Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
jebote kolko ovdje ima pravih alfa mužjaka koji se ne vežu miki stisnu gas do kraja... a ono corsa vrišti na2 500 okretaja u minuti.... cvile nove barum gume... pičke vrište kad prozujiš pored njih sa 80km/h... kakvi znakovi, to je za pičke... ako vidiš drota na semaforu pukneš mu šamarčinu..šta će on tebi mahat tamo.. valjda se zna tko ima prednost... nastaviš dalje..a ono neki levat vozi 50 u Sljemenskoj... pošalješ ga u p***u materinu i gas , corsa vrišti na 70, al ti si baja... na kraju dođeš kući izvadiš konzervu, jer ipak taj 1.2 troši za popizdit |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
ToniOsk
Ukupno postova: 407 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Haha , ovoliko sarkazma i ironije se nije pojavilo u još nijednom postu koji sam pročitao |
|
_________________ I am what I am. |
|
|
|
audiworld
|
odmah šalji 240 kikirikija to je valuta budućnosti |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
jebote kolko ovdje ima pravih alfa mužjaka koji se ne vežu miki stisnu gas do kraja... a ono corsa vrišti na2 500 okretaja u minuti.... cvile nove barum gume... pičke vrište kad prozujiš pored njih sa 80km/h... kakvi znakovi, to je za pičke... ako vidiš drota na semaforu pukneš mu šamarčinu..šta će on tebi mahat tamo.. valjda se zna tko ima prednost... nastaviš dalje..a ono neki levat vozi 50 u Sljemenskoj... pošalješ ga u p***u materinu i gas , corsa vrišti na 70, al ti si baja... na kraju dođeš kući izvadiš konzervu, jer ipak taj 1.2 troši za popizdit
|
Čovječe, što si toliko isfrustriran? |
|
|
|
|
|
audiworld
|
imam ''loš'' auto... nije to izraz frustracije..al dok ja tebi objasnim...sarkazam ironija napisao dečko... |
|
|
|
|
ToniOsk
|
Evo dadoh ti točno 240 kikirikija |
|
|
|
|
audiworld
|
stvarno si drug.. evo ti Boost ugledaj se na čovjeka.. jebiga da se Boost nije prepoznao u postu?
Neeee.. on vozi ljubičastu Agilu |
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Rekao bih da je moj auto relativnog sličnog međuosovinskog razmaka Agilinom, puno niži, i oko 3 puta jači recimo...sve ovisi jel ga vozim na 0.8 bara ili 1.2
Iz tvojih nabrijanih postova mogu zaključiti da vjerojatno imaš neku ogromnu, skupu mrcinu od auta i da si malo ljut kada te napraši jedna mala kantica poput moje |
|
|
|
|
|
audiworld
|
ma neeee... ja bih najrađe mijenjao auto koji vozim za roza daciu |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ajte vas dvojica na neku pistu izvan prometnica pa se tamo obračunajte i vidite čiji je pišo veći. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
audiworld
|
ahahahahahhaahhaha ma ne moramo..moj je veći
dobra dobra dao bih ti kikirikija al sam mućko đubre |
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
stvarno si drug.. evo ti Boost ugledaj se na čovjeka.. jebiga da se Boost nije prepoznao u postu?
Neeee.. on vozi ljubičastu Agilu
|
Ma pusti ga, on je tipični primitivni balkanoid |
|
|
|
|
|
ToniOsk
|
Da Boost jesi čuo ja sam pravi drug
Ništa audiworld sad duguješ jednu vožnju |
|
|
|
|
audiworld
|
Ma Boost sada kruži šta ja znam... Koritnom:-D |
|
|
|
|
ToniOsk
|
Ostavi se sad ti njega, čitaj ovo drugo |
|
|
|
|