Autor |
Poruka |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Nema veze, svakako pogledaj REC i REC 2! Barem prvi obavezno! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
Futile Existence je napisao/la: ›
dr. zoidberg je napisao/la: ›
pogledaj REC, SIrotište, Bliski susret 4 vrste ako nisi
|
Mislim da je bliski susret vise SF nego horor, ako mislimo na isti film. Sirotiste, to onaj neki spanjolski film tako? Gledao sam ga i nije mi se svidio.
A REC, inace nevolim takve 'kamera' horore tipa Vjestica s blaira.
|
a jbg lega, to je moja preporuka da se malo streseš, a ne hororčići/komedije tipa masakar teksaškom pilom ili noć vještica.. |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
pogledaj REC, SIrotište, Bliski susret 4 vrste ako nisi
|
Mislim da je bliski susret vise SF nego horor, ako mislimo na isti film. Sirotiste, to onaj neki spanjolski film tako? Gledao sam ga i nije mi se svidio.
A REC, inace nevolim takve 'kamera' horore tipa Vjestica s blaira.
|
a jbg lega, to je moja preporuka da se malo streseš, a ne hororčići/komedije tipa masakar teksaškom pilom ili noć vještica..
|
Original halloween nije horrorčić... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
REC ima i 1 i 2, to su spanjolski filmovi koje je amreik preuzela i napravila film karantena. karantenu kad sam prvi put gledao sam se sasrao na kraju i mogu reci da je dosta dobar film. |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Originalni bolje pogledaj |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
"the fighter" iliti "boksač" - jako dobra sportska biografska drama s christianom baleom i markom wahlbergom.
|
Christian Bale ukrao film od Wahlberga, vrhunski odrađen posao. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
DonQuijote je napisao/la: ›
"the fighter" iliti "boksač" - jako dobra sportska biografska drama s christianom baleom i markom wahlbergom.
|
Christian Bale ukrao film od Wahlberga, vrhunski odrađen posao.
|
slažem se, opako je odglumio! |
|
|
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Uuuu Shining
Dobar ukus. Volio sam i seriju takodjer. A je, ima jako malo dobrih hororaca novijih. Uglavnom ih vise manje zaboravim nakon gledanja. Od boljih mogu izdvojiti Saw (prvi dio), te Hostel 2 koji mi se svidjeo iako je bas tipicni slasher.
|
Ma da..mislim gledala sam stvarno jako mnogo novijih horora, The uninvited, the ring, the grudge, the hills have eyes, last house on the left, cak i ovaj Obred novi, pa koje kakve tematike gdje lutke ubijaju, duhovi ubijaju.. pola toga se vise niti ne sjecam.. ali nista mi nije ono.. znas.. iako su mi japanske verzije nekih horora mnogo mocnije od americkih, ali to valjda nije nepoznanica.. |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
Futile Existence
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
KittyCatIvy je napisao/la: ›
Uuuu Shining
Dobar ukus. Volio sam i seriju takodjer. A je, ima jako malo dobrih hororaca novijih. Uglavnom ih vise manje zaboravim nakon gledanja. Od boljih mogu izdvojiti Saw (prvi dio), te Hostel 2 koji mi se svidjeo iako je bas tipicni slasher.
|
Ma da..mislim gledala sam stvarno jako mnogo novijih horora, The uninvited, the ring, the grudge, the hills have eyes, last house on the left, cak i ovaj Obred novi, pa koje kakve tematike gdje lutke ubijaju, duhovi ubijaju.. pola toga se vise niti ne sjecam.. ali nista mi nije ono.. znas.. iako su mi japanske verzije nekih horora mnogo mocnije od americkih, ali to valjda nije nepoznanica..
|
Ma Japanci su jako bolestan narod
Gledao bi ja originale japanske al kad mi se neda skidat. Nikako da pogledam Oldboy, svi kazu da je dobar film...
Od ovih novijih jos je OK i pogresno skretanje |
|
_________________ Of my past, there remained only a heavy ruin,
Finally allowing my cold self to breath in.
Of my plans of a slow succumbing,
Silent smokes were now escaping, from their ashes dying. |
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Gledao bi ja originale japanske al kad mi se neda skidat. Nikako da pogledam Oldboy, svi kazu da je dobar film...
Od ovih novijih jos je OK i pogresno skretanje
|
Oldboy imam na bookmarku vec kojih mjesec dana i dobro da si me podsjetio..
Skretanje sam takodjer gledala..
Bitna je i stavka kakva ti vrsta horora pase. Moj brat na primjer voli koljacine, glave lete, krv sika okolo, cudoviste jebe i ubija u isto vrijeme, ono.. sadizam..
Dok ja vise volim psiholoski element, znaci ona stravicna radnja gdje nije jasno sto se tocno dogadja a lik na kraju shvati da je sve krivo mislio, da je zapravo on mrtav ili su svi drugi mrtvi, haha.. u know |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
Futile Existence
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
KittyCatIvy je napisao/la: ›
Od ovih novijih jos je OK i pogresno skretanje
|
Oldboy imam na bookmarku vec kojih mjesec dana i dobro da si me podsjetio..
Skretanje sam takodjer gledala..
Bitna je i stavka kakva ti vrsta horora pase. Moj brat na primjer voli koljacine, glave lete, krv sika okolo, cudoviste jebe i ubija u isto vrijeme, ono.. sadizam..
Dok ja vise volim psiholoski element, znaci ona stravicna radnja gdje nije jasno sto se tocno dogadja a lik na kraju shvati da je sve krivo mislio, da je zapravo on mrtav ili su svi drugi mrtvi, haha.. u know
|
Ovisi o raspolozenju
Nekad sam raspolozen za bezumnu koljacinu bez nekog razmisljanja tipa petak 13, a nekad i za te psiholoske |
|
_________________ Of my past, there remained only a heavy ruin,
Finally allowing my cold self to breath in.
Of my plans of a slow succumbing,
Silent smokes were now escaping, from their ashes dying. |
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
The Way Back - http://www.imdb.com/title/tt1023114/ - isti film na shemu rescue dawn, sam što ovi ljudi bježe iz zatvora u sibiru i hodaju do indije, što je mnogo teža situacija..opet nevjerovatno |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Obavezno bi svi trebali pogledati ovaj dokumentarni film Inside Job ,da bi shvatili naše političare i situaciju u kojoj se nalazimo i u koju čemo tek ući klik |
|
|
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
INSIDIOUS - da se pogledati,nije los...samo su mogli 'darth maula' malo bolje napraviti... |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
Metgoran Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Red Riding Hood tj. crvenkapica film je bezveze!!!!
uštedite si 2 sata života! |
|
|
|
|
|
|
|