠIM RUKAMA.... Tako funkcioniraju svi pa i ova gradska vlast , ah da samo dodam i treća iz tog kolopleta čestita danijela malo sam pratio njene istupe i njen "savjet za lijeo"( moš mislit) pa ta žena je urbani rasist (ovdje se prvenstveno misli na stavove o uređenju grada i gdje odriče drugima pravo na svoje mišljenje) a novinari napravili od nje svet+icu
I da poentiram kako to izgleda, pitaj gradonačelnika što je bilo kad se drminjo vratio za puta iz inozemstva........ |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Predlažem Vrdoljaku da snimi novi plakat ali da umjesto lopti koje predstavljaju njegove testise stavi dvije grožđice.
|
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|