Autor |
Poruka |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Joj taj Little man sam gledala čini mi se prije deset godina, onak'... Dobar je film, ali ništa pretjerano.
U tonu starijih američkih komedija, ako netko nije spomenuo, preporučam film Norbit. |
|
|
|
|
|
ToniOsk
Ukupno postova: 407 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
-nella- je napisao/la: ›
Joj taj Little man sam gledala čini mi se prije deset godina, onak'... Dobar je film, ali ništa pretjerano.
|
Prije deset si gledala a napravljen 2006.
Mora da si bila na nekom predstavljanju filma u Americi pa si pogledala prije svih nas paćenika ovdje
I nije dobar nego je odličan,pogotovo za muški dio populacije |
|
_________________ I am what I am. |
|
|
|
-nella-
|
Ma dobro lupila sam deset, zato sam i napisala "onak'"... kui'š? U smislu da sam ga davno gledala, i sigurno jedno 5 puta.
A zašto pogotovo za muški dio populacije? Ima nas žena koje volimo sprdat debele ženturače. |
|
|
|
|
|
ToniOsk
|
-nella- je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma dobro lupila sam deset, zato sam i napisala "onak'"... kui'š? U smislu da sam ga davno gledala, i sigurno jedno 5 puta.
A zašto pogotovo za muški dio populacije? Ima nas žena koje volimo sprdat debele ženturače.
|
onak kužim fakat e ono brijem da si ziher zazujala haha
Ma kakve debele ženturače,ja gledam ovu sisojku plavu i onu glavnu kod koje je završio dijamant a ne ovu debelu MILFaču što ga je došla dojit |
|
|
|
|
|
-nella-
|
ToniOsk je napisao/la ( Pogledaj post): ›
-nella- je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A zašto pogotovo za muški dio populacije? Ima nas žena koje volimo sprdat debele ženturače.
|
onak kužim fakat e ono brijem da si ziher zazujala haha
Ma kakve debele ženturače,ja gledam ovu sisojku plavu i onu glavnu kod koje je završio dijamant a ne ovu debelu MILFaču što ga je došla dojit
|
Ah mislila sam na Norbita dok sam pisala o Litlle manu, mea culpa. |
|
|
|
|
|
-nella-
|
Hahahah... pa kako ne znaš. Kažem da sam razmišljalao Norbitu dok sam pisala o litlle mani i radi toga se moj osvrt na film Litlle man tebi učinio čudan i nepovezan. Jer je bio osvrt na Norbita. Je l' sad jasnije? U Norbitu se ismijava debela odvratna pokvarena ženturača. |
|
|
|
|
|
lik444 Ukupno postova: 17 Spol: Muško
|
Dead man`s shoes. Dobar filmić za poslijepodne. Isplati se pogledat... |
|
|
|
|
|
ToniOsk
|
Zašto baš za poslijepodne? |
|
_________________ I am what I am. |
|
|
|
lik444 Ukupno postova: 17 Spol: Muško
|
Ma to sam ovak kažem zato što nije neki hit niti najbolji film na svijetu al dobro ti dođe za mal ubit vrijeme... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Devil nije loš. Čak štoviše jedan boljih koji je još od Sedmog čula izašao iz pera M. Night Shyamalana. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
ToniOsk
|
lik444 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma to sam ovak kažem zato što nije neki hit niti najbolji film na svijetu al dobro ti dođe za mal ubit vrijeme...
|
Haha, takvih ima na bacanje gdje god okreneš pogotovo na HRT |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
Devil nije loš. Čak štoviše jedan boljih koji je još od Sedmog čula izašao iz pera M. Night Shyamalana.
|
to bi i ja reko, kritika ga nije mazila ali meni sasvim dobar. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
ToniOsk
|
|
|
|
Jaz
Ukupno postova: 142 Spol: Nebitno
|
Kad smo kod Turskih filmova..sinoć pogledala Gegen die Wand iliti Glavom kroz zid.
Film je odličan! Cura smišlja kako bi pobjegla od obitelji i nagovori nekog lika da ju oženi (oboje su Turci, žive u Njemačkoj), ali, kao, bit će samo cimeri i to je to. S vremenom se počnu zbližavati...ipak
Film nije ništa spektakularno, ali je svejedno predobar, neobičan, dinamičan... Drukčiji od holivudskih filmova, što je samo po sebi veeeeeeliki plus! Jedino mi se završetak filma ne sviđa
http://www.imdb.com/title/tt0347048/ |
|
|
|
|
|
malena_os
Ukupno postova: 245 Lokacija: tu negdje Spol: Žensko
|
Paranormal activity - definitivno!!! |
|
_________________ PONEKAD POŽELIM DA SAM PONOVO MALA,JER KOLJENA ZARASTAJU BRŽE OD RANJENOG SRCA...
Nisam ja toliko trapava koliko je sve lomljivo, sklono padu i pogrešno postavljeno... |
|
|
|
|
|