Autor |
Poruka |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
LESIjeva_CURA je napisao/la: ›
P.S.Ako ja mogu Lesiju popu**ti u parku usred bijela dana...zašto se oni ne bi seksali u kući??
|
Čuo sam da su Lesi i Lesijeva cura ista osoba s različitim nickom, pa si Lesi nabija ego...
Jel istina? |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
P.S.Ako ja mogu Lesiju popu**ti u parku usred bijela dana...zašto se oni ne bi seksali u kući??
|
znamo, znamo.. vidjeli smo... i slike cak |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Jutros u liftu... zena fura neke novine; prvi globus... na naslovnici "SKANDAL U BIG BRADRU"
jel to taj sex il nes drugo... ispod se jos naziralo "droga".. sad jel ima to veze s bb om.. ima neko to pri ruci da izvjesti ? .. ustvari idem na kafu pa bum videl |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
Ha? |
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
Bilke je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Čuo sam da su Lesi i Lesijeva cura ista osoba s različitim nickom, pa si Lesi nabija ego...
Jel istina?
|
Uhvatio me na djelu..
Da da.. Koliko moraš biti bolestan da bi tako šta napravio, pogotovo tamo di te ljudi neznaju..
A ako ćeš dokaz, prouči moje postove i vidit ćeš (vjerojatno) da su puni gramatičkih pogreški.. jer ipak sam iz.. piše u potpisu
a moja draga iz gimbe.. mislim da se to primjeti |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
LESIjeva_CURA Ukupno postova: 38 Spol: Žensko
|
Nema smisla biti dvostuka ličnost..Lesi i ja smo dvije različite osobe koje ne žele otkriti svoj identitet..I u nekim stvarima mišljenja su nam potpuno različita..Mi smo obični dečko i cura,nemamo razloga glumiti..A imena ne damo jer previše toga vam otkrivamo... Ma daj..Glupo je tko god da se sjetio toga da smo mi jedna osoba...Dođe mi da stavim našu sliku da se uvjerite...Ali,koga briga..Na vama je da vjerujete što želite... |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Kako se lako dogodi pomutnja...
Da vidim...
Ja čula da su Bilke i Quiote ista osoba! Čak štoviše! I Ženka glava je treća ličnost! Troličnost! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tonya je napisao/la: ›
Da vidim...
Ja čula da su Bilke i Quiote ista osoba! Čak štoviše! I Ženka glava je treća ličnost! Troličnost!
|
Ma jok, pogriješila si... Bilke, Quiote i tonya su ista osoba, troličnost... |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
Oftopic... |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bilke je napisao/la: ›
tonya je napisao/la: ›
Da vidim...
Ja čula da su Bilke i Quiote ista osoba! Čak štoviše! I Ženka glava je treća ličnost! Troličnost!
|
Ma jok, pogriješila si... Bilke, Quiote i tonya su ista osoba, troličnost...
|
ovo postaje trolično... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
džizus!!! sinoć je bio upaljen tv kad sam ušla u fitness i prvi put sam pogledala jedno 5 minuta ove "generacije" big brothera..... u životu nisam čula bolesniji i neinteligentniji razgovor!!! neka mi netko kaže da se oni šale, nitko ne može biti tako glup!!! ili dobivaju upute za to kao u jerry springeru, ili im svima naprave lobotomiju prije ulaska u kuću, wtf!???!!!
kakva jebena boleština, pa kako netko to može gledat?! O D V R A T N O |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
u životu nisam čula bolesniji i neinteligentniji razgovor!!! neka mi netko kaže da se oni šale, nitko ne može biti tako glup!!! ili dobivaju upute za to kao u jerry springeru, ili im svima naprave lobotomiju prije ulaska u kuću, wtf!???!!!kakva jebena boleština, pa kako netko to može gledat?! O D V R A T N O
|
A, sto ocekujes od emisije u koju se prijavljuju mahom oni koji zele postati "popularni", voditelji, pjevaci, glumci, ovo-ono...
Osim ovih filmica, nisam imao prilike gledate BB ove godine... ali vec po fotkama kandidata sam mogao zakljuciti da bi moglo biti veselo... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Ženska_glava
|
Hehe, ma oni nisu normalni... To se vidi! |
|
|
|
danijel20
Ukupno postova: 45 Spol: Muško
|
Jeste vidjeli kak se Tomislava skoro onesvijestila kad joj je Ana čupala obrve?
Skroz joj je pozlilo. Hahahahahahahaha
Koja tetka dlakavnjača |
|
|
|
|
|
|
|