Autor |
Poruka |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evo još jedna od stvari koje ne ulaze u statistiku prometnih nezgoda.
Uz već uobičajene "ženske" akcije na cesti koje mi se ne da pisati jer bi ovaj topic dosada imao barem 100 strana više , jedna se ipak posebno istaknula.
Prilikom izlaska iz podzemne garaže Avenue Malla, na uzbrdici ženi crkne auto, pošto ne zna krenuti pod ručnom, te ona krene u rikverc pošto se uspaničila i zbunila te nije zakočila.
I tako žemska ide vrlo brzo unazad, netko na skuteru također ne bi li izbjegao njezin auto. Skuteraš se nekako uspio skloniti kotrljajući se unazad( svaka čast) a žena je zakočila tek kada se unazad vratila skroz dole u garažu.
Tada je ponovo pokušala, krenula prema gore, a ja za njom 10ak m iza..za svaki slučaj.
Pri samome vrhu je morala stati, i kada je trebal o krenuti, skotrljala se 2,3m unazad i ovaj put zakočila, auto joj se ugasio.
Tada ju je zaštitar koji je usmjeravao aute zamolio da izađe pa joj je on istjerao auto van.
Kada bi barem postojala statistika u kojoj bi se ovakve stvari mogle zabilježeiti, dokumentirati... |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Pa šta nisi dokumentirao!??
Tako supermeniš tip kao ti nije imao barem dig.kameru kod sebe!?? Nemrem belivat! |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
PEGY je napisao/la: ›
Pa šta nisi dokumentirao!??
Tako supermeniš tip kao ti nije imao barem dig.kameru kod sebe!?? Nemrem belivat!
|
Ljudi kada voze obično ne bi trebali koristiti kamere, fotoaparate, ruževe, maskare i sl.
Inače, u Avenue Mallu ti je manja gužva, tamo možeš bez problema parkirati auto preko 4 parkirna mjesta... Ili ako ništa drugo, barem učiti parkirati, dok ne dođeš do razine da naučiš voziti |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
PEGY
|
ali on nije vozio! on je bježao!! |
|
|
|
|
|
123456
|
ali on nije vozio! on je bježao!!
|
ako znam dobro čitati, čini mi se da je bio nekih 10-ak metara od samog centra zbivanja... možeš li me ispraviti ako sam nešto propustio? |
|
|
|
|
PEGY
|
123456 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ako znam dobro čitati, čini mi se da je bio nekih 10-ak metara od samog centra zbivanja... možeš li me ispraviti ako sam nešto propustio?
|
a šta ti NISI propustio?? |
|
|
|
|
|
123456
|
|
ako znam dobro čitati, čini mi se da je bio nekih 10-ak metara od samog centra zbivanja... možeš li me ispraviti ako sam nešto propustio?
|
a šta ti NISI propustio??
|
nisam se propustio nasmijati ni na jedan tvoj komentar |
|
|
|
|
|
Pegy, nisi dobro shvatila.
Ja sam bio još uvijek dolje i sastrane u zavoju kada je ona ujurila u rikverc, a prije nje se skuteraš spustio unazad unazad hahah.
Tek kada je drugi put probala, onda sam i ja bio na uzbrdici, ali 10m iza nje, sigurnosti radi. |
|
|
|
|
|
kresostrah Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
123456 je napisao/la: ›
|
|
a šta ti NISI propustio??
|
nisam se propustio nasmijati ni na jedan tvoj komentar
|
POTPIS |
|
|
|
|
|
PEGY
|
eto, bar nešto znam-nasmijavati ljude, jbt. to je teže nego voziti i parkirati |
|
|
|
|
|
123456
|
evo još jednog događaja u kojem sam nažalost sudjelovao... u AM-ovoj podzemnoj garaži vrlo jasno su naznačeni smjerovi kretanja, a koji su gotovo u pravilu jednosmjerni... no nevjerojatna situacija se dogodila kada sam došao na jedno od "križanja" na kojem sam imao prednost ako nema vozila sa desne strane (a nije ih bilo). žena je mrtva-hladna u Toyoti Corolli (ili avensisu, od šoka nisam uspio razaznati koji je točno model) izletjela pred mene sa moje lijeve strane vozivši totalno u krivom smjeru. u trenutku kada sam naglo zakočio bio sam već na pola raskrižja, i stao sam na nekoliko centimetara od nje... ona je samo bezbrižno odmahnula rukom, ne sačekavši da prođem već je dodatno zaobišla moj automobil, nastavila se kretati u suprotnom smjeru iz kojega je na nekih 10-ak metara od nas već nailazio drugi automobil koji je također, pretpostavljam u šoku onoga što vidi, počeo blicati i trubiti... međutim ni to nije omelo dotičnu gospođu koja je skrenula u novi jednosmjerni dio i to poprijeko preko praznih parkirnih mjesta... kontam si da se ili drogira ili je toliko bahata i arogantna u svom neznanju da je ne brine hoće li nekoga ili nešto oštetiti ili ozlijediti... |
|
|
|
|
PEGY
|
ne kužim kako se to tebi tako ČESTO događa????
barem 1-2x mjesečno ti si "šokiran" "ostao iznenađen" "nisi kriv" "zakočio naglo" ....."blablabla" kada sretneš ženu u autu- imaš problema sa ženama!? kontam da grešku trebaš tražiti u sebi! I šta se stalno motaš po šoping centrima?! |
|
|
|
|
|
123456
|
ne kužim kako se to tebi tako ČESTO događa????
barem 1-2x mjesečno ti si "šokiran" "ostao iznenađen" "nisi kriv" "zakočio naglo" ....."blablabla" kada sretneš ženu u autu- imaš problema sa ženama!? kontam da grešku trebaš tražiti u sebi! I šta se stalno motaš po šoping centrima?!
|
1. ispravak: ostajem šokiran puno češće od 1-2x mjesečno
2. ispravak: ako pažljivo pročitaš moj post shvatiti ćeš da prekršaj o kojem pričam nisam izazvao ja nego dotična gospođa, stoga nema potrebe da tražim grešku u sebi
3. ispravak: o mojim navikama, slobodnom vremenu i mjestima kupovine i zabave možemo pričati u nekoj drugoj temi
joj, Pegy, nikada nećeš naučiti ni čitati, ni parkirati.... |
|
|
|
|
|
Samo jedan brzinski usputni primjer...radnja se odvija kada se s ulice Republike skreće lijevo u Jegerovu. Iz nekog razloga žena je odlučila skrenutli lijevo kroz crveno. Na nju je naletio automobil koji je vozio ravno iz smjera tržnice (kroz zeleno svijetlo).
Dosta materijalne štete, a koliko sam vidio, bez ozlijeđnih.
Ok, nesreća ko nesreća, bio vozač ili vozačica..ali zašto je gospođa odjednom odlučila krenuti na crveno, i to ravno pred auto iz kontra smjera?
Ako ništa drugo, ova barem ulazi u statistiku... |
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
ja sam dva puta pala vozački i ondak kad sam položila nakon tri mjeseca sam ostala bez vozačke na tri mjeseca , poslije pohadjala predavanja u mupu, i oteli mi vozačku na 6 mjeseci, u medjuvremenu sam platila kazni cca 6 iljada kuna... vjerovatno nisam kompetentna da ovo kometiram
ps. sada sam biciklista, stoga čuvajte se kad vidite crveni paciklo |
|
|
|
|
|
|
|