Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
ajmo se čuditi.
još samo da objave kako nema love za dovršenje famoznog Eurodoma........ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
I prije sam tvrdio da je STUC ruglo, da je ružna, antifunkcionalna hrpa nabacanog retro-materijala.
Vjerojatno ni sam Mitevski ne zna kako je i zašto napravio tako kako je... To se moglo dogoditi i da se nešto drugo kopalo...
Gledao sam gradilišta, ovo je dovoljno udaljeno od STUCA. Statika zgrade je u kurcu.
Nije trebalo dugo da netko napiše da se njegova kuća ruši ulicom prolaze auti. Sjećate s onog grafita od prije 15 godina? |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
DanicaV
|
sjećam se grafita......
kao i "mirisa" koji se uvlači u one koji pohode STUC, što također govori kako je kvalitetno urađen, po svim pitanjima. |
|
|
|
|
8
|
Radnjak
kako smo zvali Radnicki Dom u Osijeku, visenamjensku gradjevinu sa velikom plesnom salom. RAdnjak je bio svojevremeno najveci plesnjak, gdje su svoje prve svirke odrzavali legendarni Dinamiti i Kico Slabinac.
U prvoj polovici 80-tih gradske vlasti su odlucile srusiti tu visenamjensku zgradu sa obrazlozenjem da su je gradili nacisti za vrijeme II svjetskog rata, te da u podrumu ima uklesane kukaste krizeve u betonu. Nama je to bilo bedasto objasnjenje, no Radnjak je ipak srusen sto je takodjer bila svojevrsna atrakcija (eksplozivom tako da se urusio u sebe).
Kasnije, kada je u blizini nikla nakaradna i nefunkcionalna gradjevina Studentskog centra (STUC-a), djelo rezimskog arhitekta iz svih sistema, postalo nam je jasno da je Radnjak srusen zato jer je zaklanjao pogled na STUC.
Na mjestu Radnjaka ostala je rupa u kojoj su se do rata odrzavali koncerti za vrijeme Osjeckog ljeta mladih. Gotovo svakoga ljeta izmedju ostalih tu je svirala i EKV, a zadnji koncert kojeg se sjecam je bio enormno posjecen a svirao je Bajaga.
by Osjecanka @ 2004-07-20
Prenio s leksikona YU mitologije. |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Otkrila se tajna - stuc je sagrađen od nekoliko blokova, loše spojenih s par matica. Sad je to popustilo, a ako popuste i ostale, ode STUC u prašinu. Pa će onda sagraditi novi. Valjda |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...nadam se ne sličan...ili još gori, obzirom kako se nakaradno gradi zadnjih par godina... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
8
|
Teško da može biti gori.
Kad bi sagradili kocku, napravili bi umjetnički i stručno bolji posao.
Njima se zgrada raspadne na diletaciji. |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Ne mogu nikako na osnovu fotki skontati koji se to konkretno dio odvojio. Onaj iznad fitnessa? Onaj komad kod Studentskog servis? Neki treći? |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
DanicaV
|
Koliko vidjeh na TV-u, to je negdje na katu. |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
stuc je smeće od prvog dana, to nitko ne poriče, ali šta je onda sa svim ostalim zgradama koje su popucale oko jebenog eurodoma?
ljudima već mjesecima krckaju zidovi (doslovno - u zgradi se čuje kao da niz zidove padaju kamenčići), vrata i prozori se više ne mogu zatvoriti, jer su se svi kutovi promijenili i zidovi se odvojili od poda, a sa stropova dan i noć curi pijesak... i to sve zato jer se neki moron dosjetio u zemlji punoj podzemnih voda iskopati rupu duboku 20 metara! to nema ni u bangladešu. stvarno se mora prvo nešto urušiti do kraja, da bi majmuni iz euroherca posumnajli da možda ipak rade nešto krivo...
allein je napisao/la: ›
Ne mogu nikako na osnovu fotki skontati koji se to konkretno dio odvojio. Onaj iznad fitnessa? Onaj komad kod Studentskog servis? Neki treći?
|
cijeli istočni dio zgrade se odvojio od glavnog dijela. iz fitnessa/podruma se vidi nebo kroz sva 3 kata iznad. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cijeli istočni dio zgrade se odvojio od glavnog dijela. iz fitnessa/podruma se vidi nebo kroz sva 3 kata iznad.
|
Znači da je kao u raju !
SAMO JE NEBO GRANICA
Šešelj je napisao/la: ›
Što vidimo iz predočenog
|
Sloba iz Haga je napisao/la: ›
Moram da vam kažem, da slušate malog ivicu
|
Eto šta sam rekao! |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ajmo se čuditi.
još samo da objave kako nema love za dovršenje famoznog Eurodoma........
|
kako znaš da nemaju??? |
|
|
|
|
|
|
|