Autor |
Poruka |
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol: Nebitno
|
Kontra_Uvijek je napisao/la: ›
inspektormaska je napisao/la: ›
ma nemaju pojma taj studentski zbor je katastrofa uostalom koji klinac oni i rade oko OLJM-a, pola izvođača je iz Vinkovaca sorry malo mi je to seljoberski.... ako neznaju a očito ni nemogu neka angažiraju agenciju ili se fukin raspitaju, neka naprave pool na stranici sveučilišta ili whatever, samo nek maknu svoje jadne njuške dalje od ovog projekta....
recimo šabani ja ću vam pomoći ali malo i tražite, i vidite što se sluša i što se događa na glazbenoj sceni u RH... ili odite na koncert neki... osim cajki...
evo hinteovi luzeri za nagodinu
one piece puzzlehttp:
//www.myspace.com/onepiecepuzzleband
letu štuke -http://www.letustuke.com/
goribor-http://goribor.com/
kanđija-
krankšvester-http://www.youtube.com/watch?v=HSRTs-nIsX0
nipplepeople-http://www.youtube.com/watch?v=XjLmehTN4v8
repetitor-http://www.youtube.com/watch?v=j0HdrFCqaps&feature=related
i milion ostalih bendova o kojima nemate pojma...
seljoberi
|
na te tvoje nabrojane će doći uz tebe njihove tetke bake i uža rodbina... Razmisli glavom malo, jer ovdje se radi o osječkom ljetu mladih još jednom ti napominjem MLADIH a ne tetki i baba članova bendova... inaće bi se zvalo osječko ljetko tetki i baba... mislim kul zvuči to bi UFO mogao preuzeti za nagodinu
|
nemaš pojma šta pričaš, lupetaš gluposti neinformiran si, a očito i ne pratiš glazbenu scenu osim narodnog radija... mislim da ti i ja i nemamo što raspravljat u vezi OLJM-a.. držimo se tog minimuma radi pristojnosti, osim ako si jedan od organizatora .. onda te razumijem.... opet kažem nažalost |
|
|
|
|
|
marac7 Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
E da nisam jako duboko udahnila i brojala od 1 do 10 bi vjerovatno razbila onaj je*** šank sa je**nim pivom !!! Pola sata Je**enog čekanja za dva fakin piva
Pa došlo mi da ih pojedem od muke...
ORGANIZATORI NEMATE POJMA !!!! ZAPOSLILI STE PIJANCE I NERADNIKE !!! |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Jedan polu kompetentan osvrt na večerašnje drloženje. Vašar. Volio bih da nije, ali...
Znači, "Kolonia" je u nastupu uživo koristila jedan te isti sempl, cijelu večer. Neću spominjati plagiranje svih mogućih traka. Zapravo, sve i jedan zvuk koji je izašao iz zvučnika je plagijat. Tj. sve, osim kreštavog i pretjerano iritantnog glasa dotične. Onaj bradonja iz benda koji glumi nekog DJa, nije uspio odraditi niti jedan mix, a izbor traka u toj situaciji je kriminalan. Dakako da je svima jasno da je pri kraju tolerancija i onim najzadrtijim štovateljima ikakvog smislenog ritma, pala na minimum, ovo je čak ispod toga. :/
Koliko je teško natočiti pivo??? Sutra odradite generlnu probu točenja prije koncerta, molim vas.
A ako su ono večeras studenti sa osječkog sveučilišta, onda je to manufaktura za proizvodnju debila. Ako nekog dira, nije mi žao, ali ne shvaćate neke osnovne stvari. Fak! |
Zadnja promjena: avantgarde; 02.06.2011. 2:16; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Sasvim je razumljivo da ti je Osijek nakon Semeljaca, Diznilend. |
|
|
|
|
|
marac7 Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
avantgarde je napisao/la: ›
Sasvim je razumljivo da ti je Osijek nakon Semeljaca, Diznilend.
|
ma sta diznilend, las vegas |
|
|
|
|
|
Aisha
Ukupno postova: 49 Lokacija: ljubičasta sobica Spol: Žensko
|
e kad vidim ovog volarića dođe mi da se upucam na licu mjesta :@ predstavnik mefosa.. pa tko si ti care uopće? na kojoj godini, na kojim predavanjima, pod kojim uslovima studiraš? s obzirom da imaš milijun godina, a nisu u ovoj bezuvjetnoj generaciji sto posto..
i to će nam biti liječnik? dođe mi da pojedem tu svoju diplomu kad ju dobijem kad vidim s kim studiram |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Znači, "Kolonia" je u nastupu uživo koristila jedan te isti sempl, cijelu večer. Neću spominjati plagiranje svih mogućih traka. Zapravo, sve i jedan zvuk koji je izašao iz zvučnika je plagijat. Tj. sve, osim kreštavog i pretjerano iritantnog glasa dotične. Onaj bradonja iz benda koji glumi nekog DJa, nije uspio odraditi niti jedan mix, a izbor traka u toj situaciji je kriminalan. Dakako da je svima jasno da je pri kraju tolerancija i onim najzadrtijim štovateljima ikakvog smislenog ritma, pala na minimum, ovo je čak ispod toga. :/
|
Boris Đurđević je najbolji producent na Balkanu a i šire |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Boris Đurđević je najbolji producent na Balkanu a i šire
|
ovo ti nije trebalo |
|
|
|
umbo Ukupno postova: 130 Spol: Nebitno
|
ajmo sad iskreno, dali bi netko od vas onoj trojci sa slike dao da prismrdi dj pultu, liniji, laptopu, bilo cemo sto reproducira glazbu na nekom tulumu? |
Opis: |
|
Veličina: |
64.36 KB |
Pogledano: |
100 put(a) |
|
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Boris Đurđević je najbolji producent na Balkanu a i šire
|
ovo ti nije trebalo
|
Tko je bolji? |
|
|
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Znanstveni novak Ukupno postova: 95 Spol: Nebitno
|
Pun mi je k vise ovih samoproglašenih DJ-eva i njihovih sešna. Debil do debila. |
|
|
|
|
|
umbo Ukupno postova: 130 Spol: Nebitno
|
taj se bar smjeska za razliku od onih pa mozes predpostavit da bi moglo bit veselo.
i nemoj mi molim te reci da si pomislio da aludiram na fizicki izgled... ako neznas citat izmedju redova...steta
a kad me vec pitas, ne bih ni njemu!!! |
|
|
|
|
|
|
|