Ako je jedini plus za Kosor i Josipovića to što su izgledali pokislo na uručenju nagrade ratnom zločincu, čovjeku koji je bio u Vukovaru za vrijeme smaknuća ranjenika, onda je to klasično hrvatsko sranje. Zapravo mi nije jasno kako apologeti naših političara uvijek uspiju pronaći nešto pozitivno u ponašanju istih, a ponajprije to rade hdz-ovci. (ne mislim na tebe) Čudno je kako Pupovac upravlja vladom, uspjeva mu diktirati uvjete, dobije što poželi, čak ovim nagrađivanjem Stanimirovića javno ponižava hrvatsku javnost, za ovo dvoje mi nije čudno što su šutjeli, kad se sami nasanjkaju. Razlog je u razjedinjenosti hrvatskih stranaka i političara, pa čak i naroda, kojima je bolje biti sa Srbima, nego li sa svojim komšijom. U Bosni ovaj Čović, ili kako već, radi isto, zar ne. Svi su dobri, ali naši nisu. Koja smo mi govna, pa to nije normalno.
SDSS, inače manjinska, nebitna stranka, uspjeva slomiti HDZ, "najdesniju" stranku na političkoj sceni, da usvoje duplo glasanje za Srbe. Ne zbog srba, već zbog sebe. Nigdje tu nema nacionalnog interesa. Istrijani i slavonci su separatisti kad traže više para iz proračuna, a Srbi i nakon rata i ubijanja dobri koalicijski partneri. Pametnomu dosta. |