@blackbloc
"......., vi koji ste protiv nasilja, budite slobodni organizirat svoj prosvjed, pofurajte karanfile i zastave duginih boja, takvi u povijesti svijeta nisu nikad nista napravili.
a sva prava koja neki narodi imaju i eventualno dobar zivot..znajte da je iza toga puno krvi!........"
Naravno da nećemo stajati skrštenih ruku ako nas policija krene mlatiti, ali razbijati i uništavati ničim izazvan nije rješenje.
Objasni mi što ćemo dobiti s tim što će netko, ničim izazvan, razbiti izlog trgovine nečije majke ili policijsku glavu nečijeg oca?
|
Policija je placena od strane gradjana i sluzi gradjanima a ne vladi.
ako narod zeli na markov trg, zasto ih policija spprijecava?
zakon?koji je izglasala vlada koju je izabrao narod, a zakon je donesen jer je smranaderu smetala galama i zivcirali ga prosvjedi(danasnje novine)?
dal su francuski studenti huligani, engleski, talijanski?
grcki radnici?
slazem se da je ovo bilo pretjerano i nespretno izvedeno, nemamo mi iskustva u takvim stvarima..
ali budite sigurni da se stvari samo tako mjenjaju.
nikakvi mirni prosvjedi, ova bagra se na to smije!
a ti marko ne zelim ja revoluciju niti promjenu vlasti!
zelim da oni koji su na vlasti nakon 20 godina napokon pocnu raditi za svoj narod.
zelim da spasimo jos ovo malo sto se spasiti da.
zelim da ja i ti mozemo dostojanstveno zivjeti od svoga rada.
Zelim jedan kolektivni "klik2 u glavama ljudi politicara i svih ostalih!
ja sam vss i radim posao u struci...meni je super!ali problem je sto sam bio nekoliko godina u francuskoj i osjetio slobodu i zajednistvo koju tamo narod ima..i uvijek cu izaci na ulicu i borit se za svoj narod, svim sredstvima!
zelim normalnu drzavu sa osvjestenim i zadovoljnim narodom a ne hrpetinom kukavica i ovaca kojima upravlja 20-tak idiota!