Nisi pročitao sve...nebitno da li je Playboy party, Bastion, Tufna, Qclub...poanta da se barem za blagdane ne mora raskalašeno ponašati, ako se već mora svo ostalo vrijeme.
Žalosno je što te proglase turbočistuncem ako Uskrs, Badnjak ili Božić provedeš s obitelji, prijateljima u, ipak, nekoj primjerenijoj atmosferi.
Dobro je što epitet turbočistunca smatram komplimentom na neki način, iako je to jedna krajnost...a pogodi koja je druga
|
Čuj,ipak si ti taj koji ide iz jedne krajnosti u drugu,ja na blagdane dobro uspjevam spojiti i ono moderno i ono tradicionalno,znači za Uskrs mogu i izaći van,otići na misu,tucati jaja i družit se i sve,ako će netko otići van i zabavit se ne znači da je odma probisvjet,narkoman,balkanoid,đubre etc. Za mene su đubrad oni koji leže po kafićima svakodnevno a ne rade niki kurac,mi ostali si damo oduška eventualno vikendom ili blagdanom i boli me briga šta ti misliš o tome. Neka ti imaš svoje mišljenje i život i sve,ja to poštujem ali poštuj i ti druge,jebe se meni ako ćeš ti biti najbolji vjernik a zapravo licemjer,tu ti sve molitve padaju u vodu.