Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
koji dio ti nije jasan?!
1) njihova sreća = više droge u gradu
2) njihova nesreća = manje droge u gradu
glasam za 2) i radujem se tome. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Oke, manje droge u gradu...
Samo sam rekla da mi je žao likova što su tako mladi upali u takve stvari i što je jadno radovati se tuđoj nesreći.
Za mene je veća budala onaj koji kupuje i konzumira drogu i time sam sebe uništava. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol:  Muško
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
|
Zadnja promjena: Leon; 16.01.2011. 18:31; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
ovaj dio mi je najzanimljiviji:"Zbog relativno male količine pronađene droge, vjeruje da su mladići drogu krijumčarili za preprodaju na osječkom tržištu. Pronađena droga na crnom tržištu vrijedila bi više od pola milijuna kuna pa momcima sada, umjesto zarade, prijeti kazna zatvora i do 20 godina."
Da, baš mi ih je žao... |
|
|
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
koji vam je k, pa dobit će neku sprdnju od kazne još je jedan od njih mlađi punoljetnik, a jedan lik iz njivog kvarta je bio u argentini u čuzi 7. godina zbog iste stvari..
sad jedino ovisi koliko ima je strog zakon.. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
N.N. Ukupno postova: 290 Spol:  Nebitno
|
1. napravili su glupost i sad ce to skupo platiti, htjeli su brzo do love al nije proslo
2. drago mi je da ta droga nije usla u drzavu al vjerojatno ja dosad usla vec zamjena tako da smo na istom
3. zao mi ih je samo u tom smislu sto nisu bili dovoljno pametni i pre lakomi da su nasjeli na necju pricu o lakoj zaradi, mislite da su oni imali za kartu za paragvaj, za kupit drogu tamo ili sto je najteze da su odma znali kome se tamo obratit za drogu, to je sve vec uigran posao u koji su oni samo uletili.
Odbili su pomoc konzulata i angazirali paragvajskog odvjetnika, tko ih je tamo poslo sad pazi da sute, ne bi me cudilo da se otamo nikad ni ne vrate |
|
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
I dalje ne mogu vjerovati da netko žali kriminalce. Recite, biste li ćalili ubojicu ili silovatelja ili pijanog vozača koji izazove nesreću? Ne biste. Zašto su ova dvojica različita od navedenih? |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
I dalje ne mogu vjerovati da netko žali kriminalce. Recite, biste li ćalili ubojicu ili silovatelja ili pijanog vozača koji izazove nesreću? Ne biste. Zašto su ova dvojica različita od navedenih?
|
A zašto nebih žalio sve gore navedene? |
|
|
|
|
 |
Ro3y Ukupno postova: 132 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mislim da bi se problem u republici hrvatskoj riješio legalizacijom svih opojnih sredstava.
jednostavno bi država zaradila od poreza, turizam bi se povečao, a za građane RH postaviti zakon ako se drogiraš nemaš zdravstveno i točka.
najednom bi se pojavio veliki broj BMWova i AUDIja u oglasnicima. |
|
_________________ Fuš King! |
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Bi li žalio uhićenog silovatelja koji ti je silovao sestru?
Bi li žalio pijanog vozača zbog kojeg ti je lan obitelj ozlijeđen?
Bi li žalio švercera drogom koji je tvom djetetu uvalio drogu?
Ako bi ih i dalje žalio, zaista nešto ne štima ili s tobom ili sa mnom. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
stopglupimljudima
Ukupno postova: 16 Spol:  Muško
|
Ne bavite se njihovim kaznama,i zlonamjernim komentarima - jer tko je od vas bez grijeha neka prvi baci kamen.I ne shvaćam ljude koji tu komentiraju,a nemaju mozga da spoje tako laganu stvar. Da baš bi zbog 350 grama išli u Paragvaj, yeah right!!! Oni su sitne ribice,i dok su njih hapsili (zbog 350grama)-prošao je netko sa kilama kokaina. Eh naivčine!!! Zato nam i je država u ku*cu zato što vjerujete svemu baš kako je napisano! Ne daj te da vam farbaju oči! Živjeli! |
|
|
|
|
 |
Zivi Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
aje bar su vidili svijeta.. |
|
|
|
|