Autor |
Poruka |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
trebali su ipak stavit još bolje kamere, na drugoj snimci od 0:30 do 0:33 je ženska buljila u kameru... |
|
 |
ToniOsk
Ukupno postova: 407 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ne znam jel mogu pare za nekih par informacija o osobama.Evo o glavnom počinitelju: Ima bijelu jaknu sa crnom crtom malo iznad pola leđa,imao je kapuljaču na glavi,mršav je,pomalo je gay(hoda k'o peško),Visok je 185-190 cm,Imao je crni gay ruksak na leđima obješen i ima 18+ godina,s njim je hodala i jedna mlada dama koja hoda u X. |
|
_________________ I am what I am. |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Vjerujem da je ova akcija simbolicne prirode. Nesto kao veliki natpis "Pod video nadzorom". Mozda ce i imati rezultata i mozda doista uhvate pocinice, ali od njihovog kaznjavanja je vaznija poruka da je most pod nadzorom. To ce vandale drzati podalje od njega.
IMHO, sasvim ok akcija...
Ako ih uhvate, obavezno o tome obavijestiti javnost, najaviti tuzbe i iskoristiti ih kao primjer. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Da, baš!
Bolje da se iživljavaju na nadhodniku nego da mlate ljude.
|
jesi ti malo kreten ko i ovo dvoje?
dabog da ti taj isti isarao auto... |
|
|
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Da, baš!
Bolje da se iživljavaju na nadhodniku nego da mlate ljude.
|
jesi ti malo kreten ko i ovo dvoje?
dabog da ti taj isti isarao auto...
|
Bolje da mu išara auto, nego da ga razbije
Nadam se da će uhvatiti ovo dvoje, ali mi nije jasan taj mentalni sklop: idemo šarati po mostu? Što imaju od toga? Kada prođu pored su sigurno ponosni, jer su upropastili nešto? Ne znam, jednostavno ne razumijem... |
|
|
|
|
 |
sticky Ukupno postova: 47 Spol:  Nebitno
|
mislim da pise (na ravnom djelu mosta):
Sex, Ink & Rock'n'Roll.
Što je pre smješno dakako  |
|
|
|
|
 |
ToniOsk
Ukupno postova: 407 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Samo ću reči, WTF?! |
|
_________________ I am what I am. |
|
|
 |
bartolomey Ukupno postova: 60 Spol:  Nebitno
|
haha koja sprdnja niškorisna jedna kamera... kladim se da je njeno postavljanje koštalo 30,000 do 45,000kn. neko bi smatrao da je i kreten onaj ko odobri takav izgled tog mostića. nekome je kreten onaj ko ga pošara. sve je puno kretena. policajac npr hoda biciklističkom stazom. meni je kreten onaj ko je podržao debilnu privatizaciju pa mi starci vise ne rade, nemam novaca za dobar mobitel da uslikam pomenutog pandura, nekome sam ja kreten što ovo pišem... |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Vjerujem da je ova akcija simbolicne prirode. Nesto kao veliki natpis "Pod video nadzorom". Mozda ce i imati rezultata i mozda doista uhvate pocinice, ali od njihovog kaznjavanja je vaznija poruka da je most pod nadzorom. To ce vandale drzati podalje od njega.
IMHO, sasvim ok akcija...
Ako ih uhvate, obavezno o tome obavijestiti javnost, najaviti tuzbe i iskoristiti ih kao primjer.
|
i ja mislim da je akcija OK ... ali veci je problem sto uhvaceni vandali u pravilu placaju nekakvu prekrsajnu kaznu za remecenje javnog reda i mira od cca 200 - 300 kn, a stetu placaju i dalje gradjani.
bilo bi sasvim OK da roditelji tih klinaca dizu kredite, prodaju aute ili kuce i tako namire stetu koju su njihovi ljubimci napravili. |
|
|
|
|
 |
Juzomachine
Ukupno postova: 68 Spol:  Muško
|
ima par trenutaka di im se vide face, bar parcijalno. neko s dobrim softwareom bi mogao face zumirati |
|
_________________ I am the chmar |
|
|
 |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
ima par trenutaka di im se vide face, bar parcijalno. neko s dobrim softwareom bi mogao face zumirati
|
Policija sigurno ima onaj sovftver iz CSAJ, pa sto ne naprave to? |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
akcija je super! Treba svugdje po gradu postaviti dobre kamere i snimke kretenčina objavljivati, a nagradu isplačivati od njihove love. I obavezno promijeniti zakon i povisiti kazne da se us... kad samo pomisle na neko zlo |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
castanea sativa
Ukupno postova: 165 Spol:  Nebitno
|
Odlično!
Građani i građanke, Stadtssicherheit Vas treba!
|
|
|
|
|
 |
alex os Ukupno postova: 312 Spol:  Muško
|
mnogi su u zaletu sa komentarima jer očito nemaju vlastitu djecu...
NE,ne treba ih razapeti ,ali kazniti u svakom slučaju treba
platit učinjenu štetu i kaznu u visini štete x2....ali ne trebaju prodavati nekretnine, pokretnine,i obiteljsko nasljeđe samo zato što je netko na 031 nerealan i ima iskrivljeno viđenje situacije...
pozdrav većini |
|
 |
 |
|