Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dvojica Osječana uhićena u Paragvaju zbog šverca droge u želucu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
muvifrik

Ukupno postova: 878
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.01.2011. 12:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Leteci mungos je napisao/la:
zen031 je napisao/la: Lako je likovati zbog problema u koje se uvalio netko drugi,
Sad se i spominjanje nekog kriminalca naziva "likovanjem" i "nasladjivanjem"!? Shvacas li koliko je takvo razmisljanje krivo?! Shavacas li kakvu poruku time saljes?!

Doista je nevjerojatno da se sada pljuje po onima koji su se usudili reci da su ovo sverceri kokainom, a mozda i dileri.

Ne samo da branis dilere (uostalom, toga si i svjestan i zato si i napisao "ne branim dilere drogom"), nego svim potencijalnim dilerima saljes poruku da ce se u drustvu uvijek naci netko tko ce im biti podrska, ma kakvo zlo cinili. Lose je slati takve poruke.

Citat: ali da se ovdje radi o vašoj djeci, RUKAMA i NOGAMA biste se vi borili da ih se izvuče, ne biste prezali ni od kakvih načina i sredstava, LEGALNIH ili ILEGALNIH. Govorim iz iskustva.
Ne znam kako bi bilo da su moja djeca u pitanju, ali znam da bih se trudio da moja djeca ne zavrse s kokainom u zelucu. Rukama i nogama.

Sto nam govoris iz iskustva? Da si nekoga, tko je lose odgojen, tko je kriminalac i stetocina za drustvo izvlacio iz govana?

Jesi li time pravdao svoju nesposobnost da od te osobe ucinis clana drustva vrijednog divljenja, ili si to cinio zato da im se pruzi druga sansa?

Skoro sam napisao za zalim njihove roditelje, ali ne mogu ih zaliti ili ne zaliti, jer znam kolika je njihova odgovornost za to sto su im djeca posatala sverceri drogom. Ako su se trudili odgojiti ih dobro i izvesti na pravi put, tada mi ih je zao, ali ukoliko se o svojoj djeci nisu znali brinuti niti su se trudili izvesti ih "na pravi put" - nimalo ih ne zalim. U tom slucaju su oni suodgovorni.

potpis

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dr. zoidberg

Ukupno postova: 643
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.01.2011. 12:08 
Naslov:  

e žao mi klinaca nikad nisu imali mozga u glavi, neko ih je gadno navuko da idu u paragvaj, uopće nisu bili sumnjivi u zračnoj luci..

Ukupno postova: 1739
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 16.01.2011. 12:15 
Naslov:  

Tako im i treba, la la la la llalalalalal la...

metalac-os
Ukupno postova: 54
Post Postano: 16.01.2011. 12:15 
Naslov:  

Meni je žao što sam gledao Discovery i priče ljudi koji su švercali drogu i bili uhvačeni u takvim zemljama... Nadam se da znaju jezik i da imaju nekog ko će pljunit hrpu love da bi im samo ublažili kaznu...a što će proživit u tom zatvoru neka im Bog pomogne, kad i ako izadju nece vise ni cigare preko BiH grane švercat a kamoli drogu...

suny
Ukupno postova: 24
Post Postano: 16.01.2011. 12:17 
Naslov:  

[quote="Korina"]
@suny stvarno pišeš idiotarije. Sa 21-om godinom se nisam smatrala niti glupom ni naivnom i dobro sam znala što šverc droge znači kao i svaki 21-godišnjak da ga sad zaustaviš na ulici rekao bi ti isto, zato ne pravi od te dvojice maloumnike. Očito da si ti (ili netko u tvojoj blizini) radila neke pizdarije i nayebala kad imaš toliko razumijevanja za sirotanoviće.

@Anastazija, tamna strana rezpekt + kikači

@zen031 čekat ćemo da Horejšo Kejn i ekipa obave svoje pa ćemo onda moći reći jesu li krivi ili ne.

Nadam se Korina da sjedis na nekoj izvrsnoj poziciji u ovom gradu ili zupaniji i da ovo govoris jer svaki dan oko sebe vidis uredjeno drustvo koje funkcionira...svaka ti cast!....zanimljivi su dezurni dusebriznici i puritanci koji su takvi zbog letargicnog zivota koji sebi u privatnosti svoga doma to mogu i opravdati.....ne znam uklapas li se ili ti mogu reci da mi je bas zanimljivo slijediti tvoj primjer stavljanja ljudi u ladice.....eto da te prosvjetlim nikada nisam upadala u kojekakva sranja niti itko u mojoj obitelji.....ali to me nije operiralo od suosjecajnosti sa njihovim roditeljima.....a bogami mi je i njih zao jer su oni samo izvrsitelji, a oni glavni su se vec pokrili....a taj mentalitet guski je opce poznat....u ovom ili onom obliku.....uspjeh je doci do glavnih...uhvatit ove mule-mulce je trenutni trijumf......i btw nitko nikome ne moze nista prodati dok ovaj to ne kupi....a vidim da se mladez masovno drogira....pod tim mislim i na druge droge..pogledaj samo ankete po srednjim skolama.....ovo je bilo za finu ekipu koji trpaju u svoje noseve to govno.....

PsychoSoldier

Ukupno postova: 1719
Post Postano: 16.01.2011. 12:19 
Naslov:  

ima jedna serija na national geographic-u bas o ljudima sto svercaju drogu iz juzne amerike.. sami sverceri prepricavaju svoje dogodovstine... ima puno koji su natjerani na sverc ima dosta koji su sami isli u tu avanturu...

svakako im ne bi bio u kozi jer se zna da su zatvori u j. americi ozloglaseni, pretrpani i jako cesto izbijaju pobune sa podosta mrtvih...
mislim da te turiste ako mogu stave sa bivsim murjacima, odvjetnicima i inim, ali ovisi i od zatvora do zatvora (neke su stavljali zajedno sa placenim ubojicama, gangsterima, osvetnicima...). bude tu svega Sad

mislim da su bili svijesni u sto se upustaju i sad trebaju snositi i kaznu za to

Frx
Ukupno postova: 53
Post Postano: 16.01.2011. 12:32 
Naslov:  

odakle vama ovoliko opijata jeli bre
nije nase nasli smo
nasli ste a kako ja bre nisam naso

Ingo

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 16.01.2011. 12:42 
Naslov:  

zen031 je napisao/la :

Lako je likovati zbog problema u koje se uvalio netko drugi, ali da se ovdje radi o vašoj djeci, RUKAMA i NOGAMA biste se vi borili da ih se izvuče, ne biste prezali ni od kakvih načina i sredstava, LEGALNIH ili ILEGALNIH. Govorim iz iskustva.

1 joint = razumjevanje, oprost, mladalacka ludost, experimentiranje, pravo na gresku

paragvaj, gutanje plastike pune kokaina = nesto potpuno drugacije.

i naravno ... da se radi o nekom meni bliskom, bilo bi mi strasno tesko. ne bih mu okrenuo ledja i pokusao bi na svaki nacin pomoci.

ali nisu mi bliski. i mogu samo reci da se nadam da ce bilo koja druga potencijalna mula nauciti ovo iz tudjeg iskustva i da ce shvatiti da su bezvrijedna, potrosna stoka koju narko dileri koriste, i da ako 'padnes' da ti nitko od njih nece pruziti ruku, nego ce uz tebe jedino biti par prijatelja i mater i otac koje nisi slusao.

avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 16.01.2011. 13:00 
Naslov:  

Nekako si mislim da mom djetetu netko valja ikakav dop, to bi bio moj fail, a ne krivnja dotičnog valjka. Zar ne!?

Ukupno postova: 7
Post Postano: 16.01.2011. 13:19 
Naslov:  

Ajde što ste se sada uskokodakali. Sve pametnija glava od pametnije.
Najbolje je da im zbog ovoga odrube glavu, ali prvo da ih sjeckaju nožem i sole pomalo.
Likujete nad tuđom nesrećom.
Ne kažem da nisu krivi, i da nezaslužuju kaznu. Ali nezaslužuju onu što ih tamo čeka.
NJihova naivnost govori o tome koliko nisu imali pojma u što se upuštaju.
Naravno da su znali što gutaju, naravno da su znali što prenose, naravano da ih treba primjereno kazniti...
ali jeste vi svjesni što čeka ova dva balavca tamo...
Šanse da se vrate živi su minimalne. Jel to ono što pali neke na ovom forumu????
Najbolje da stave kameru u njihovu ćeliju pa da svaki dan možete gledati kako pate, a da se vi naslađujete tuđom mukom.
Mislim stvarno ste bez srca i duše.
A ono govno što im je kupilo kartu i što ih je tamo poslajo, sada kaže jebi ga, nisu imali sreće.
Nači će nekoga drugoga, možda vašeg sina ili kćer da ode ponovno tamo.
Njemu treba glavu odrubiti, a ne ovoj dvojici jadnika koji su zbog dobro nam poznatog stanja u zemlji odlaze praviti ovakve nepromišljenosti.

porezni obveznik

Ukupno postova: 347
Post Postano: 16.01.2011. 13:27 
Naslov:  

moja sučut

Korina

Ukupno postova: 416
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.01.2011. 13:35 
Naslov:  

@suny ti očito nemoš prosvijetliti ni samu sebe pa se nemoj truditi ni druge.

Svi mi imamo SLOBODU IZBORA, a kad je droga u pitanju, njeno "korištenje" u bilo kojem obliku je IZBOR dotične osobe. Znači da je njihov IZBOR bio progutati tu drogu - nisu sigurno osvojili nagradno putovanje u turistički sve popularniji Paragvaj koje je uključivalo večeru u ultramegafensi restoranu gdje su nesvjesno sa mesnom štrucom ne osjećajući apsolutno ništa čudno u svakom zalogaju, pojeli po 25 kapsula.
Naravno da treba uhvatiti i kazniti one na vrhu, ali to ne znači da ova dvojica nisu kriva.
Zaista ne shvaćam ljude koji brane kriminalce jer ovo apsolutno nema nikakve veze s manjkom suosjećanja.
Pročitaj komentare od početka do kraja: koliko ih ima koji razmišljaju kao ti, a koliko kao ja?
I rest my case.

BTW ja sjedim kod kuće u svojoj stolici kupljenoj u emmezeti novcima koje sam zaradila radeći 8 sati dnevno kao većina prosječnih hrvatskih građana i u želucu imam samo domaću juhu, piletinu s krumpirom i zelenu salatu.
Amen.

Ukupno postova: 640
Post Postano: 16.01.2011. 13:37 
Naslov:  

cayenneos je napisao/la :
Najbolje je da im zbog ovoga odrube glavu, ali prvo da ih sjeckaju nožem i sole pomalo.
Ne kažem da nisu krivi, i da nezaslužuju kaznu. Ali nezaslužuju onu što ih tamo čeka.
Naravno da su znali što gutaju, naravno da su znali što prenose, naravano da ih treba primjereno kazniti...
Šanse da se vrate živi su minimalne. Jel to ono što pali neke na ovom forumu????
Najbolje da stave kameru u njihovu ćeliju pa da svaki dan možete gledati kako pate, a da se vi naslađujete tuđom mukom.
A ono govno što im je kupilo kartu i što ih je tamo poslajo, sada kaže jebi ga, nisu imali sreće.
Njemu treba glavu odrubiti, a ne ovoj dvojici jadnika koji su zbog dobro nam poznatog stanja u zemlji odlaze praviti ovakve nepromišljenosti.

tretman koji ce tamo imati, nema ni Sanader u Austriji..................platit ce im se najbolji odvjetnici da nebi drukali..............jos uz to, nikako nisu jadnici nego kriminalci koji nisu imali "srece" u svojoj kriminalnoj karijeri

DaffyDuck

Ukupno postova: 11
Post Postano: 16.01.2011. 13:46 
Naslov:  

cayenneos je napisao/la:

ma da brate društvo je krivo. možda sutra baš ja odem jadan naivan, ipak imam samo 21 godinu. mi 21-godišnjaci još ne znamo ni dupe obrisat, a iz usta nam još curi mlijeko kojim nas je majka pojila. da meni dođe neki čiko i kaže ajde mali gurni ovo u šukera i zaleti se do paragvaja, sigurna zarada, prihvatio bih u roku šeks. jer sam još mali. a ekonomska situacija u državi loša. nemam za kladušu.

molim vas. pogledajte profil od onoga mirka il kako već. omiljeni filmovi kum 1 2 3, rane. jeste gledali rane? ovi jesu, pa su zabrijali da su pinki i švaba. očito nisu skužili film.

Vic.Mackey
Ukupno postova: 640
Post Postano: 16.01.2011. 13:50 
Naslov:  

u šupak bi im više stalo

Skoči u forum: