Ludi Stanković i Šprajc, djevojački nekako drugačije, imaju neki poseban pik na vladu i premijerku. O navodima ove dvojice, tj. o istinitosti može suditi svatko, kako želi. Nije valjda da se to može povezati sa nacionalnošću? Ako i ne može, najnovija prepucavanja izluđuju vladin ured, a premijerka više od svega brine - za svoj image.
Još malo i Nu2 će toliko evoluirati, da će voditelj sam sa sobom voditi razgovor, a neki slučajni gost ionako će služiti kao potpora tvrdnjama voditelja. Jadni Pupovac, kojega možemo nazvati svakako, ali ne jadnim, jer izgleda svoj posao radi kako treba, za razliku od većine "naših" zastupnika kojima je glavni cilj pokupiti putni trošak, plaću, i govoriti protiv onoga što je rekla druga strana.
Kao šlag na tortu uključile su se braniteljske udruge, krovne, ispod krova, koordinacije i zaključile kako ih je ona vodila, dok je bila ministrica, više nego dobro i da joj ovime otvoreno daju podršku. Mislim da bi objava Registra bila sasvim logičan potez, a korištenje braniteljskih udruga kao oružje u političke svrhe trebalo bi demistificirati.
Ionako sve te udruge opstaju na sisi iste političke opcije koja godinama jaše na valovima (ne)zadovoljstva istih.
Još mi je smiješnija pressica riječkog SDP-a koji ponavlja tvrdnju Stankovića o inflaciji branitelja tek za vrijeme Kosorice kao ministrice - gdje su do sad. Očito počinje otvorena bitka za stolice u Saboru. Sredstva se ne biraju. |