Autor |
Poruka |
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
Zanimljivo mi je pročitati kako su neki veliki dušebrižnici što će biti s prilagodbom djeteta u obitelji s dvije mame ili tate, a rijetko tko je dušebrižnik kad je u pitanju prilagodba i budućnost djeteta koje odraste u domu, ili onih iz disfunkcionalnih heteroseksualnih obitelji. |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sleepwalker je napisao/la: ›
Zanimljivo mi je pročitati kako su neki veliki dušebrižnici što će biti s prilagodbom djeteta u obitelji s dvije mame ili tate, a rijetko tko je dušebrižnik kad je u pitanju prilagodba i budućnost djeteta koje odraste u domu, ili onih iz disfunkcionalnih obitelji.
|
Pa čuj to je vjerojatno iz razloga što naslov teme isključivo govori o posvajanju u homoseksualnim zajednicama. Iz tog razloga nebi na prečac zaključivao o nekom dušebrižništvu prema nekomu, nećemu o čemu se ovdje uopće i ne govori. |
|
|
|
|
|
Sleepwalker
|
Djeca trebaju stalnu brigu i pažnju, ljubav, i čvrst oslonac.
Onaj par (istospolni, ili heteroseksualni) za koji bi se putem psiholoških testiranja (koja se i inače provode) pokazalo da bi bio najadekvatniji za odgoj djeteta, po meni bi trebao moći i usvojiti to dijete.
Usvajanje djece od strane istospolnih parova po meni može biti samo upitno zbog nesenzibiliziranog društva u kojem živimo, a ne po pitanju toga mogu li gejevi i lezbe biti adekvatni oditelji, jer oni to dokazano, mogu.
* za ovaj boldani dio, neke rezultate istraživanja sam navodila ranije u ovoj temi. |
|
|
|
|
mali_ivica
|
Sleepwalker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Djeca trebaju stalnu brigu i pažnju, ljubav, i čvrst oslonac.
Onaj par (istospolni, ili heteroseksualni) za koji bi se putem psiholoških testiranja (koja se i inače provode) pokazalo da bi bio najadekvatniji za odgoj djeteta, po meni bi trebao moći i usvojiti to dijete.
Usvajanje djece od strane istospolnih parova po meni može biti samo upitno zbog nesenzibiliziranog društva u kojem živimo, a ne po pitanju toga mogu li gejevi i lezbe biti adekvatni oditelji, jer oni to dokazano, mogu.
* za ovaj boldani dio, neke rezultate istraživanja sam navodila ranije u ovoj temi.
|
Eto i što je sad bio problem napisati svoj određeni stav. |
|
|
|
|
|
Sleepwalker
|
Problem vidim u hipokriziji i zbog toga onaj prvi post.
Ne kažem da si ti taj, možda je tebi stalo do dobrobiti sve djece, ali puno ljudi brine samo za prilagodbu djece u istospolnim obiteljima, dok ih za dobrobit djece u domovima i heteroseksualnim obiteljima (koliko god disfunkcionalne bile) nije briga. Iz toga se da zaključiti da je dušebrižništvo vezano za posvajanje djece od strane istospolnih parova kod nekih samo paravan za homofobiju koju izražavaju posredno. |
|
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ne kažem da si ti taj, možda je tebi stalo do dobrobiti sve djece, ali puno ljudi brine samo za prilagodbu djece u istospolnim obiteljima, dok ih za dobrobit djece u domovima i heteroseksualnim obiteljima (koliko god disfunkcionalne bile) nije briga. Iz toga se da zaključiti da je dušebrižništvo vezano za posvajanje djece od strane istospolnih parova kod nekih samo paravan za homofobiju koju izražavaju posredno.
|
Upravo ono sto sam htjela reci, samo nisam nasla rijeci za to. Bravo. |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
mali_ivica
|
KittyCatIvy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne kažem da si ti taj, možda je tebi stalo do dobrobiti sve djece, ali puno ljudi brine samo za prilagodbu djece u istospolnim obiteljima, dok ih za dobrobit djece u domovima i heteroseksualnim obiteljima (koliko god disfunkcionalne bile) nije briga. Iz toga se da zaključiti da je dušebrižništvo vezano za posvajanje djece od strane istospolnih parova kod nekih samo paravan za homofobiju koju izražavaju posredno.
|
Upravo ono sto sam htjela reci, samo nisam nasla rijeci za to. Bravo.
|
Ovo je sad zapravo jako zanimljivo, ja sad preko ovoga neću priječi.
Dakle mlada dama je tvrdila da je je to sve skupa isključivo genetska pojava, kada to nije upalilo, onda sam završio KAO EGOCENTRIK, a potom me se indirektno pokušavalo isprdavat preko slike DA SAM KONZERVA KOJA GLEDA NA HOMIĆE KAO DA SU ONI NASTALI ČIRI BU-ČIRI BA POJAVOM. Da bi na kraju rekla kako je ovo što je kolega Sleepwalker rekao baš ono što je htjela i ona reči samo nije imala riječi pa je ranije pisala nešto totalno drugo i usput svu živu okolinu koja se nije s njom složila indirektno prozivala "ZATUCANIMA i EGOCENTRICIMA".
Hvala ti što si ovako lijepo obznanila da si mislila nešto sasvim drugo, a pisala nešto treće.
I nadam se da ćeš povući sve one uvrede koje si ranije IZASRALA na račun nas koji smo samo davali svoje u onom slučaju drugačije mišljenje od tebe.
Hvala lijepa. |
|
|
|
|
|
KittyCatIvy
|
Haha, meni je stvarno žao što si se ti uvrijedio. Ali.. JOŠ MI JE VIŠE ŽAO što nisi uopće shvatio što sam ja htjela reći i na što se onaj dio da si egocentrik odnosio. Znači uopće ne na tvoj stav što se tiče dotične teme već na tvoj izražaj prema meni i moj stav prema dotičnoj temi. Haha. Znači na onaj dio gdje si se obraćao meni sa "dušo" itd. Jedna pametna osoba, koja ima svoj stav koji je čvrst i može ga obrazložiti nema se potrebe drugima obraćati superiorno i arogantno. Ja sam spomenula crkvu na što si ti meni išao odgovarati na način kao da sam ja popljuvala cjelokupnu religiju, kao da sam anti tj. protivna svemu u što ti možda vjeruješ. KAD JE REALNO STANJE da ti zapravo nemaš pojma što ja mislim i što sam ja htjela reći. Znači ispriku svatko može dobiti, pa čak i ti. Ako si se osjetio uvrijeđenim.
A što se tiče toga da sam ja "navodno" pobila vlastiti stav. Opet. I ne baš. Haha. A jadan..
Kolega Sleepwalker: "ali puno ljudi brine samo za prilagodbu djece u istospolnim obiteljima, dok ih za dobrobit djece u domovima i heteroseksualnim obiteljima (koliko god disfunkcionalne bile) nije briga."
Ja: "Dijete treba nekog da ga voli, skrbi se o njemu. Vecina roditelja koje ja znam bi bilo bolje da zapravo ne imaju djecu ili da barem postoji neki jebeni test ili dozvola koji moras poloziti prije toga, jer da sam vidjela svasta jesam. Mama i tata. Da bas.. pitajte djecu u domovima koja samo trebaju da ih netko drzi za ruku, igra se s njima, pokaze im ljudsku ljubav, znaci ljudsku, ne spolom odredjenu." ...CMOK
Hvala kolega. I DOVIĐENJA. |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
mali_ivica
|
Haha, meni je stvarno žao što si se ti uvrijedio. Ali.. JOŠ MI JE VIŠE ŽAO što nisi uopće shvatio što sam ja htjela reći i na što se onaj dio da si egocentrik odnosio. Znači uopće ne na tvoj stav što se tiče dotične teme već na tvoj izražaj prema meni i moj stav prema dotičnoj temi. Haha. Znači na onaj dio gdje si se obraćao meni sa "dušo" itd. Jedna pametna osoba, koja ima svoj stav koji je čvrst i može ga obrazložiti nema se potrebe drugima obraćati superiorno i arogantno.
|
Apsolutno. I dalje neshvaćam na čega se odnosio taj tvoj epitet.
Napisao sam ti DUŠO jer si ti mene ranije tako nazvala.
A svoj stav bome imam, jesam li zbog toga egocentrik.
A za razliku od tebe kad smo kod te genetike bili argumenti su ti bili ztotalna pušiona,
tako da ti zapravo ne mogu ni zamjerit na epitetima.
A ono što si ti zapravo htjela reči, što naravno nisi napisala, oprosti molim te nitko nije shvatio.
Jedna pametna osoba, koja ima svoj stav koji je čvrst i može ga obrazložiti nema se potrebe drugima obraćati superiorno i arogantno.
|
Naravno, osim ako sa druge strane imaš osobu koja misli da je njeno mišljenje jedino i konačno u cijeloj raspravi, bez obzira na date argumente i pri tom te ranije isto tako "superiorno" omalovažava i proziva određenim epitetima.
KittyCatIvy je napisao/la: ›
...CMOK
Hvala kolega. I DOVIĐENJA.
|
Drago mi je jedino da povrh svega postoji i određena simpatija...
Pusa i tebi. |
|
|
|
|
|
KittyCatIvy
|
Dušo ja tebe prva nisam nazvala, slobodno prolistaj unatrag, haha.. Znači ono.. laž
Pušiona. Ok. Tvoje mišljenje. A ja sam iznijela ono što smatram, što sam pročitala, što mi je u glavi. Ahhh.. Nastavit ću jednostavno živjeti sa svojim pušiona stavom i mišljenjem.
Shvatili su me oni koji su trebali. Ti nisi. Nisi niti trebao.
Ja sam pisala na temi i o temi i išla iznijeti svoj stav, a moj stav jest da su ljudi ne-educirani i nesnošljivi. Ti si se zalijepio za mene, za moje postove i naprosto si dosadan kontaš. Pleaseeeeeeee. Stavi me na ignore. Haha. Pusa još jedna. |
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Dušo ja tebe prva nisam nazvala, slobodno prolistaj unatrag, haha.. Znači ono.. laž
Pušiona. Ok. Tvoje mišljenje. A ja sam iznijela ono što smatram, što sam pročitala, što mi je u glavi. Ahhh.. Nastavit ću jednostavno živjeti sa svojim pušiona stavom i mišljenjem.
Shvatili su me oni koji su trebali. Ti nisi. Nisi niti trebao.
Ja sam pisala na temi i o temi i išla iznijeti svoj stav, a moj stav jest da su ljudi ne-educirani i nesnošljivi. Ti si se zalijepio za mene, za moje postove i naprosto si dosadan kontaš. Pleaseeeeeeee. Stavi me na ignore. Haha. Pusa još jedna.
|
To je zbog provokativnog dekoltea na avataru! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
Ti si se zalijepio za mene, za moje postove i naprosto si dosadan kontaš. Pleaseeeeeeee. Stavi me na ignore. Haha. Pusa još jedna.
|
Ja ja ja ja ja i samo ja Nema ovdje osobe koja se nije zalijepila za tebe I moram priznat da sam iznimno ljubomoran kad vidim da ti netko replicira na postove.... neda mi vrag mira, a da nepitam jel pala koja bračka ponuda preko foruma?
Hvala na pusi.
PS: Francika nemoj... ona je moja! |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ti si se zalijepio za mene, za moje postove i naprosto si dosadan kontaš. Pleaseeeeeeee. Stavi me na ignore. Haha. Pusa još jedna.
|
Ja ja ja ja ja i samo ja Nema ovdje osobe koja se nije zalijepila za tebe I moram priznat da sam iznimno ljubomoran kad vidim da ti netko replicira na postove.... neda mi vrag mira, a da nepitam jel pala koja bračka ponuda preko foruma?
Hvala na pusi.
PS: Francika nemoj... ona je moja!
|
Možda ti je pao brački kamen na glavu kad misliš da je tvoja. |
|
|
|
|
|
prcko001
Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Odgovor na temu Ne trebaj u neka si naprave jedno pa neka imaju, a ovo iz sirotišta neka ostave heteroseksualnim parovima koji ne mogu imati djecu |
|
_________________ Pozdrav svima na planeti Zemlja, a i onima malo dalje............... |
|
|
|
Vanna031 Ukupno postova: 51 Spol: Nebitno
|
prcko001 je napisao/la: ›
Odgovor na temu Ne trebaj u neka si naprave jedno pa neka imaju, a ovo iz sirotišta neka ostave heteroseksualnim parovima koji ne mogu imati djecu
|
Slažem se ! |
|
|
|
|
|
|
|