Autor |
Poruka |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Plan je sasvim u redu, i nemamo ga razloga ne podržati. Grad daje samo zemljište, a zemljišta imamo. Novce daje zamišljeni privatni investitor.
Lijepo je maštati. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
a zašto 22 480 mjesta? za koga?
|
za tebe, mene, Felta, Letećeg i još 22 476 duša koji će uživati na ovakvom stadionu!
|
|
|
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
|
|
|
|
koja euforija čovječe?=?? o Bože svašta... |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Kad se sagradi taj stadion ja ću s mesijem žonglirat na centru za otvorenje. |
|
|
|
|
Nemojte biti plitki pa na to gledati sa "šta će nam novi stadion?" ..isto kao da pitate "šta će nam poslovne zone?" ..kako u tim zonama grad osigurava zemljište i infrastrukturu da bi se u konačnici zaposlile stotine ljudi tako i ovaj stadion u konačnici osigurava radna mjesta za stotine ljudi a grad opet osigurava samo zemljište i infrastrukturu..da ne pričam kako se na 2-3 godine zapošljava cijela građevinska operativa grada Osijeka i srodni im kooperanti..na kraju će sve ovo duplo manje koštati nego recimo Portanova a učinak je isti plus što grad dobije reprezentativno sportsko zdanje s kojim bi se ponosio!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
žao mi je što ovo moram napisati. ali čemu stadion s toliko mjesta, tko će ići na utakmice... idem na 85% utkamica koje se igraju u Gradskom vrtu, tribine zjape prazne...
|
da, sad je prazan..a za recimo 5 godina?.. ne praviš stadion za danas nego za sutra..uostalom, da sutra krenu sa pripremama za natječaj pa do otvaranja stadiona prošlo bi nekoliko godina..a stadion će se graditi kad tad..za 5 ili 10 ili 20 godina...Gradski vrt je prošlost..neka ostane atletski stadion a novi neka se napravi u javno-privatnom partnerstvu i svi sretni.. |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
Osijeku treba novi multifunkcionalni stadion( ne treba atletiku zapostaviti) sa oko 15 000 sjedećih mjesta. Pa eto i s dvoranom su fino pogodili, najmanja i financijski najmanje obvezuje. Stadion da, megalomanija ne. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
eo samo što nije bačen kamen temeljac....sad će...sam mal...eo.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
čeka se da glavaš iz zatvora izađe da postavi kamen temeljac XD XD |
|
|
|
|
|