Autor |
Poruka |
ljilja Ukupno postova: 165 Lokacija: tu Spol: Žensko
|
|
|
|
Yoanna35 Ukupno postova: 350 Spol: Nebitno
|
Znači kad imaš opasan otpad ne zoveš službe koje su obavezne zbrinuti isti, nego pošalješ deset neškolovanih radnica da to riješe, pa one jadne ne bi znale ni pročitati formulu ...sadržaja bačve i kao takve još manje su imale šanse znati da je nešto opasno. Hvala Ljiljo...
Danas sam bila u KBC -u , te sam slučajno na hodniku naletila na srhvane članove obitelji nesretnih radnica. Kako netko može reći da se nije ništa dogodilo? Kako Bede vama može reći da vas je netko poslao...pa niste vi uzrok problema, vi samo svjedočite ..Ne razumijem kakav to sklop u glavi mora biti da te ne peče savjest, da nisi u bolnici kraj tih ljudi, da već sad nisi uplatio nekakave iznose ljudima koji su stradali, da se nisi javno ispričao i da je ovo za nekog priča koju forsiraju novinari??
Šteta što je Goli otok zatvoren.. |
|
|
|
|
|
pootzko
Ukupno postova: 155 Spol: Nebitno
|
Yoanna35 je napisao/la: ›
Znači kad imaš opasan otpad ne zoveš službe koje su obavezne zbrinuti isti, nego pošalješ deset neškolovanih radnica da to riješe, pa one jadne ne bi znale ni pročitati formulu ...sadržaja bačve i kao takve još manje su imale šanse znati da je nešto opasno. Hvala Ljiljo...
|
zašto misliš da su te radnice neobrazovane samo zato što nemaju neko bolje radno mjesto? i zašto ne bi znale pročitat formulu? lol? |
|
_________________ ...I put on my robe and a wizard hat... |
|
|
|
|
Pootozoko otvori link gore, pogledaj bačve , oznake, izgled istih, otvoreni poklopac,u uređenom pogonu ovo ne postoji, ova je priča dno dna, bilo tko -tko je poslan ovo čistiti se trebao okrenuti i otići, nek mu mama to čisti, postoje službe za uklanjanje ovakvih sadržaja..lakše mi je pomislit da su radice bez škole, neupučene ovo čistile, nego netko tko zna s ćime ima posla...ako su znale tim gore..van svake pameti. |
|
|
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
Yoanna35 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pootozoko otvori link gore, pogledaj bačve , oznake, izgled istih, otvoreni poklopac,u uređenom pogonu ovo ne postoji, ova je priča dno dna, bilo tko -tko je poslan ovo čistiti se trebao okrenuti i otići, nek mu mama to čisti, postoje službe za uklanjanje ovakvih sadržaja..lakše mi je pomislit da su radice bez škole, neupučene ovo čistile, nego netko tko zna s ćime ima posla...ako su znale tim gore..van svake pameti.
|
Joj, aj ne pričaj gluposti. Gdje piše da su baratali takvim materijalima?
A ovaj Bede je moralni patuljak i ljudska karikatura, kao i politička garnitura koja mu omogućava takvo poslovanje. Sotono, ti si pičkin dim za ovakve spodobe. Toliko. |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
pootzko
Ukupno postova: 155 Spol: Nebitno
|
Yoanna35 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pootozoko otvori link gore, pogledaj bačve , oznake, izgled istih, otvoreni poklopac,u uređenom pogonu ovo ne postoji, ova je priča dno dna, bilo tko -tko je poslan ovo čistiti se trebao okrenuti i otići, nek mu mama to čisti, postoje službe za uklanjanje ovakvih sadržaja..lakše mi je pomislit da su radice bez škole, neupučene ovo čistile, nego netko tko zna s ćime ima posla...ako su znale tim gore..van svake pameti.
|
ma, lako je to tako samo reć, ali nekim ljudima je to što rade novac kojim kupuju kruh koji donose na stol djeci..
naravno da se ne slažem da se to sve smjelo dogodit, ali ne bi me čudilo da je to bilo negdje ispod nekakvih cerada, da nitko živ od radnika nije imao pojma da je to sve pored njih. mislim, pa normalno da kad vidiš ove natpise da je OPASNO, nećeš ić štajaznam sa šibicom zavirivat u bačvu.. ne moraš bit nuklearni fizičar da shvatiš običan znak opasnosti
lako je sudit a ni ne znat što se sve tamo izdogađalo.. to sam htio reć. a ne samo pretpostavit da se radilo o neobrazovanim radnicama i potcjenjivat.. to je krivo. |
|
|
|
|
|
|
Sleepwalker jedino nije mi jasno tko je u tvojem tekstu pičkin dim i sotona, pa molim te budi preciznija
Glupo je pretostavljati što se dogodilo, to stoji, glupo je reči da je netko neobrazovan čistio opasan otpad ili čistio nešto drugo u blizini opasnog otpada.
Otvorene bačve moraju širiti smrad oko sebe, ako nešto isparava ili je lakohlapivo onad se u plinskom stanju širi u puno večem području nego što je sama bačva, pao mi je na pamet sumpor zbog šibicare, smrdi po pokvarenim jajima, specifično, kiseline ne smrde ali su skoro sve eksplozivne.
Da sam ja bila u toj nočnoj , zatekla ovo što je slikano, nitko ne bi ništa čistio, svaki drugi tehnolog bi postupio na isti način, pod cijenu otkaza kako njega tako i ostalih ljudi, ovo je nedospustivo... |
|
|
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
To nije upućeno tebi, naravno.
Rekoh da je Sotona mačiji kašalj za ovakve poslodavce i političare koji im drže leđa. |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
cavino Ukupno postova: 202 Spol: Muško
|
Bedea iza rešetaka..tamo mu je mjesto..i zbog ove nesreće i zbog svega što je pokrao i uništio |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Još će na kraju radnice snosit odgovornost... "šta su one imale čačkat po tome bla ser truć". Klasika. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
"Još će na kraju radnice snosit odgovornost... "šta su one imale čačkat po tome bla ser truć". Klasika.
Nikako ne mu mogu radnice biti ..odgovorne. Poslodavac za kojeg rade odgovara za njih, ma u kojem god pogonu da su radile, što god da je tamo bilo i odkada ne skida odgovornost s poslodavca, osim financijske , radne, ispekcije zaštite na radu i inspekciju zaštite okoliša...da smo u EU on bi od jučer bio zatvoren .
Samo sam htjela reći da se zlo moglo izbjeći, kad već ljudi rade za koga moraju i kad vide kako se poslodavac odnosi prema njima i kako ne poštuje zakone nije loše nekad sam sebe zaštiti ...ne treba pristati baš na sve i pod svaku cijenu.. |
|
|
|
|
|
oblak Ukupno postova: 68 Spol: Nebitno
|
|
|
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol: Nebitno
|
Nedostaje još željezni oksid i eto smjese za termit. Inače, termit je ekvivalent fosfornoj, koja služi za "propaljivanje" teško utvrđenih objekata (razvija veću temperaturu od 1000 stupnjeva). Bede car. Sad me ne bi čudilo da negdje na skladištu ima i U235 |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
bugy Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
ljudi moji.......jednom mora doći do istine! Šibicara se čistila pošto su se oni selili tamo na brijest gdje je drava international , dok se čistila stara šibicara , netko od radnika se šetao po tim prostorijama i ugledao je zapaljiv materijal,koji je bio dodatak za šibice ! Istog trena je obavještena Ivana Alerić (kćerka Snježane Alerić) direktorice firme Drava International, rečeno joj je da je to eksplozivan materijal i da se treba ukloniti,Ivana je rekla da će obavjestiti neke radnike da se tajmaterijal makne međutim šta se dogodilo???? Inspekciju su nakon eksplozije slali da uklone taj eksplozivni materijal! Ja osobno poznajem tog svjedoka koji je vidio taj materijal,a i ja sam svjedokinja da je taj netko rekao Ivani Alerić ! ! ! |
|
|
|
|
|
|
|