Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
42 je napisao/la: ›
Kad smo već kod toga, evo jedna pohvala... Croata u Županijskoj (nisam još bio u ovoj novoj na Trgu) - bio nekoliko puta - jako uslužni, strpljivi (imaju prevelik izbor pa su valjda navikli na neodlučne kupce...)
Uglavnom, sve 5...
|
možda zbog cijena proizvoda............ (kupci neodlučni, a oni strpljivi) |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
42 je napisao/la: ›
Kad smo već kod toga, evo jedna pohvala... Croata u Županijskoj (nisam još bio u ovoj novoj na Trgu) - bio nekoliko puta - jako uslužni, strpljivi (imaju prevelik izbor pa su valjda navikli na neodlučne kupce...)
Uglavnom, sve 5...
|
možda zbog cijena proizvoda............ (kupci neodlučni, a oni strpljivi)
|
ima i skupljih trgovina, pa ne budu ni upola toliko ljubazni. naravno, dok ne počneš kupovati. |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
ima i skupljih trgovina, pa ne budu ni upola toliko ljubazni. naravno, dok ne počneš kupovati.
|
znam. osobito kada se pojavim kao padusica, ma me neka fufica odmjeri, kao ova neće ništa kupiti...... onda namjerno sve ispregledam. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
8 je napisao/la: ›
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...dok sam radila u jednom trgovačkom centru, još prije 5-6 godina, učili su nas kako kupce moramo gledati prvo kao potencijalne lopove, pa ako prodje - nabaci osmijeh i to je to...prestrašno...
|
A ja dok sam radio u jednoj svemirskoj agenciji, nama su govorili da su svi Marsovci homići da ti otraga buše skafandere...
P.S. pa napiši gdje si radila, pa da prestanemo tamo kupovati.
|
...pa jel ti koji svemirac probušio skafander???...
P.S. nije bitno koji trgovački centar, toliko mi se zgadio da mu više ni ime ne spominjem...worst work-place ever...
|
Joj, to je bilo tako traumatično povraća mi se kad se sjetim svemira, ne volim o tome ni razgovarati... |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Ja sam jednom upao u Olimp i izasao sa kosuljom vrijednom 400 Kn ali upao sam unutra sa skatersicama, levis hlacama, uglavnom sve lezerno do tolike mjere da me ova pogledala ko da cu ju zicati kunu a kamoli kupiti nesto.
S druge strane idem u jednu zakon trgovinicu u kojoj me svi znaju i ja njih i na kraju uvijek ispadne neka zajebancija. Imas osjecaj da nisi kao ostali kupci jer si predugo zalazio u nju.
Poanta price je izgleda da sve dodje na svoje kada ste cesto u kontaktu s njima i kad predjete na neki "ljudski" nivo. Zato mrzim ove ustirkane shoping centre u kojoj rade roboti koji te cijelo vrijeme nesto zapitkivaju a nisi ajmo tako reci ni stigao posteno pogledati sta ti se svidja u ponudi.
Nedavno sam bio u Arizoni i ova mlada zenska koja je prodavala majice otvori jednu zapakiranu majicu da mi zenska proba i na saljiv nacin kaze da ce ju ubit ako ne kupi jer ju je bezveze otvarala ))
E to je jednostavna ljudska interakcija izmedju kupca i trgovca |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
8
|
Fascinantno, ali mnogi bi osječki prodavač mogao svašta naučiti od trgovaca na Arizoni. |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Stamba
Ukupno postova: 69 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
znam. osobito kada se pojavim kao padusica, ma me neka fufica odmjeri, kao ova neće ništa kupiti...... onda namjerno sve ispregledam.
|
Ma ti uvijek izgledaš pristojno
Pozdrav,
Stamba |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Janis je napisao/la: ›
.......Ali su zato konobari većinom nadrkani! U Essekeru je bio jedan konobar, toliko neljubazan da je to bilo katastrofa! Na licu mu je pisalo: "Ah, samo ste mi još i vi trebali!" Nemam pojma zašto smo stalno tamo visili, valjda jer je bio blizu faksu!........
|
.....konobari su posebna prica.......neki bi bili najsretniji da si sami skuhamo kavu....i uzmemo cugu....a njih da ne ometamo dok citaju novine ili dok prate na teletekstu kladionicu.......... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Ja radim u BILLI, i mogu vam reći samo da ne možete uvijek krivit prodavača, zamislite situaciju da vam utrgovinu na dan uđe preko 300 kupaca, i svaki postavi bar jedno pitanje a vi ste na nogama od 6 ujutro do 1 ili nekad do 3 popodne,i još kad kupci počnu postavljat neka glupa pitanja.......vjerujte dopizdi vam to s vremenom. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
Ja radim u BILLI, i mogu vam reći samo da ne možete uvijek krivit prodavača, zamislite situaciju da vam utrgovinu na dan uđe preko 300 kupaca, i svaki postavi bar jedno pitanje a vi ste na nogama od 6 ujutro do 1 ili nekad do 3 popodne,i još kad kupci počnu postavljat neka glupa pitanja.......vjerujte dopizdi vam to s vremenom.
|
to nije nikakav izgovor! i ja sam radio dvije sezone kao konobar na moru, dolazili su mi svakakvi gosti, znao sam raditi mrtav umoran, pa nisam bio drzak, osim ako oni nisu bas pretjerali u ponasanju. onda sam ih lupao po džepu! |
|
|
|
|
|
8
|
Ja nikada nisam bezobrazan, ja počnem piti.
Može kupac biti bezobrazan koliko god želi, ali što mu vrijedi, kad mene baš briga... |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Ja radim u BILLI, i mogu vam reći samo da ne možete uvijek krivit prodavača, zamislite situaciju da vam utrgovinu na dan uđe preko 300 kupaca, i svaki postavi bar jedno pitanje a vi ste na nogama od 6 ujutro do 1 ili nekad do 3 popodne,i još kad kupci počnu postavljat neka glupa pitanja.......vjerujte dopizdi vam to s vremenom.
|
...kad počnete kupce smatrati ljudima, a ne lopovima, možda ti i prestanu ići na živce...
P.S. OSMICO, evo ti odgovora na pitanje koji je trgovački centar bio u pitanju...
@danijel, nadam se da ovaj post nećeš smatrati napadom na tebe, ali moje iskustvo s tvojim mjestom rada je zaista užasno... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
SmokeY je napisao/la: ›
Ja sam jednom upao u Olimp i izasao sa kosuljom vrijednom 400 Kn ali upao sam unutra sa skatersicama, levis hlacama, uglavnom sve lezerno do tolike mjere da me ova pogledala ko da cu ju zicati kunu a kamoli kupiti nesto.
|
Možda da je glupača malo bolje pogledala pa bi vidjela da iako izgleda ležerno da nisi baš jeftino obučen a ni obuven |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
8
|
[quote="anakonda";p="35814"]
P.S. OSMICO, evo ti odgovora na pitanje koji je trgovački centar bio u pitanju...
|
Hvala, vidio. Tamo stvarno i ne navratim.
Veliki broj, ne samo trgovačkih lanaca, već i drugih tvrtki po dolasku zaposle menadžment koji misli da je boga za bradu uhvatio, a iz aviona se vidi da su neiskusni, napuhani roboti, najčešće bez smisla za posao koji rade i ljude s kojima rade...
'Nako, besplatno komentiram... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...zaboravio si spomenuti i nepotizam (bar u slučaju spomenutog lanca), neke važne gradske face i slično...
...no, kao da je to bitno... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|