Autor |
Poruka |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Pa osjećam se prozvanom, jer eto, ja ne puštam babe preko reda nikad, dapače, ja se preguram kad god mogu, pa ako sam zbog toga neodgojena, jesam. Btw, mama me učila da se to ne radi, ali jbg svaki put ja zadnja, oš u trgovini, oš kod doktora... gdje god |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
|
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
-nella-
|
Ha ha... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
bog te jebo te nejebo !!!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rRCPKo_H_Bk[/youtube] |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
jebemti boga i jebenom mikrosoftu jebenom i windozima i mikrofonu i msnu i svemu što je izašlo od tih jebenih licimura majke im se najebem krvave |
|
|
|
|
|
bezveze_netko
Ukupno postova: 103 Lokacija: Os Spol: Muško
|
nevolim što sam stidljiv a pametan visok lijep i onda sam kreten što neprilazim curama vani, baš sam debil . geek totalni. |
Zadnja promjena: bezveze_netko; 15.05.2011. 14:18; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Right now i'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before... |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
dklfgighlakdjnlknhlkjn |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Jebemtitrisilosažitazrnopozrnoisvakomzrnutripičkematerineonejebenežgabaveisveredomineredom!!!!!!! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jebemtitrisilosažitazrnopozrnoisvakomzrnutripičkematerineonejebenežgabaveisveredomineredom!!!!!!!
|
da bude bolje |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
-nella-
|
AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
-nella- je napisao/la: ›
AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
|
Žnjbrrnjg. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
glupi ste -.- |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Trgovačko ugovorno pravo |
|
|
|
|
|
-nella-
|
"Ona ne želi postati šnicla."
Jebala vas krava usrana da vas jebala krava krvava i idiotarije koje moraju bit u vijestima, Jebem ti rtl glupavi i njihove pizdarije i turske serije i sve njihovo usrano. Jebem sebe glupu što ih stalno gledan kraj sto drugih programa. FUJ. |
|
|
|
|
|
|
|