Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Trebaju li homoseksualni parovi posvajati djecu?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.04.2011. 7:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

empetri je napisao/la: ›
E, Ivo, kak je nastao prvi homoseksualac?

Napio se pa se zajebo. Smile

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mali_ivica

Ukupno postova: 2703
Post Postano: 03.04.2011. 12:50 
Naslov:  

empetri je napisao/la (Pogledaj post): › E, Ivo, kak je nastao prvi homoseksualac?
Neznam nisam ga pitao, ali pretpostavljam da se radi o nedostaktu prisustva suprotnog spola i nagonskom željom za jebačinom.

Zanimljiva je jedna stvar:
Ako se homoseksualnost dobiva isključivo genetski, kako se taj gen prenosi dalje pošto homoseksualne jedinke u svom sparivanju nemogu kao produkt tog sparivanja dobiti novu jedinku pa time prenijeti taj dati gen.
Dakle u slučaju da je jedinka imala 2 partnera (jednog od ta dva suprotnog spola) broj osoba koje u konačnici prenose gen nakon dugog niza godina bio bi eventualno jednak ili
ukoliko bi imao partnera istog spola on se nebi prenosio.
To vuče zaključak da bi se brojnost jedinki sa tim genom smanjivao ili izumro.
Pošto taj "gen" za homoseksualnost ostaje jednak i ne smanjuje se izvodim zaključak da nije samo do "gena", nego i do okoline.

KittyCatIvy

Ukupno postova: 139
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.04.2011. 18:35 
Naslov:  

Dušo.. haha.. muški ego.. neda mi se prepucavati s nekime tko je teški egotriper.. Razz svatko ima pravo na svoje mišljenje. Pozika i neka ti je sigurna guza hahahah Very Happy

Post Postano: 03.04.2011. 23:21 
Naslov:  

KittyCatIvy je napisao/la (Pogledaj post): › Dušo.. haha.. muški ego.. neda mi se prepucavati s nekime tko je teški egotriper.. Razz svatko ima pravo na svoje mišljenje. Pozika i neka ti je sigurna guza hahahah Very Happy
To je tvoje pravo.
Slažem se da svatko ima pravo na svoje mišljenje, kao što ga imam i ja. Čini li mene moje pravo na mišljenje koje je ovog puta različito od tvoga i volje da iznesem to isto mišljenje EGOTRIPEROM?! To neka prosuđuju drugi.

Ja se samo nadam da ovaj izraz ljutnje koji si gore ispisala u svom postu nesmatraš ujedno i argumentom na moj prethodni post. Jer budimo realni on to i nije. Wink

PS: Drago mi je što smo prešli na .. dušo, Rasprava je uvijek ljepša kad si s nekim na Ti. Smile
Lijep pozdrav.

empetri

Ukupno postova: 656
Post Postano: 04.04.2011. 17:53 
Naslov:  Re: Trebaju li homoseksualni parovi posvajati djecu?

KittyCatIvy

Ukupno postova: 139
Post Postano: 05.04.2011. 17:23 
Naslov:  

Ahaha, that's it Very Happy

Ukupno postova: 46
Post Postano: 08.04.2011. 12:49 
Naslov:  

Kakve ovo veze ima sa filozofijom ?

mali_ivica

Post Postano: 08.04.2011. 13:01 
Naslov:  

Comrade Nimoy je napisao/la (Pogledaj post): › Kakve ovo veze ima sa filozofijom ?

Pa ovo pitanje zapravo spada pod društvo, ali pretpostavljam da je to netko potrpao pod ovaj forum zbog onog religija u nastavku.. pa da odma imputira za Crkvu kako je protiv i sl. Wink
Pod dosta tema sam skužio da zapravo ljudi neznaju zapravo ni o kojoj tematici govore
pa onda trpaju pod krive podforume. Wink

-nella-

Ukupno postova: 1739
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 08.04.2011. 13:04 
Naslov:  

Moram reći ovdje da se slažem s malim ivicom, s onim njegovim crno-crvenim postom, svaka čast. Eto ti znanstveno objašnjenje.

Ali pazi jednu stvar:

Bila je neka emisija na NatGeo, mislim da se zove In the Womb, ili tako nešto, i pokazuje razvoj blizanaca u maternici, i na kraju dva brata budu, naravno, fizički gotovo indentična, ali jedan je hetero, a drugi homoseksualne orijentacije, a odgajani su zajedno, u istim uvjetima i sve..
Malo se čovjek zamisli.

mali_ivica

Post Postano: 08.04.2011. 13:12 
Naslov:  

-nella- je napisao/la (Pogledaj post): › Moram reći ovdje da se slažem s malim ivicom, s onim njegovim crno-crvenim postom, svaka čast. Eto ti znanstveno objašnjenje.

Ali pazi jednu stvar:

Bila je neka emisija na NatGeo, mislim da se zove In the Womb, ili tako nešto, i pokazuje razvoj blizanaca u maternici, i na kraju dva brata budu, naravno, fizički gotovo indentična, ali jedan je hetero, a drugi homoseksualne orijentacije, a odgajani su zajedno, u istim uvjetima i sve..
Malo se čovjek zamisli.

Ja opet ponavljam nisam rekao da ne postoji neki gen zbog kojeg čovjek može naginjati nečemu više od drugih. Kako se cigarete nekome gade, a nekome ne. Kako je netko kronični pušać, a netko zapali po 2-3 cigarete dnevno?!

Ali smatram da nije gen taj koji 100%određuje tko će biti kakav.
Imamo i dva brata blizanca od kojih je jedan ovakav, drugi onakav.
Da podsjetim koliko god oni bili slični izgledom, radi se o dvije različite osobe
koje stvari percipiraju svaka na svoj način oni nemisle jednako.
Kod odnosa u obitelji jedna osoba može drugačije shvaćati neke poteze roditelja
nego ova druga. Pogledajmo malu djecu pa vidimo kada je roditelj kod jednog drugo plaće iskazuje ljubomoru i sl. ...
Imamo primjer gdje je jedna osoba poštenjačina, drugi kriminalac (a odgoj je bio "jednak") ?! Jeli nas "gen" čini kriminalcima i znači li to da nemožemo zbog toga promjenit svoj neki nazor jer je gen taj koji sve određuje?!

Prekompleksna je stvar da bi došli i optužili "gen" za sve.

-nella-

Ukupno postova: 1739
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 08.04.2011. 13:17 
Naslov:  

Slažem se da ne možemo gene ptužiti za sve, i da oni ne određuju u potpunosti naše izbore, i način života,

ali,

kako se objašnjava ta predispozicija ukoliko si nositelj nekog gena za, ne znam, homoseksualnost, kriminal ili umjetnost, pjevanje?

obično ljudi iskorištavaju ono što im je priroda dala, ako me razumiješ...

Ali da nas to u potpunosti određuje, ja bih sad već bila kronični alkoholičar i tabletoman,
ali eto znam crtati, hahah...

(All runs in family, to be clear)

mali_ivica

Post Postano: 08.04.2011. 14:55 
Naslov:  

-nella- je napisao/la: › kako se objašnjava ta predispozicija ukoliko si nositelj nekog gena za, ne znam, homoseksualnost, kriminal ili umjetnost, pjevanje?

obično ljudi iskorištavaju ono što im je priroda dala, ako me razumiješ...

Ali da nas to u potpunosti određuje, ja bih sad već bila kronični alkoholičar i tabletoman,
ali eto znam crtati, hahah...
Pa čuj neznam jer nisam genetičar ili što več, ali eto kao i ti mislim da nije gen sve što nas čini nečim ili nekakvim.

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 08.04.2011. 14:57 
Naslov:  

Ja mislim da samo emancipirane žene imaju pravo na posvajanje djece kako bi se osječale potpuno, jer im ne trebaju muškarci.

Post Postano: 08.04.2011. 15:17 
Naslov:  

francika je napisao/la (Pogledaj post): › Ja mislim da samo emancipirane žene imaju pravo na posvajanje djece kako bi se osječale potpuno, jer im ne trebaju muškarci.

Al mora biti iz Afrike da budu u trendu, jer su djeca danas trend, a ne osobe.
Fali još ona spika o "pravu na tijelo" Very Happy

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 08.04.2011. 17:43 
Naslov:  

-nella- je napisao/la: ›

propustila si detalj u kojem se objašnjava da je jedan od njih (onaj homo) bio manje izložen testosteronu (njegov mozak, naime) te se to povezuje sa njegovom sklonošću.
kao što je u prošlom stoljeću bilo nepojmljivo da žene imaju pravo glasa ili nose hlače tako će i usvajanje djece za koju godinu postati čisto normlanim.mislim da su dobiti iz toga puno veće nego moguće loše posljedice.

mali_ivica je napisao/la: ›
Fali još ona spika o "pravu na tijelo" Very Happy

tu je negdje.... Smile Smile

Skoči u forum: