Autor |
Poruka |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Ne treba ih ni pohvaliti, ni osuđivati. vi svi pišete kao da su vama nešto napravili, a ovime su nanijeli sebi jako veliku štetu...i svojim obiteljima također.
|
Ma kako ih ne treba osuđivati, jesi ti svjesna da su to kriminalci???? I bit će mi drago i likovati ću svaki puta kada uhvate neke kriminalce... |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Dobro, osuđuj...boli me briga...samo, sreća je prevrtljiva.
Meni je samo žao što imaju relativno malo godina i već su si uništili život. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
vi svi koji pisete 'nisu znali' ... oni su 'mladi' ... vrijedjate ih vise nego mi koji govorimo da su zasluzili.
mi ih barem nismo kastrirali i prograsili infantilnim debilima koji 'nisu znali'. jer i netko sa IQ fikusa koji je pogledao barem jedan akcijski film zna da je to protuzakonito ... i zna sto mu se moze dogoditi ako ga uhvate ... jos u paragvaju ! |
|
|
|
|
 |
|
[Dobro, osuđuj...boli me briga...samo, sreća je prevrtljiva.
Meni je samo žao što imaju relativno malo godina i već su si uništili život.
|
Nije mi jasno što si htjela ovime reći da je sreća prevrtljiva? Ako postanem diler i ako me uhvate neće mi biti drago da me ljudi osuđuju, jer sam osuđivao kriminalce??
Svjesno su to išli napraviti, vjerojatno im nije prvi put, a lakše tako nego biti pošten pa bi mi ih trebalo biti žao???
Ma... |
|
|
|
|
 |
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol:  Muško
|
Dobro, osuđuj...boli me briga...samo, sreća je prevrtljiva.
Meni je samo žao što imaju relativno malo godina i već su si uništili život.
|
Dobro kakve veze ima faktor sreće s time što netko postane diler? Šta se to osvoji negdje? |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Ovo je i za @Someone:
Kao što sam napisala u svom prvom postu:
Citat:
Danas na forumu pišeš kako ti je drago da su nekog uhvatili zbog toga i toga, da su to zaslužili, a sutra ti sjediš u ćuzi ili svim snagama pokušavaš nekog svog vaditi van. Sreća je prevrtljiva, zato smirite strasti.
|
Ako ti nije jasno, čitaj između redova. Ne moraš sad doslovno misliti što bi bilo kad bi ti prodavao drogu...ima i drugih načina da završiš u ćuzi, zato...nemoj misliti da je nemoguće da se tebi ili nekom tvom to jednom dogodi. NIKAD ne znaš što život nosi.
Ne treba ti biti žao, ali isto tako mislim da nema potrebe za likovanjem.
Ja razmišljam ovako: dečki su svjesno upali u to što jesu, snosit će posljedice za to i gotovo. Što bilo tko ima od toga što piše da mu je drago što su ih uhvatili, da im tako i treba i sl.? Ako pojedincima to pruža ne znam kakvo zadovoljstvo, samo dajte, ali ja ne vidim smisao u tome.
Neću se veseliti tuđoj nesreći. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
vi svi koji pisete 'nisu znali' ... oni su 'mladi' ... vrijedjate ih vise nego mi koji govorimo da su zasluzili.
mi ih barem nismo kastrirali i prograsili infantilnim debilima koji 'nisu znali'. jer i netko sa IQ fikusa koji je pogledao barem jedan akcijski film zna da je to protuzakonito ... i zna sto mu se moze dogoditi ako ga uhvate ... jos u paragvaju !
|
Potpisujem  |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
|
Citat:
Danas na forumu pišeš kako ti je drago da su nekog uhvatili zbog toga i toga, da su to zaslužili, a sutra ti sjediš u ćuzi ili svim snagama pokušavaš nekog svog vaditi van. Sreća je prevrtljiva, zato smirite strasti.
|
Ako ti nije jasno, čitaj između redova.
|
Ne, i dalje mi nije jasno.... možda sam ja čudan?!? Ali ti totalno mješaš neke stvari, a ako ja ili netko moj bude diler, također ću likovati kad ga uhvate ili kad me uhvate  Eto jesi shvatila? Ne moraš čitati između redova... |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
izgleda da je nekima ovdje žao ovih mladica...jer im nece stici pošiljka iz Paragvaja |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
draze mi je citati o takvima kad ih izvlace iz jezera u dijelovima nego uhicenima |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
smisao je taj da će biti manje droge na ulicama našeg grada, a to mi pruža zadovoljstvo, iako je tebi to svejedno. zato mi je drago da su ih uhvatili. i nadam se da neće stati samo na njima. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Citat:
|
Ako ti nije jasno, čitaj između redova.
|
Ne, i dalje mi nije jasno.... možda sam ja čudan?!? Ali ti totalno mješaš neke stvari, a ako ja ili netko moj bude diler, također ću likovati kad ga uhvate ili kad me uhvate  Eto jesi shvatila? Ne moraš čitati između redova...
|
ali covjece ... to je STELLLLAA!! ... daj se opusti malo, procitaj malo i stare postove. |
|
|
|
|
 |
|
smisao je taj da će biti manje droge na ulicama našeg grada, a to mi pruža zadovoljstvo, iako je tebi to svejedno. zato mi je drago da su ih uhvatili. i nadam se da neće stati samo na njima.
|
Eto još jedan čudak kao i ja  |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Mislite vi što god hoćete, boli me briga.
Slažem se da je loše to što su napravili, to nije upitno. Ali isto tako, platit će za to i gotovo - priča ZAVRŠENA!
Ali, ČEMU se radovati tuđoj nesreći? To ne kontam.
A što se tiče droge...bit će je manje na ulicama bilo kojeg grada i onda kad ne bude onih koji ju kupuju i konzumiraju. Nitko ne može nikoga natjerati da guta te tabletice, snifa, drogira se, ako on sam to ne želi, zar ne?
Očito je ovima bilo dobro tržište kad su dilali. |
Zadnja promjena: Stella1989; 16.01.2011. 18:05; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
kad postanes majka, shvatit ces |
|
|
|
|
 |
 |