Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fischer je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nikakvo usvajanje ne dolazi u obzir ali ja bi njima dao da imaju svoju državu i da u toj državi žive samo homoseksualci , ogradio bi tu državu bodljikavom žicom pa ko hoće da uđe nema više van pa neka se tamo lijepo razmnožavaju do mile volje . Brzo bi ta država propala
|
jao, imam i ja kandidata za državu ograđenu bodljikavom žicom... |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
chager je napisao/la: ›
i "biti normalan" kad već startu ponašanjem priznaje da nije.
|
ne priznaju oni da nisu normalni već ih okolina ograničava svojim predrasudama.
vrlo brzo će to postati društveno prihvatljivo i ostat će samo ljudi koji mrze a ne znaju zašto. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
voice Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
ma da........jadničci..."normalni" i neshvaćeni.....cccccc
morgan je napisao/la: ›
chager je napisao/la: ›
i "biti normalan" kad već startu ponašanjem priznaje da nije.
|
ne priznaju oni da nisu normalni već ih okolina ograničava svojim predrasudama.
vrlo brzo će to postati društveno prihvatljivo i ostat će samo ljudi koji mrze a ne znaju zašto.
|
|
|
|
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
Dijete treba oca i majku. od oboje po jedno i dosta |
|
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pa u Hrvatskoj sigrno ne bi bilo uredu da posvajaju djecu, jer... vidi gdje živimo. To dijete bi bilo obilježeno za cijeli život na žalost. |
|
|
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Kao homosexualac se radjas a ne postajes zato sto si vidio gej video ili zato sto su ti tata i tata i mama i mama takvi. Znam da je to koncept koji vecina ljudi nije u stanju shvatiti. Taj dio nece zazivjeti u Hrvatskoj dok god smo katolicka zemlja i dok god se vjeru trpa ispred jebenog razuma.
Dijete treba mamu i tatu. Haha. Vecina ljudi koje ja znam ima i mamu i tatu ali takodjer mnogi od njih imaju takve mamu i tatu da bi radje da ih niti nemaju. Dijete treba nekog da ga voli, skrbi se o njemu. Vecina roditelja koje ja znam bi bilo bolje da zapravo ne imaju djecu ili da barem postoji neki jebeni test ili dozvola koji moras poloziti prije toga, jer da sam vidjela svasta jesam. Mama i tata. Da bas.. pitajte djecu u domovima koja samo trebaju da ih netko drzi za ruku, igra se s njima, pokaze im ljudsku ljubav, znaci ljudsku, ne spolom odredjenu.
Ali to nije normalno. Zato sto Biblija tako kaze. |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
KittyCatIvy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kao homosexualac se radjas a ne postajes zato sto si vidio gej video ili zato sto su ti tata i tata i mama i mama takvi. Znam da je to koncept koji vecina ljudi nije u stanju shvatiti.
|
Odakle ti to jel to neka znanstvena teza ili?
Ja kao takav smatram da postoje određene preference koje osoba može imati da postane homo, ali smatram također da veliku večinu homo nastrojenosti stiče okružjem u kojem prebiva, odnosom u familiji, kopiranjem ponašanja roditelja i sl.
Ovo da se rađaš kao takav to nije nigdje znanstveno utvrđeno.
Dok ovaj moj primjer je viđen čak na primjerima iz životinjskog svijeta, gdje jedinke odsustvom suprotnog spola nagonski počinju ševit druge jedinke istog spola.
Pričaš da je neki stav takav zato što je netko katolik pa iz tog razloga navodno ima predrasude, a zapravo pokazuješ...
KittyCatIvy je napisao/la: ›
Ali to nije normalno. Zato sto Biblija tako kaze.
|
...da si ti ta osoba koja ima predrasude prema nekomu/nećemu.
Hvala lijepo i doviđenja. |
|
|
|
|
|
KittyCatIvy
|
Onda je očito tvoja literatura iz koje si crpio činjenice o toj tematici bila podosta štura.
Predrasude? Not really. Samo sam iznijela svoje mišljenje, ja sam i dalje katolik službeno. Samo sam htjela pokazati da neke stvari nisu crne ili bijele. Kao što tvoj svijet očito jest. |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
|
|
|
mali_ivica
|
Onda je očito tvoja literatura iz koje si crpio činjenice o toj tematici bila podosta štura.
Predrasude? Not really. Samo sam iznijela svoje mišljenje, ja sam i dalje katolik službeno. Samo sam htjela pokazati da neke stvari nisu crne ili bijele. Kao što tvoj svijet očito jest.
|
Tako je ništa nije crno ni bijelo i kad se spominje neki tzv. genotip i sl kako onda definirati biseksualnu orijentaciju?
Moja literatura je štura, a tvoja nije. Po čemu? |
|
|
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
moja teorija ide ovako, ako nekom roditelji mogu biti navijači dinama i hajduka onda mogu biti i homoseksualci |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
mali_ivica
|
russell je napisao/la ( Pogledaj post): ›
moja teorija ide ovako, ako nekom roditelji mogu biti navijači dinama i hajduka onda mogu biti i homoseksualci
|
Ima i tu nečega |
|
|
|
|
|
KittyCatIvy
|
mali_ivica je napisao/la: ›
Tako je ništa nije crno ni bijelo i kad se spominje neki tzv. genotip i sl kako onda definirati biseksualnu orijentaciju?
Moja literatura je štura, a tvoja nije. Po čemu?
|
Pročitaj koji članak od Aleksandra Štulhofera i njegove tvrdnje, kao i mnogih ostalih stručnjaka, koji se ne povode za knjigom starom zilijun godina i tvrde da nijedan čovjek nije potpuno heterosexualan niti homosexualan. Svi variramo i svi smo negdje između sa težnjama više prema vamo ili tamo. I da. Kao homosexualna osoba se rodiš, ne znam s koliko si takvih osoba ikad bio okružen ali niti jedna koju ja konkretno poznajem nije to postala zbog svoje okoline. Homosexualnost nije zarazna, ali ljudska glupost jest. |
|
|
|
|
mali_ivica
|
Pročitaj koji članak od Aleksandra Štulhofera i njegove tvrdnje, kao i mnogih ostalih stručnjaka, koji se ne povode za knjigom starom zilijun godina i tvrde da nijedan čovjek nije potpuno heterosexualan niti homosexualan. Svi variramo i svi smo negdje između sa težnjama više prema vamo ili tamo. I da. Kao homosexualna osoba se rodiš, ne znam s koliko si takvih osoba ikad bio okružen ali niti jedna koju ja konkretno poznajem nije to postala zbog svoje okoline. Homosexualnost nije zarazna, ali ljudska glupost jest.
|
Ja nigdje nisam rekao da je zarazna. Također za tebe nisam govorio da si glupa.
Utjecaj okoline nemora nužno označavati to stanje da se ti krećeš u određenom društvu. Postoje stvari ponašanja i sl. koja mi nevidimo i zbog kojih čovjek nekad počne mjenjat neku svoju određenu svoju svijest.
Također nisam rekao da geni nemaju nikakav utjecaj, ali tvrdim da ima i okružje okolina i sl.
Ja se ovdje nevodim knjigom starom zilijun godina, niti sam to igdje izjavio.
Trpaš mi stvari koje nisam rekao.
Svi variramo i svi smo negdje između sa težnjama više prema vamo ili tamo.
|
To znači da okolina ima utjecaj.
I sad kontradikcija prvotnoj izjavi:
I da. Kao homosexualna osoba se rodiš
|
Također:
ne znam s koliko si takvih osoba ikad bio okružen ali niti jedna koju ja konkretno poznajem nije to postala zbog svoje okoline. Homosexualnost nije zarazna, ali ljudska glupost jest.
|
Poznaješ?! Po čemu znaš i sve super imam i ja prijatelje kao i svaka osoba.
Znaš li prepoznati odnosno poznaješ li toliko dobro odnose u obitelji i sl od početka života osobe i sl. i znaš li prepoznati razlog zbog kojih bi neka osoba promjenila neku svoju eventualnu osobinu ili sl. ?!
Dušo je netrebam izgleda čitati Dr. Aleksandra ja trebam čitati tebe! |
|
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
E, Ivo, kak je nastao prvi homoseksualac? |
|
_________________ --