Autor |
Poruka |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol: Nebitno
|
Dokle seže njihova bahatost!? svemu sudeći uz debelu blagoslov Srakića do samoga Boga!??? Sav izmet ljudskog roda na jednom mjestu ,jednoj slici.... Šeks,Šišljagić,Đapić,Bubalo, Ivić ,Tadić... Pitam se gdje je kardiolog zapeo pa nije uspio uručiti uputnicu stanovitom "gospodinu" za stacionarno liječenje. Neka mi netko od dežurnih HDSSB-ovaca objasni zbog kojeg razloga je pozvan netko ispred HDZ-a da otvori jebeni kolodvor? Ni kune država nije dala da bi se izgradio pa me žarko zanima koji je razlog njegovog pozivanja. |
|
|
|
|
|
a_reel
Ukupno postova: 163 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
...opet pranje svetom vodom, ma ne može kod nas proći otvorenje nečega, a da svi ne dobiju svoju porciju - baš me zanima koliko vjernika će Papa skupiti ovaj vikend. Sigurno ih u Hrvatskoj nema 90% s koliko licitira crkva... |
|
|
|
|
|
poison_ivy
Ukupno postova: 332 Spol: Muško
|
"Završetak novog autobusnog kolodvora do ljeta 2009." ovo je prezestok vic sad kad gledam, samo 2 i kusur godina kasnije
XD |
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
Sramotno je da kolodvor otvara netko ko nije dao ni jednu kunu za njegovu izgradnju.
Grad Osijek i Osijek Koteks su uložili a Šeks se došao uslikat.
Bubalo ga je trebao još jače napasti:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/131541/Bubalo-oprao-vlast-pred-seksom.html
jer da je Šeks sa svojim HDZovcim sada završio južnu obilaznicu i autocestu sa mostom prema BM onda bi tu bilo mjesto da se slika.
Ovako je to slikanje svake 4 godine prije izbora i to za početak radova ili obećanja, a za završetak radova se ovako prikrpa privatnim i gradskim projektima.
Smješno je i ovakvo namjerno kašnjenje radova samo da bi kolodvor mogla otvorit HDZova vlast blizu izbora |
|
|
|
|
|
silvio Ukupno postova: 54 Spol: Muško
|
...hej mrgudi, jel netko od vas primjetio uopće one tete hostese...ma silovali vas svi političari po kojima kakite...bolje komentirajte hostese na trećoj, petoj, pjevačicu na osmoj i hostesice na dvanaestoj slici... |
|
|
|
|
|
Elonora Ukupno postova: 23 Spol: Nebitno
|
Hvala Bogu i ovoj gradskoj vlasti da je pritegla izvođaće da dobijemo kolodvor kakav i zaslužujemo. Svakako je bolji od riječkog. Nedavno prođoh kroz njega na putu za Poreč. Jad i bijeda, a grad po broju stanovnika veći od Osijeka. kad riječani dođu busom u Osijek imat će šta vidjeti
3 Obersnela i Linića im ne vrijede ko jedan Bubalo! |
|
|
|
|
|
more456 Ukupno postova: 199 Spol: Nebitno
|
Bilo bi lijepo znati zašto je održavanje kolodvora dobio APP Požega, a ne nekadašnji Glavaštrans (službeno Panturist odnosno Veolia). G. Frigan bio je jedan od osnivača HDSSB-a.
Tadić je morao dovesti Šeksa jer ga jedino on može spasiti od sudskog progona za različite afere (podmićivanje sudstva, muljanja kod gradnje auto cesta,...) |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Haha, koji autogol!
Gradnja kolodvora je zapocela za kleptokracije Djapica.
Grad Osijek je dao zamljiste na atraktivnoj lokaciji (i neka je) na kojoj je do tada rasla sikara. Osijek Koteks, u vecinskom vlastnistu Alpine Bau (Austrija) je dobio zemlju i pravo ekonomske eksploatacije kolodvora sljedecih 30 godina. Pretopstavljam da je i Koteks odabrao partnera-prijevnoznika [APP, a ne Veoliu (Francuska)], sto je njihovo pravo.
Zasto sve ovo pisem?! Zato sto treba znati mjeru u supacenju, jer ti onda onakve usporedbe ne bi padale na pamet.
U vecini gradova svijeta bi svatko tko bi htio sagraditi kolodvor prvo morao kupiti zemljiste. U Osijeku je odlicnu lokaciju dobio besplatno. Gdje bi Rijeka, Split ili Zagreb mogli dati toliko zemljista na takvoj lokaciji, bez rusenja?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Osijek u srcu Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Od svih silnih fotografija na dvije-tri je samo kolodvor. Pa zelim vidjeti novi kolodvor, a ne svu ovu bijednu svitu koja je dosla zabadava se ozderavati. Onda nslovite clanak kako su se proveli lokalni politicari na otvorenju kolodvora.
Sramota! |
|
|
|
|
|
exosječanka
Ukupno postova: 123 Spol: Žensko
|
Bitno da se banda nažderala i napila...i da je Šeks prisutan ...ništa bez njega. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
ovo mi je najbolji komentar |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
definitivno treba tipka Like za ovakve komentare! stižu kikoši... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Hostese su najboji dio ovog otvorenja... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Toga ima besple po gradu kolko oš... Meni više ova klopa mamila poglede... žalosno, zar ne!? |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
A ja se mislila tam zaposlit...bezveze. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|