pozdrav svima, pošto nisam vidio neku šprancu improvizirat cu...
ja sam branko kockica, student, već vas duže vrijeme čitam/loorkam/pratim, pohvale za forum i portal, odlučio sam se ragistrirat da vas mogu gnjavit s pitanjima i nekvalitetnim i dosadnim postovima i tu i tamo kojom pohvalom
cheers
_________________ of all the things i've lost i miss my mind the most
Pošto mi je dosadno kao i obično ajde da se predstavim iako više nisam novak
Ja sam ovo što piše i odatle sam odakle piše da jesam, volim prcat Vas ovdje po forumu, pomalo sam nacionalistički nastrojen ali ne puno,zavisi kako kad, kako s kim, slušam sve pa čak i cajke, iako volim i kenjat po njima al' nema veze sve je to za ljude.
Volim admine, njihov sam fan gdje god oni bili samo ako mi ne davaju kartone, banove i slično.
Ako treba offtopica ja sam uvijek Vama na usluzi.
<3
bok, ja sam malena_os, natjerana da se registriram od strane bivšeg dečka, aktivnog forumaša nisam bila baš aktivna, al sam se malo aktivirala u zadnje vrijeme u nekim zajebancijama.... sve u svemu, mlada, mirna, tiha, povučena i sramežljiva...
_________________ PONEKAD POŽELIM DA SAM PONOVO MALA,JER KOLJENA ZARASTAJU BRŽE OD RANJENOG SRCA...
Nisam ja toliko trapava koliko je sve lomljivo, sklono padu i pogrešno postavljeno...
malena_os je napisao/la: ›
bok, ja sam malena_os, natjerana da se registriram od strane bivšeg dečka, aktivnog forumaša nisam bila baš aktivna, al sam se malo aktivirala u zadnje vrijeme u nekim zajebancijama.... sve u svemu, mlada, mirna, tiha, povučena i sramežljiva...
a sad znam tko si i zašto si tamo negdje napisala da su mi potrebne dvije boce pelina da se napijem...pa šta nereče odma'
I da ne bude offtopic:
Moj nadimak je Zeros, a nadimak nadimka je Zeki. Eto toliko od mene.
malena_os je napisao/la: ›
a sad znam tko si i zašto si tamo negdje napisala da su mi potrebne dvije boce pelina da se napijem...pa šta nereče odma'
I da ne bude offtopic:
Moj nadimak je Zeros, a nadimak nadimka je Zeki. Eto toliko od mene.
hahha prepoznao si me po tome što sam tiha, mirna, sramežljiva i to...?
_________________ PONEKAD POŽELIM DA SAM PONOVO MALA,JER KOLJENA ZARASTAJU BRŽE OD RANJENOG SRCA...
Nisam ja toliko trapava koliko je sve lomljivo, sklono padu i pogrešno postavljeno...